KUPIE MIEDZIAKI

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
ralfi93
Jeździ konno

KUPIE MIEDZIAKI

Post by ralfi93 »

Chce zorganizować konkurs, ale do tego potrzebuję coś do nagrody.
Więc jeśli masz za dużo miedzi i chcesz je zamienić na gotówkę napisz na gg: 5661115
Nie myśl że jest idiotą. Czekam tylko na racjonalne oferty. Jeśli też chcesz mnie po prostu dofinansować bo masz dobre serce i żeby Ci karma sprzyjała, wyślij darowizne na nick: ralfi93
Sam turniej chce zorganizować rospromować grupę Polskiego Funclubu Endurance, który założyłem i pomału nad nim pracuję link:http://tmpfe.cba.pl/
[url=tmtp://#join=tm_speedway]FreeZone SPEEDWAY[/url]

Image

Image
Alpine
Jeździ konno

KUPIE MIEDZIAKI

Post by Alpine »

Może dalibyśmy z kolegami miedź w systemie 100cc=5zl lub 10zl ... Miedzi mamy ok. 20k ... Ale to może
Before:
Image
After:
Image
digger
V.I.P.

KUPIE MIEDZIAKI

Post by digger »

Alpine wrote:Może dalibyśmy z kolegami miedź w systemie 100cc=5zl lub 10zl ... Miedzi mamy ok. 20k ... Ale to może
Chyba na głowę upadłeś! :shock: czyli za 20k miałby zapłacić 500-1000zł za tak naprawdę NIC NIE WARTE miedziaki? Czas odejść od komputera, serio...

Ralfi a Ty wcale nie jesteś lepszy. Fakt to Twoja sprawa co robisz z kasą ale nie lepiej kupić jakieś gry, gadżety lub cokolwiek innego co może być ciekawą nagrodą? A nie tylko zmarnowaną kasą na miedziaki, z których tak naprawdę zwycięzca nic ciekawego mieć nie będzie. Wierz mi, mam United, mam miedź i poza początkowym szałem "ojeju mam united, będę miał te zajebiaszcze miedziaki, które są takie zajebiaszcze" nikt na nie nie zwraca uwagi ani nie mają większej wartości.
Image
Alpine
Jeździ konno

KUPIE MIEDZIAKI

Post by Alpine »

digger wrote:
Alpine wrote:Może dalibyśmy z kolegami miedź w systemie 100cc=5zl lub 10zl ... Miedzi mamy ok. 20k ... Ale to może
Chyba na głowę upadłeś! :shock: czyli za 20k miałby zapłacić 500-1000zł za tak naprawdę NIC NIE WARTE miedziaki? Czas odejść od komputera, serio...
Żartowałem!
Before:
Image
After:
Image
Sebik
Gangsta Mapper

KUPIE MIEDZIAKI

Post by Sebik »

Rzucę ci 3000 za darmo :) Trzeba wspierać ludzi, którzy chcą rozruszać jakoś scenę i wychodzą z inicjatywą.
Dodatkowe miedzie mógłbym przekazać za symboliczną opłatą (1250 miedziaków = 1 zł) lub za na przykład jeśli grasz w Team Fortress 2 jakieś itemy :P
Kontakt na GG 2906580
(mam koło 150 tysięcy, więc sumka którą chcesz pobrać jest w sumie dowolna)
ralfi93
Jeździ konno

dzięki ZA ODZEW

Post by ralfi93 »

Odzew był większy niż myślałem. Dziękuje wszystkim za zainteresowanie. Narazie już mam uzbierane potrzebną jak na początek sume. Może następnym razem, jak będzie brakowało.
Darowizny wciąż przyjmuje żeby było jasne
Pozdrawiam i zapraszam na http://tmpfe.cba.pl/
[url=tmtp://#join=tm_speedway]FreeZone SPEEDWAY[/url]

Image

Image
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”