Smartfon od PLAY
Smartfon od PLAY
Dlatego najlepszy jest Orange Free na kartę
Przy doładowaniu za 25zł dostaję 1,5 GB, a po wykorzystaniu chyba 3 albo 1 gr/100kb 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Smartfon od PLAY
w Playu Online na kartę masz za 30 zł 2GB limitu... wg mojej matematyki to lepsza oferta.... niewiele, ale zawsze

Smartfon od PLAY
Ja tam mam neta w T-Mobile, płace 9zł za miesiąc i korzystam ile chce
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Smartfon od PLAY
o luka. I takie rozwiązanie mi pasuje.
Smartfon od PLAY
@Digger
Wystarczający
Jak chcesz to se poczytaj w necie, ja nie narzekam:)
@Oddo
noo ;d
Wystarczający
Jak chcesz to se poczytaj w necie, ja nie narzekam:)
@Oddo
noo ;d
Smartfon od PLAY
Ja tak samo jak luka T-Mobile 9zl tylko się puzniej szybkosc zmniejsza ... Ale dziwne jest to ze jak wykupie na miesiąc to mam net ok 2miechy...
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Smartfon od PLAY
ja mam podobnie jak luka. za 10zł pakiet internetowy w Plusie. Zasada pewnie jest ta sama. U mnie jest tak, że 500MB mam do wykorzystania, jak wyczerpie limit to spada prędkość bo zamiast HSDPA komórką łączy się przy użyciu technologii WCDMA. To jedyne ograniczenie. Nie ponoszę żadnych dodatkowych opłat bez względu na to w jakim miejscu jestem (mowa oczywiście o Polsce, za granicą obowiązują stawki roamingowe)

Smartfon od PLAY
Dobre i to. W sumie nie ma się co dziwić że jest warunek pozostania w sieci - smartfony się rozeszły, Play poniósł koszty z tytułu dostarczania usług internetowych i telekomunikacyjnych więc chcą coś z tego mieć. A chyba lepiej wypracować dłuższą współpracę z klientem (choć okoliczności nie są zbyt ciekawe) niż dostać raz kasę i potem nic nie mieć...
A Robot jak Twoja sprawa? Udało się coś zrobić?
A Robot jak Twoja sprawa? Udało się coś zrobić?

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Smartfon od PLAY
To jest ta opcja za ~9zł?Ja tam mam neta w T-Mobile, płace 9zł za miesiąc i korzystam ile chce
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/internet/telefon
Płacisz raz na miesiąc i nakurwiasz ile wlezie, tak?
a jak z prędkością?
Tzn masz 500MB w HSDPA, wykorzystasz te 500 i prędkość spada do WCDMA, a koszty dalsze jakieś są jak korzystasz z WCDMA?ja mam podobnie jak luka. za 10zł pakiet internetowy w Plusie. Zasada pewnie jest ta sama. U mnie jest tak, że 500MB mam do wykorzystania, jak wyczerpie limit to spada prędkość bo zamiast HSDPA komórką łączy się przy użyciu technologii WCDMA. To jedyne ograniczenie. Nie ponoszę żadnych dodatkowych opłat bez względu na to w jakim miejscu jestem (mowa oczywiście o Polsce, za granicą obowiązują stawki roamingowe)
Last edited by złozi on 24 August 2011, 13:00, edited 1 time in total.
Smartfon od PLAY
nie płacę dodatkowo. dyszka miesięcznie i to koniec. żadnych opłat po przejściu na WCDMA

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Smartfon od PLAY
a programik(?) o nazwie Compressor Mini warto miec?
Smartfon od PLAY
Też opera