będzie dobrze, a właśnie sorry że nie w temacie, mecz z Niemcami gdzie się w końcu odbędzie i kiedy?
Wielka Piłka według nas ! x2
nie stękać
będzie dobrze, a właśnie sorry że nie w temacie, mecz z Niemcami gdzie się w końcu odbędzie i kiedy?
Mlweheheheh. Przypomnieć Ci grupę eliminacji do MŚ 2010? Tam też byliśmy obok Czechów faworytami, i co? No właśnie. Dlatego zdecydowanie bardziej wolę być pesymistą i liczyć na miłą niespodziankę, niż mieć różowe okulary, a potem w razie porażki załamywać się.Maciuś wrote:Nie przesadzajcie z tymi naszymi 'kopaczami', to, że parę meczów im nie wyszło to nie znaczy, że są najgorszymi łamagami. To Wy macie kompleks mniejszości uważając, że możemy mieć problemy z Mołdawią, z Czarnogórą i Ukrainą dostaniemy w dupę, a z Anglią to już w ogóle lepiej nie patrzeć... Ja uważam, że jesteśmy faworytami do zajęcia drugiego miejsca, nie wyobrażam sobie, żeby jakaś tam Czarnogóra miała nas pokonać.
W Gdańsku chyba, jakoś na początku września.będzie dobrze, a właśnie sorry że nie w temacie, mecz z Niemcami gdzie się w końcu odbędzie i kiedy?

Gdańsk 06.09.2011 
jedziesz jako czirliderka?Cezar wrote:Gdańsk 06.09.2011
- Jack Bauer
- Moderator
Pewnie wygrał bilet, bo wysłał smsa o godz. 20.12, tak jak w reklamie Tyskiego, czy innego sikacza.
Kamerun, WKS, Ghana, Nigeria czy RPA by nas zjadły, a można znaleźć jeszcze parę drużyny, które zwyczajnie zabiegały by naszych grajków.Outsid3r wrote:Co do losowań: jeśli kur** Izrael czy Kazachstan leżą w Europie to ja chce, żeby na czas eliminacji Polska leżała w Afryce. Z Madagaskarem, Zimbabwe, Mali czy chociażby Angolą nasi pewnie by spokojnie weszli. (aczkolwiek z naszymi kopaczami nigdy nic nie wiadomo, mogą przegrać nawet z reprezentacją Eskimosów albo Watykanu...)
Czarnogórcy dwa razy zremisowali z Anglikami strzelając im dwie bramki i aktualnie mają taka samą liczbę punktów jak oni w eliminacjach do ME. Wiedzą po co wychodzą na boisko i braki w skillu nadrabiają walecznością i taktyką.Maciuś wrote:Ja uważam, że jesteśmy faworytami do zajęcia drugiego miejsca, nie wyobrażam sobie, żeby jakaś tam Czarnogóra miała nas pokonać. Mamy się bać reprezentacji kraju, w którym mieszka mniej ludzi, niż w Krakowie?
Prawda, że Chiny, Indie czy Pakistan nie są światowymi potęgami w nogę jest stara jak świat.
Jak dla mnie to jesteśmy faworytami do zajęcia 4/5 miejsca.
edit: dlaczego cytaty mi nie działają?
Last edited by wickeD on 31 July 2011, 18:28, edited 1 time in total.
Nie,niestety nie jadę...Ale dzień bardzo fajny 
A czy ja te drużyny wymieniłem? Nie, gdyż wiem że z każdą z nich w 8 meczach na 10 co najwyżej moglibyśmy zremisować. Poprostu wybrałem skład z którym nasi powinni dać radę.Kamerun, WKS, Ghana, Nigeria czy RPA by nas zjadły, a można znaleźć jeszcze parę drużyny, które zwyczajnie zabiegały by naszych grajków.

[quote="Maciuś"]Ja uważam, że jesteśmy faworytami do zajęcia drugiego miejsca, nie wyobrażam sobie, żeby jakaś tam Czarnogóra miała nas pokonać.
Czarnogóry nie wolno lekceważyć maja w swoim składzie parę gwiazd takich jak Jovetić z Fiorentiny czy Vucinić (nie wiem czy nadal w Romie)
Czarnogóry nie wolno lekceważyć maja w swoim składzie parę gwiazd takich jak Jovetić z Fiorentiny czy Vucinić (nie wiem czy nadal w Romie)
Gwc//Cheddar wrote:Maciuś wrote:Ja uważam, że jesteśmy faworytami do zajęcia drugiego miejsca, nie wyobrażam sobie, żeby jakaś tam Czarnogóra miała nas pokonać.
dobra a my mamy najlepszego prawego obronce bundesligi piszczka, podstawowego bramkarza Arsenalu Szczesnego, Blaszczykowskiego który gra regularnie w mistrzu Niemiec. Naszym problemem jest Smuda i tyle
Od czasu jak w BVB jest ten 18 latek (czy ile on tam ma) to Blaszyczykowski wchodzi z ławki. Piszczek, Szczęsny. A dalej? Obraniak wchodzi z ławki, Matuszczyk i Peszko póki co na ławce. Lewandowski... tez pewnie ławka.
Goetze, chyba o niego ci chodzi Misza. Prawda jest taka, że poza bardzo mocną prawą stroną i bramkarzem, są problemy.

Jeszcze jest Sobota, Garncarczyk, Małecki, którzy z Mierzejewskim byliby naprawdę dobra ofensywą, ale że Smuda wciąż powołuje tych samych to wyników nie będzie. Ale do mistrzostw świta w Brazylii mam nadzieję Smuda już nie będzie prowadził kadry.misza0 wrote:Od czasu jak w BVB jest ten 18 latek (czy ile on tam ma) to Blaszyczykowski wchodzi z ławki. Piszczek, Szczęsny. A dalej? Obraniak wchodzi z ławki, Matuszczyk i Peszko póki co na ławce. Lewandowski... też pewnie ławka.
Ja myśle że Smude powinien zastapić Probierz to jest młody trener i dobrze sobie radził w Jadze aż do tej wpadki z Irtyszem
Probierza w tym wieku nie interesuje kadra, wyraźnie wczoraj ana orange sport info mówił, że chce pracować codziennie w klubie i się uczyć, niż co 3 miesiące się spotykać z kilkoma piłkarzami. Może na starość.

Charnan, dokładnie o niego
Nie moglem sobie przypomniec jak on się nazywa.
Abszt, ok, może oni dobrze grają, ale gdzie? W Polskiej Ekstraklasie? Dodatkowo, wszyscy mówią, ze Smuda powinien powołać tego i tego gracza, a jak powoła to wszyscy narzekają, ze ciągle skład zmienia. Moim zdaniem ostatnie mecze z Argentyną i Francją były meczami dobrymi w wykonaniu Polaków. może ktoś powiedzieć, ze nie zagrali normalnym składem (mówie o Francji, bo Argentyna to wiadomo), ale i tak w tym składzie są gracze znani w Europie i gracze grający na wysokim poziomie.
Abszt, ok, może oni dobrze grają, ale gdzie? W Polskiej Ekstraklasie? Dodatkowo, wszyscy mówią, ze Smuda powinien powołać tego i tego gracza, a jak powoła to wszyscy narzekają, ze ciągle skład zmienia. Moim zdaniem ostatnie mecze z Argentyną i Francją były meczami dobrymi w wykonaniu Polaków. może ktoś powiedzieć, ze nie zagrali normalnym składem (mówie o Francji, bo Argentyna to wiadomo), ale i tak w tym składzie są gracze znani w Europie i gracze grający na wysokim poziomie.
Gancarczyk? Ten ze Śląska? Moim zdaniem on jest cieniutki...
Info sprzed kilku dni, ale nikt tutaj o tym nie wspomniał, aż dziwne: Łukasz Piszczek został zdyskwalifikowany na 6 miesięcy za korupcję - dobra decyzja, kara musi być. W BVB będzie mógł grać, DSQ jest tylko na kadrę. Kto go może zastąpić w tym czasie? Oby nie Wojtkowiak! Chciałbym, żeby był to Marcin Baszczyński, może koledzy z linii obrony czegoś by się nauczyli od bardziej doświadczonego kolegi...?
Info sprzed kilku dni, ale nikt tutaj o tym nie wspomniał, aż dziwne: Łukasz Piszczek został zdyskwalifikowany na 6 miesięcy za korupcję - dobra decyzja, kara musi być. W BVB będzie mógł grać, DSQ jest tylko na kadrę. Kto go może zastąpić w tym czasie? Oby nie Wojtkowiak! Chciałbym, żeby był to Marcin Baszczyński, może koledzy z linii obrony czegoś by się nauczyli od bardziej doświadczonego kolegi...?
Mailem pisać, ale ciągle licze, ze się odwoła czy coś
To jest k**wa śmieszne. Najlepszy prawy obrońca bundesligi i dostaje kare 6 miesięcy, na 11 miesięcy przed najwazniejszym turniejem w najblizszym czasie. Pomine, ze w meczu nie grał. A przy okazji, czy w tym czasie jak lublin wykupił mecz, trenerm nie był pan Smuda?
Moim zdaniem decyzja jak najbardziej słuszna. Piłkarz sprzedający/kupujący mecze nie powinien mieć więcej prawa grać zawodowo w piłkę. Tak, mecz kupił w tym czasie gdy Zagłębie było prowadzone przez Smudę. Poza tym to klub z Lubina, nie Lublinamisza0 wrote:Mailem pisać, ale ciągle licze, ze się odwoła czy cośTo jest kur** śmieszne. Najlepszy prawy obrońca bundesligi i dostaje kare 6 miesięcy, na 11 miesięcy przed najwazniejszym turniejem w najblizszym czasie. Pomine, ze w meczu nie grał. A przy okazji, czy w tym czasie jak lublin wykupił mecz, trenerm nie był pan Smuda?

smuda to tam sadloka wcisnieMaciuś wrote:Gancarczyk? Ten ze Śląska? Moim zdaniem on jest cieniutki...
btw. mac=hax?