Dooobra, u mnie aparat się bynajmniej nie kurzy.
Paulina!

Monika Brodka

Ełk - Ogień i Woda 2011

el0

hahaha no też racja ^^Robot wrote:Przynajmniej nie offtopuje ;p Jak Ty bądź ja
Code: Select all
co za głąb o.O1. na imprezach czemu by nie ^^Casperro Maledivo wrote:Jakbym miał cię opisac po jednym twim zdaniu, to powiedziałbym.Code: Select all
co za głąb o.O
1. Pije alkohol w dużych ilosciach naraz.
2. Lubi dziewczyny.
3. Ma słabe wyniki w szkole.
4. Jest w wieku 16 lat.
5. Po prostu jest tępym hujem.
O k**waCasperro Maledivo wrote:Jakbym miał cię opisac po jednym twim zdaniu, to powiedziałbym.Code: Select all
co za głąb o.O
1. Pije alkohol w dużych ilosciach naraz.
2. Lubi dziewczyny.
3. Ma słabe wyniki w szkole.
4. Jest w wieku 16 lat.
5. Po prostu jest tępym hujem.
o ile się nie myle to ze mną jest wywiad na stronie głównej odnoszący się do servisu europejskiego projektu Gameburg... więc co Ty wiesz o sławie ^^Casperro Maledivo wrote:Jakbyś miał IQ 110+ to byś wiedział że w google każdy może sobie wstawić swoje foto. A to że w google jest moje foto to znaczy ze jestem sławny kolego. Sława- pieniądze.
Kurcze noże to możesz sobie kupić w chińskim markecie, ale słownik także polecamCasperro Maledivo wrote:.Code: Select all
Dzieciaku ja mam pieniądze, to sobie na wyspie siedzę i popijam trunki. A ty sobie siedź w śmierdzącej noże i wierz, że człowiek może zajść tylko na drugą stronę miasta
Code: Select all
6 lat temu czyli w momencie gdy jak mówisz wrzucałeś zdjęcie nie było jeszcze na rynku aparatu który tę fotkę zrobił.