Wielka Piłka według nas ! x2
nani będzie blyszal w tym sezonie
może nie wielka pilka, ale także pilka, a dokladniej, pilka tennisowa.
dziś o 23:00 agnieszka radwanska gra w kolejnym finale wta tour w carlsbad, usa.
strasznie mnie denerwuje, ze o takim czyms trudno gdzie przeczytac, mimo, ze jest to wielki sukces, nawet jakby nie wygrala swojego 5. turnieju na wta tour.
dziś o 23:00 agnieszka radwanska gra w kolejnym finale wta tour w carlsbad, usa.
strasznie mnie denerwuje, ze o takim czyms trudno gdzie przeczytac, mimo, ze jest to wielki sukces, nawet jakby nie wygrala swojego 5. turnieju na wta tour.
Jakub,dzięki nie miałem co oglądać wieczorem a tak przynajmniej nie będę się nudził.
Rzucił byś jakiś link do streama?
P.S Chciałeś rewanżu w TM,pamiętasz?
Rzucił byś jakiś link do streama?
P.S Chciałeś rewanżu w TM,pamiętasz?
I zajebi... Piszczek może nie grać tez w BvB.
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Piszc ... omosc.html
Nie wazne, ze WP. Info prawdziwe... Wystarczy wybić się w Polsce trochę, a odrazu pogrązą czlowieka.
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Piszc ... omosc.html
Nie wazne, ze WP. Info prawdziwe... Wystarczy wybić się w Polsce trochę, a odrazu pogrązą czlowieka.
no cóż.
@wszyscy
Jeśli Piszczek dostaje 6 miesięcy za taką korupcje, to całe PZPN powinno dostać dożywocie.
Takie moje zdanie, w końcu ma być sprawiedliwość.
Jeśli Piszczek dostaje 6 miesięcy za taką korupcje, to całe PZPN powinno dostać dożywocie.
Takie moje zdanie, w końcu ma być sprawiedliwość.
no przecież w PZPN nie ma korupcji, to takie same spekulacje jak ta, że wypadek w Smoleńsku był zamachem ze strony ruskich! 
Jednego nie rozumiem, Piszczek który nie gral w meczu dostal 6 miechow i najwyzsza kare pienięzną, a inny koleś dostal kare w zawieszeniu....
@damianhhh
Nie no, oczywiście że nie ma... Te przewały w ich strukturach to też wina Piszczka.
Nie no, oczywiście że nie ma... Te przewały w ich strukturach to też wina Piszczka.
no to wygrałaJakub wrote:może nie wielka pilka, ale także pilka, a dokladniej, pilka tennisowa.
szkoda tylko, ze w washingtonie byla megaburza, i nie było obrazu z meczu.damianhhh wrote:no to wygrałaJakub wrote:może nie wielka pilka, ale także pilka, a dokladniej, pilka tennisowa.
ale tez na livescorze fajnie się ogladalo powoli zmieniajace się cyfry, az było napisane 6-3, 6-4.
był obraz na Ojrosporcie, a Oddo na necie gdzieś oglądał
no i było k**wa szybciej niż na Twoim zasranym streamie
"ooo, wygrała" "nieee, jeszcze jedna piłka"
"ooo, wygrała" "nieee, jeszcze jedna piłka"
chyba k**wa wiadomo że zawsze jest jakieś opóźnienie. I to Ty darłeś jape że już wygrała ... cwaniak z eurosportem się znalazł
Patrzeć w zmieniające się cyferki, a jakość HD ?
Patrzeć w zmieniające się cyferki, a jakość HD ?

oddowicz wrote:cwaniak z eurosportem się znalazł
ogar, no oglądałem na livescore i ja darłem jape, a Ty ze swoim ch**-HD miałeś lagi gorsze niż ja w codaoddowicz wrote:haha ogladac mecz na livescore : D
się pytalem czy livescore jest w HD ;f Zawsze tak jest jak ogladasz ze streama ... a Ty nawet ogladajac livescore masz lagi wiec jape ; ))

Na eursporcie pierwszego seta nie było ;/
Z Oddem britisz ojro sport oglądaliśmy, wszystko było widać, ba, nawet piłkę ! A co tam lajwskor - wieśniacko; po co Ci informacje, jak nie wiesz, co się dzieje ? Do dupy Shad, nieogar masz i tyle, ha !
Muszę przyznać, że dzisiejszy mecz obejrzę tylko ze względu na Ojgena
Sportowo to żaden sprawdzian, wolę obejrzeć Niemcy - Brazylia