Wielka Piłka według nas !
Z punktu widzenia kibica mecze Barcelony raczej bywaja nudne, scenariusz: bramka w pierwszych 30 minutach, pozniej klepanie i zabawa pilka, po przerwie kilka zrywow, kolejne dwie bramki i ostatnie 25 minut klepanie pileczka. Ale z punktu widzenia pilkarza-amatora, to chcialbym tak grać, poklepac przeciwnika, podenerwowac go, przy okazji trochę potruchtac, a uwierzcie, ze drużyna broniaca się ma czasami taki zapierdol, ze nie ma mowy, zeby kilka razy w meczu nie przytkalo.

- Jack Bauer
- Moderator
Wiesz, mamy taki ładny język, a tak go kaleczycie. Oj, bardzo niedobrze. Bana ci nie wlepię bo mam moda na dział Pomoc.Jakubek! wrote:przepraszam wielmożny moderatorze już nie będę!
Ciekawe jak ty słuchasz tych WULGARNYCH wypowiedzi jak chodzisz do baru, albo na impreze. To musi być dla Ciebie szokiem, ale przysiegam ze już nie będę bo pan moderator wlepi mi bana! :<

Kit z fejsem, ale: Umiecie docenić przeciwnika?
Zamieszki w Barcelonie
50 tysięcy ludzi świętowało w Barcelonie zwycięstwo w Lidze Mistrzów. Doszło do zamieszek, kiedy młodzi kibice Barcy obrzucili policjantów butelkami i innymi przedmiotami. Policja odpowiedziała bronią gładkolufową. Rannych zostało 157 osób, w tym 32 policjantów. Aresztowano dziesiątki chuliganów.
http://www.marca.com/tv/?v=EW2DYrSgyxs - filmik

wiecej niz klub, wiecej niz kibice? ;-)
50 tysięcy ludzi świętowało w Barcelonie zwycięstwo w Lidze Mistrzów. Doszło do zamieszek, kiedy młodzi kibice Barcy obrzucili policjantów butelkami i innymi przedmiotami. Policja odpowiedziała bronią gładkolufową. Rannych zostało 157 osób, w tym 32 policjantów. Aresztowano dziesiątki chuliganów.
http://www.marca.com/tv/?v=EW2DYrSgyxs - filmik

wiecej niz klub, wiecej niz kibice? ;-)
mhm, dawaj wiecej. może wyszukac ci "kilka" starych wybrykow kibicow angielskich?
ogarnalbys się w koncu bo jesteś smieszny i nudny już :>
mało kto lubi styl gry Barcy. Większość jest za nimi, bo mają zajebistych piłkarzy takich jak: Messi, Xavi, Iniesta, Puyol, Abidal. Ja osobiście nie lubie takich drużyn, co robią jedna akcję na 15min, potem tylko sobie podają piłkę i tyle. Aczkolwiek zadziwili mnie taką przewagą w sobotnim meczu, gdzie praktycznie II połowa pierwszej cześci gry i cała druga należała do nich. Dlatego ze zniecierpliwością czekam na kolejną edycję LM.
Póki co pozostaje Formuła 1
Jakubek, w każdym kraju są ludzie i ludzie, nawet w Anglii kiboli nadal spotkasz. Tego się do końca nie da wyeliminować.
Póki co pozostaje Formuła 1
Jakubek, w każdym kraju są ludzie i ludzie, nawet w Anglii kiboli nadal spotkasz. Tego się do końca nie da wyeliminować.
- Jack Bauer
- Moderator
Kiciak wrote:mhm, dawaj wiecej. może wyszukac ci "kilka" starych wybrykow kibicow angielskich?ogarnalbys się w koncu bo jesteś smieszny i nudny już :>
ja sadze ze to fotomontaze i spisek przeciwko Barcie! : )
<jupi> Virgin też nie lubi stylu barcy, nie jestem sam!
już Cie lubie Virgin
już Cie lubie Virgin

ja bym go lubil przez nick gdyby był NIĄ a nie NIM
hohoh taki ch**owy zarcik.
A propos stylu Barcy, to meczace sa przerwy kilkuminutowe jak podaja pilke w srodku pola i nic z tego nie wynika, ale klepki w polu karnym to bajka
mowie jako dziewiecioletni kibic Realu ^^
A propos stylu Barcy, to meczace sa przerwy kilkuminutowe jak podaja pilke w srodku pola i nic z tego nie wynika, ale klepki w polu karnym to bajka
mowie jako dziewiecioletni kibic Realu ^^

oddowicz wrote:ale ranga pasuje mu jak ulal
dlaczego mi nie odpisujesz na gg? :<
kto ma Puchar Włoch przypomnij mi
Zmień dilera człowieku, bo jak czytam Twoje wypociny, tak mi ziemniaki wychodzą z piwnicy. O demonstracjach antyrządowych tam Ci nie napisali? Tutaj w Hiszpanii akurat nie mówili że to kibice, tylko o demonstracji.Jakubek! wrote: ja sadze ze to fotomontaze i spisek przeciwko Barcie!
kto wygrał serie a ? aha, ok
jaki był wynik milanu z interem ? aha,ok
już cie nie mam na gg
pozdrow "trenera" Leonardoooooo
jaki był wynik milanu z interem ? aha,ok
już cie nie mam na gg
pozdrow "trenera" Leonardoooooo

Barca... no i koniec!
Styl gry polega ich na długich akcjach, to tak samo jak byś grał do buzzera w kosza
jak nie rzucisz to trudno jak rzucisz to pkt