Faza pucharowa + final mappack

goldike
Jeździ konno

Post by goldike »

Nie, teraz zastanawiamy się, jak wyeliminować XST, bo są za mocni i ani POL ani SPW nie chce z nimi grać :)
buahaha, a jak pisałem, ze xst wygra to mnie wyśmiali. pierwszy pisałem o tych ustawkach i porytych zasadach. wyszło.

co do decyzji to skoro spw zremisowało z md w małych, ale wygrało w duzych to chyba zdrowy rozsądek nakazuje przyznac zwycięstwo spw, skoro 4 mapy pojechali lepiej. co z tego ze w regulaminie tego nie ma. wystarczyło trochę pomyslec.

nie wiem jak było w duzych w meczu pol z team7, ale sytuacje powinna miec się analogicznie. jeśli było 3:3 w duzych to wtedy dogrywka.
proste jak metr sznurka w kieszeni.
Tuszo894
Samochodowy prawiczek

Post by Tuszo894 »

jeb** system i wgl wszystko narka....
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Ja pi***olę..
Nagle się 5acc obudziło i się plują.. :f
Panowie, odpadliście i kierwa koniec, prawo nie działa wstecz, sayonara i powracajcie do hibernacji, na drogę krzyżyk i najwyżej mogę wam ptaszkiem pomachać..
Tuszo894
Samochodowy prawiczek

Post by Tuszo894 »

a ty idź na zarabiać dwupasmówke albo jak umnie na mieści ślimak....
benek1267
Samochodowy prawiczek

Post by benek1267 »

ale k**wa nie mozna ustawiac regulaminu w trakcie trwania turnieju , i to jeszcze szczęsliwie zostal zmieniony w tym momencie w ktorym drużyna organizująca turniej była w opałach....
Ty w ogóle czytasz to co ty piszesz?
Padł remis wiec powinna być dogrywka..
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

w meczu spw - md sprawa jest oczywista. 15-15 w tych waznych pkt ale w mapach 4:2, dla mnie oczywista oczywistoscia jest ze w tej sytuacji przechodzi ten co wygral wiecej map. nie wiem ile w mapach było w meczów t7 - pol ale jeśli pol tez mialo wiecej map wygranych to nie wiem o co kaman, ale jeśli było 15-15 i 3-3 to zjebales shad :)

nie, była ta sama sytuacja... /shad
Image
Image
Image
Maniac_fx
Samochodowy prawiczek

Post by Maniac_fx »

amen benek
Andery
Jeździ konno

Post by Andery »

Kur*a to się robi żałosne.
Co to za zaje*isty problem jest żeby zagrać tą dogrywkę ?
Jeśli są niedociągnięcia to się kurna robi tak żeby żadna strona nie była pokrzywdzona.
Coraz bardziej się pogrążasz Shad...
goldike
Jeździ konno

Post by goldike »

Kiciak, sparafrazował to co napisałem wczesniej. ^^

Tak w ogole to dlaczego tu się wypowiadaja te dziwne dzieciaki z bt, ktore z gimnazjum nawet jeszcze nie wyszly? dedzik i tuszo sobie znalazly miejsce na spamowanie. najwiecej pisza niezainteresowani jak zwykle.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

nie, była ta sama sytuacja... /shad
w takim razie wszyscy ktorzy maja jakiekolwiek pretensje niech pukna się w glowe :) a druzyny md i t7 niech maja pretensje do siebie ze wytrenowali 2 mapki na maxa a reszte olali i mimo remisu w duzych punktach przegrali w mapach 4:2.
Image
Image
Image
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Fajnie Tuszo, 1szy raz w ogóle o Tobie k**wa słyszę, a ty tu piszesz jakby twój głos miałby cokolwiek zdziałać.. Dzieci i ryby głosu nie mają..
Maniac_fx
Samochodowy prawiczek

Post by Maniac_fx »

Tu nie chodzi o wiek gracza ale o fakt że organizatorzy preferują kolesiostwo i przyznają się do tego. Zauważcie bt ddt a znając życie jeszcze inne znaczące teamy podzieliło by nasz pogląd że decyzja była nie fair oraz była kierowana chwilą dsyputy między kolegami z teamu ;)

(Dodano 28 czerwca 2011, 19:34)
Ubolewam nad tym faktem iż obrażacie kolegów z bt - bo mam do nich przeogromny szacunek więc szanujmy siebie i nie uciekajmy z głównego tematu
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Maniac_fx wrote: Zauważcie bt ddt a znając życie jeszcze inne znaczące teamy
to sa znaczace teamy? aha, to ciekawe, mow dalej.
Image
Image
Image
Maniac_fx
Samochodowy prawiczek

Post by Maniac_fx »

i znając życie po czasie i inne znaczące teamy podzielą naszą sugestię czytaj ze zrozumieniem

Tak br i ddt to są dla mnie znaczące teamy tak apropo do każdego gracza mam szacunek
Last edited by Maniac_fx on 28 June 2011, 19:37, edited 1 time in total.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Maniac_fx wrote:i znając życie po czasie i inne znaczące teamy podzielą naszą sugestię czytaj ze zrozumieniem
pisz z odpowiednia skladnia/znakami interpunkcyjnymi to zrozumiem :> no chyba ze w podstawowkach jeszcze teog nie ucza, ale to by dziwne było.
Image
Image
Image
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

No Kiciuś widać, że się nie orientujesz w polskiej scenie tm..
Buahahahahahahaha..
goldike
Jeździ konno

Post by goldike »

Tu nie chodzi o wiek gracza ale o fakt że organizatorzy preferują kolesiostwo i przyznają się do tego. Zauważcie bt ddt a znając życie jeszcze inne znaczące teamy podzieliło by nasz pogląd że decyzja była nie fair oraz była kierowana chwilą dsyputy między kolegami z teamu ;)

(Dodano 28 czerwca 2011, 19:34)
Ubolewam nad tym faktem iż obrażacie kolegów z bt - bo mam do nich przeogromny szacunek więc szanujmy siebie i nie uciekajmy z głównego tematu
koleś napisał
w hu*a ciecie też zajecie
jeb** system i wgl wszystko narka....
a ty idź na zarabiać dwupasmówke albo jak umnie na mieści ślimak....
przeca on się sam obraza.

co do meczów, to skoro oba teamy wygraly mecze w mapach to o wuj wam jeszcze chodzi? o to, ze administratorzy zapomnieli dodac tego do regulaminu? zadarza się. i tak by wyszo tak jak jest teraz, czyli ze wy odpadacie.
a to ze shad napisal szczerze i prawdę to już inna kwestia. tez bym tak postapil na jego miejscu. zamiast docenic szarpiecie się o coś co się wam nie należy.
benek1267
Samochodowy prawiczek

Post by benek1267 »

nie ma to jak odbieganie od głównego tematu ;)
Ale tak to jest jak się nie ma argumentów na zarzuty ludzi ktorzy zostali pokrzywdzeni przez ustawianie meczów pod siebie przez organizatorów ;)
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

O co ty się k**wa benek plujesz? Jak wygrali w mapach?
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

No, nie obrażać mi tu BT, bez przesady :)

Jeszcze do osób, które plują się co do zmieniania regulaminu w trakcie trwania turnieju...
8. Zmiany w regulaminie

Administratorzy zastrzegają sobie prawo do wprowadzania zmian w regulaminie po jego publikacji. Zmiany te zostaną uwzględnione tutaj i podane do publicznej wiadomości.
Gdyby tego punktu nie było, rzeczywiście byłbym świnią, ale przecież doskonale wiedzieliście, że regulamin mogę zmieniać i co zrobiłem? Skopiowałem k**wa zapis dotyczący punktacji w tabeli na fazę pucharową.

@Anubis, MD z początku pogodziło się z porażką, bo uważało za logiczne, że skoro przegrali 4 mapy, to przegrali całe spotkanie. Dlaczego teraz czujecie się oszukani, skoro ja tylko skopiowałem regulamin z fazy grupowej, który zinterpretowaliście tak samo jak ja? :>

Jeszcze raz powtarzam, że mam świadomość tego, iż zjebałem i zachowałem się "jak flaga na wietrze", czyli jak pizda po prostu, i było to w momencie, gdy zgodziłem się na remis z Team7. :)
Post Reply

Return to “Universal Team Cup”