Na wstępie napiszę, że użyłem opcji szukaj na forum i w google i nic na ten temat nie znalazłem. Tak więc, problem polega na tym, że robiłem mapkę typu RPG - którą oczywiście bugowałem, za pomocą programu CE - challenge edit - i po kolejnych modyfikacjach, przy próbie włączenia mapy pojawiła się informacja, że nie można odczytać mapy ( a ja oczywiście zapomniałem robić kopii mapy, tak na wszelki wypadek, gdyby coś takiego się zdarzyło
1. Czy jest jakiś program, w którym mógł bym ją sztucznie zweryfikować (wpisać czas, żeby można było wstawić na serw), i czy taka operacja by zadziałała (tzn. zepsuta mapa->weryfikacja programem->stworzenie serwa i wstawienie jej na niego->pobranie->dalsza modyfikacja)
2.Czy jest jakiś program który był by w stanie ją naprawić.
3.Czy da się zrobić co kolwiek aby ona działała( np. w tej chwili mam TMNF, ale znam kilku ludzi, którzy mają TMUF i czy u nich ta mapa by działała ( bo pokazuje komunikat, że brakuje kolekcji, która chyba jest w TMUF).
Bardzo proszę o pomoc, bo trasę robię już 6 dni, i naprawdę zostało już tylko wykończenie czyli jakiś dzień góra 2 roboty.
Pozdrawiam, WOJSA93