1. nie 5 a 10 min
2. mapy były by podane do pobrania do treningu + serwer by cały czas działał
Organizacja turnieju?
- Piotruś
- Pirat drogowy
Organizacja turnieju?
mixaki wrote:Shad, ja też grywam a jakoś nie wyczułeś ;d
młody, proszę cię....
Organizacja turnieju?
Słuchaj to nie jest cs każda trasa ma inne zakręty i aby je wytrenować i złączyć w całośc potrzeba dużo treningu to nie jest cs, że wszędzie się strzela tak samo, więc myślę, że wytrenowanie jednej mapy 10 minutowej na maksa przez bota (tak tu mówimy na dobrych graczy bot) zajęło by 20 godzin jak nie więcej (jeżeli by w ogóle komuś się chciało), a więc 10 map = 200 godzin co daje 8 dni, biorąc pod uwagę, że ktoś by grał 12 godzin dziennie daje to 16 dni. Przemyśl to. Według mnie przydałby się turniej na trasach typu short, były bardzo przyjemny (nie lol) 15-25 sekund.

Organizacja turnieju?
no wlasnie o to (przynajmniej mi) chodzi, zeby się ja trenowalo w czasie grania.
Last edited by ShaDDy on 22 July 2011, 23:59, edited 1 time in total.
Organizacja turnieju?
Jeśli Shad masz na myśli coś w stylu tego skill cupa, co odniósł duży sukces, to jest to chyba jedna z lepszych opcji. Nie trzeba siedzieć i katowac map, a na meczu wszyscy się dobrze bawią.
Organizacja turnieju?
Nie wiem co to, no po prostu masz nieznane mapki i grasz je dopiero na meczu.
Organizacja turnieju?
Tak mi namieszaliście że sam już nie wiem czego chciałem
Napiszcie może jaki wy byście chcieli mieć i czy by się ktoś znalazł d współorganizacji od strony technicznej,
Napiszcie może jaki wy byście chcieli mieć i czy by się ktoś znalazł d współorganizacji od strony technicznej,