Gameplay TM2

Joker.
Why so serious?

Gameplay TM2

Post by Joker. »

Podpisuję się pod postem Ksd.
@Lexiu
Cena po przeliczeniu na złotówki będzie taka jak za większość obecnych premier. Poza tym jak już wspominałem, na zachodzie to będzie taniocha. A że mają wyjść kolejne płatne środowiska to już inna bajka, podejrzewam że jakieś 80% graczy i tak będzie grała tylko w kanionie.
Image
chybeck
Pirat drogowy

Gameplay TM2

Post by chybeck »

chujnia z grzybnią.

tak naprawdę to nie ma co się łudzić, że zrobi się grę, na którą się przesiądą zatwardziali gracze stadium, gdy widać, że fizyka samochodu jest mixem coast i deserta, czyli rzuca tym jak gównem w przeręblu. ubisoft jest obecnie zakałą twórców gier. nie dość, że nie wywiązują się z danych obietnic co do gier, to jeszcze potężnie utrudniają jakąkolwiek grę nawet graczom, którzy zakupili oryginał. nie kupię tm2 nawet jakby to była najlepsza gra na świecie. dlaczego? bo kasa wydana na ubi to kasa stracona. co więcej, będę grał w pirata i się tym chwalił.

jednak, żeby nie było totalnego offtopu, to powiem, że mnie to nie zachwyca. kupując tmuf, miało się kilka środowisk i multum rzeczy do robienia nawet gdy się nie było online. tam będzie pewnie 20-30 tras i trzeba będzie rżnąć online. prawdopodobnie stawka się totalnie przetasuje, bo przecież osoby, którym świetnie szło na wszystkich środowiskach będą predysponowane do szybszego opanowania nowego stylu jazdy. wszystkim, który kupią sobie tm2 życzę powodzenia, ja będę dalej od czasu do czasu bawił się w tmuf.
Alpine
Jeździ konno

Gameplay TM2

Post by Alpine »

Ja wolę zostać przy TMUF ... Ale z chcęcią zakupie TM2... Ubisoft-ofcom chodzi tylko oto aby wcisnąć ludziom jakiś mix-six TM aby był z tego duży zysk...
Before:
Image
After:
Image
Post Reply

Return to “TrackMania 2”