w sumie nastawalem się na to ze wyjdzie jeszcze w wakacje no ale coz
Trackmania 2!
Trackmania 2!
ahhh... szkoda
TrackMania - I jedziesz dalej!
Trackmania 2!
To zależy od źródła,na Gram.pl podali premierę na wrzesień...misza0 wrote:Nie wiadomo, ogólnie wiadomo tylko, ze gra wyjdzie w 4 kwartale tego roku
Trackmania 2!
ale nastawiac się powinienem mimo wszystko na termin po wakacjach 
Trackmania 2!
na gry-online.pl, że w październiku
Trackmania 2!
Skoro w CD-Action było coś o tm2 to może na ich stronie będzie coś więcej... 
Trackmania 2!
co do GP do wejdźcie sobie w YouTube, wpiszcie "Trackmania 2 Gameplay" i jest tam tego w chu... dużo.
wilk508, proszę bardzo: http://www.cdaction.pl/metryka-gry-2464 ... anyon.html
wilk508, proszę bardzo: http://www.cdaction.pl/metryka-gry-2464 ... anyon.html
Trackmania 2!
Aż sobie konto tu założyłem żeby napisać tego posta ;p
Przeczytałem 5 stron tego tematu i przestałem dalej to kontynuować bo większość postów to plotki (tak, wiem że posty z 2010r.) no ale może podsumuję co nas czeka jesienią 2011r.
ManiaPlanet - to system który tak naprawdę ma być podobny do platformy Steam z tym że MP będzie dotyczyło 3 gier (TrackMania 2, ShootMania i QuestMania)
O QuestManii narazie jest cisza i wiemy że w tym roku jej nie zobaczymy
Shootmania będzie wydawana tak samo jak TM tzn. (co rok 1 środowisko ;/), ma być typową strzelanką z podziałem na klasy postaci
TrackMania2 : Canyon aa zresztą poczytajcie http://trackmania.ubi.com/trackmania-ga ... index.aspx sobie sami
Ale z filmików jakie widziałem będziemy się ścigać "przeróżnymi" pojazdami na 1 środowisku
czyli będą mixy
Więc jak można zauważyć TM2 skoro ma mieć 9 środowisk i mają być wydawane co rok zapewne za ok. 15 $ to ten projekt będzie trwał 9 lat
Mówiąc krótko, Trzeba zbierać kasę
Przeczytałem 5 stron tego tematu i przestałem dalej to kontynuować bo większość postów to plotki (tak, wiem że posty z 2010r.) no ale może podsumuję co nas czeka jesienią 2011r.
ManiaPlanet - to system który tak naprawdę ma być podobny do platformy Steam z tym że MP będzie dotyczyło 3 gier (TrackMania 2, ShootMania i QuestMania)
O QuestManii narazie jest cisza i wiemy że w tym roku jej nie zobaczymy
Shootmania będzie wydawana tak samo jak TM tzn. (co rok 1 środowisko ;/), ma być typową strzelanką z podziałem na klasy postaci
TrackMania2 : Canyon aa zresztą poczytajcie http://trackmania.ubi.com/trackmania-ga ... index.aspx sobie sami
Więc jak można zauważyć TM2 skoro ma mieć 9 środowisk i mają być wydawane co rok zapewne za ok. 15 $ to ten projekt będzie trwał 9 lat
Mówiąc krótko, Trzeba zbierać kasę
Trackmania 2!
No to nic odkrywczego nam nie przekazałeś 
Poza tym wątpię by jakakolwiek firma związana z branżą gier/sprzętu komputerowego tworzyła w dzisiejszych czasach dziewięcioletni projekt. Jest to zbyt duże ryzyko że coś pójdzie nie tak i projekt trzeba będzie przerwać. Do tego dochodzi szybki rozwój technologi więc za dziewięć lat taką gierkę jak TM udźwignie byle komórka
Poza tym wątpię by jakakolwiek firma związana z branżą gier/sprzętu komputerowego tworzyła w dzisiejszych czasach dziewięcioletni projekt. Jest to zbyt duże ryzyko że coś pójdzie nie tak i projekt trzeba będzie przerwać. Do tego dochodzi szybki rozwój technologi więc za dziewięć lat taką gierkę jak TM udźwignie byle komórka

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Trackmania 2!
No ty chyba sobie żartujesz. 9*15 dolców to masz 145 dolców co daje około pół tysiąca złocisza za pełną TM2. Czyli pięć razy drożej od TMU/TMUF. Podziękuję. Jedyne co może zakupię i spróbuję to Shootmania, bo zapowiada się ciekawie.]Mówiąc krótko, Trzeba zbierać kasę Very Happy
Discord: vanitasss
Trackmania 2!
zobaczy się co to będzie. ale wg mnie to tm2 to będzie jeden wielki niewypał... nie chce narzucać nadeo niczego bo nie grałem w tm2 ale to będzie tak:
-drogo... pół tysiąca za 9 środowisk się nie oplaca. obecnie tmuf kupimy za 29,99 zl i mamy pięć środowisk
-czekanie i czekanie i czekanie... myślę że 9lat to przepada ale 3\4 to może potrwać...
-ze screenów i zwiastunów prezentuje się fajna grafa. ale zauważmy że od roku 2008 każda gra ma piękną grafikę.
na miejscu nadeo zostałbym przy tmuf... ale w dzisiejszych czasach pieniądze są wazniejsze niż zadowolenie graczy
-drogo... pół tysiąca za 9 środowisk się nie oplaca. obecnie tmuf kupimy za 29,99 zl i mamy pięć środowisk
-czekanie i czekanie i czekanie... myślę że 9lat to przepada ale 3\4 to może potrwać...
-ze screenów i zwiastunów prezentuje się fajna grafa. ale zauważmy że od roku 2008 każda gra ma piękną grafikę.
na miejscu nadeo zostałbym przy tmuf... ale w dzisiejszych czasach pieniądze są wazniejsze niż zadowolenie graczy
Trackmania 2!
Poczytajcie sobie http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 67&start=0 takie są ich założenia ale ja osobiście uważam że z biegiem czasu będą dawać nam 2 środowiska na rok
EDIT: A jednak chcą wydawać środowiska co 3 miesiące !
(Dodano 18 lipca 2011, 11:27)
wilk508 Chyba 7 środowisk
!
EDIT: A jednak chcą wydawać środowiska co 3 miesiące !
(Dodano 18 lipca 2011, 11:27)
wilk508 Chyba 7 środowisk
Trackmania 2!
Pomyłeczka
jeśli co trzy miesiące to zawsze jakiś plus. może zmienie trochę temat. jak sądzicie - czy gdy wyjdzie tm2 to servery tmuf opustoszą? moje zdanie to: tak ale dopiero po upływie pół roku od premiery 
A co do pomyleczki to t9 w komórce mi nawala
A co do pomyleczki to t9 w komórce mi nawala
Trackmania 2!
ludzie dalej będą grać w TM, to jest darmowa gra. Pewnie sam TM2 kupie (jak będzie taka potrzeba
), ale i tak zawsze w tmnf/uf będę grał.
Trackmania 2!
nie myślicie panowie...
gdy wyjdzie TM2 to na turniejach Lanowych typu WCG, ESWC i innych, o ile wgle pojawi się TM to pojawi się TM2, a co za tym idzie scena również przeniesie się na TM2, albo umrze i będzie grać Cupy organizowane przez graczy z midziakami do wygrania...
Także najpierw się zastanówcie a potem piszcie...
Turnieje TM2
TMNF the end
będzie można zawsze wrócić do tmnf/uf i popykać 4 fun, ale ogół będzie wręcz zmuszony przenieść się na TM2 jeśli będzie chciał grać w turniejach, CUpach.... Rozumiem że osobom, które są krócej na scenie, grali w 2-3 cupach i nie byli na żadnym lanie mogło to nie przyjść do głowy, ale wystarczyło chwilke pomyśleć...
gdy wyjdzie TM2 to na turniejach Lanowych typu WCG, ESWC i innych, o ile wgle pojawi się TM to pojawi się TM2, a co za tym idzie scena również przeniesie się na TM2, albo umrze i będzie grać Cupy organizowane przez graczy z midziakami do wygrania...
Także najpierw się zastanówcie a potem piszcie...
Turnieje TM2
TMNF the end
będzie można zawsze wrócić do tmnf/uf i popykać 4 fun, ale ogół będzie wręcz zmuszony przenieść się na TM2 jeśli będzie chciał grać w turniejach, CUpach.... Rozumiem że osobom, które są krócej na scenie, grali w 2-3 cupach i nie byli na żadnym lanie mogło to nie przyjść do głowy, ale wystarczyło chwilke pomyśleć...
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Trackmania 2!
Pozyjemy zobaczymy, cięzko przewidzieć co się stanie jak wyjdzie TM2. Równie dobrze, może to być niewypał (ile razy gra wyglądała super itp. a jak wyszła to była gorsza niz poprzednia wersja?). może się okazać, ze będą turnieje i tutaj i tutaj 
Trackmania 2!
Misza z całym szacunkiem ale chyba tego nie ogarniasz...misza0 wrote:Pozyjemy zobaczymy, cięzko przewidzieć co się stanie jak wyjdzie TM2. Równie dobrze, może to być niewypał (ile razy gra wyglądała super itp. a jak wyszła to była gorsza niz poprzednia wersja?). może się okazać, ze będą turnieje i tutaj i tutaj
Jak wyjdzie nowa TM, to nawet jeśli będzie grą gównianą to sponsorzy i organizatorzy turniejów Lanowych i tak będą robić turnieje właśnie w TM2, chodzi o kase i promocje... nikt po wyjściu TM2 nie będzie ładował kasy na nagrody i organizacje turniejów w tmnf/uf, chyba że tak jak napisałem będą to zwykłę cupy organizowane przez graczy
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Trackmania 2!
ja osobiście mam wielką nadzieję, że sama fizyka jazdy nie zmieni się zbyt mocno i przestawienie się nie będzie czymś w rodzaju totalnej zmiany gry na całkowitą nowość... TM2 będzie na pewno również możliwością wypłynięcia na powierzchnie nowych utalentowanych graczy, bo wiadomo, że nie będzie jeździło się identycznie, a więc mogą pojawić się nam kolejne boty, które ogarną ten styl jazdy.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj