Polska w ladderze!
Polska w ladderze!
mam dobre nowiny dla nas Polska na 95% będzie w ladderze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polska w ladderze!
na 100% będzie , teraz trzeba zmienić nacje z waszych na POL i "Polska" gdy zdobedzie wymóg punktów to będzie
Trackmania Nations ESL Admin
Polska w ladderze!
a co to wymóg punktów
? 
Polska w ladderze!
dokładnie, pierwsze slysze
Polska w ladderze!
ladder playerow już jest ale jeszcze niema w ladderze narodowosci polski
więc robcie nowy profil z polsko narodowoscią i nabijajcie pkt jak się pojawi polska w ladderze narodowosci, to nie będziemy na szarym koncu.
więc robcie nowy profil z polsko narodowoscią i nabijajcie pkt jak się pojawi polska w ladderze narodowosci, to nie będziemy na szarym koncu.
Polska w ladderze!
Hmm torche bezsens zeby na nowo nabijać punkty ...
Powinni udostępnić możliwosc zmienienia nacji w ustawieniach account ...
Wtedy to by było najlepsze dla wszystkich...
No ale jak bedize trzeba to zaczne klepać na nowo punkty nie zajmie mi to dosc długo raczej
Powinni udostępnić możliwosc zmienienia nacji w ustawieniach account ...
Wtedy to by było najlepsze dla wszystkich...
No ale jak bedize trzeba to zaczne klepać na nowo punkty nie zajmie mi to dosc długo raczej
Polska w ladderze!
No,niestety tutaj będize chyba pałaKroink+ wrote:ladder playerow już jest ale jeszcze niema w ladderze narodowosci polski
więc robcie nowy profil z polsko narodowoscią i nabijajcie pkt jak się pojawi polska w laaderze narodowosci to nie będziemy na szarym koncu.
Polska w ladderze!
i wszytko od nowa...? neee to nie dla mnie!
Polska w ladderze!
tylko proszę nie dzwonic do moich rodzicow jak się dowiedzą będę mial kare (hehe):(wiadp1 wrote:No,niestety tutaj będize chyba pałaKroink+ wrote:ladder playerow już jest ale jeszcze niema w ladderze narodowosci polski
więc robcie nowy profil z polsko narodowoscią i nabijajcie pkt jak się pojawi polska w laaderze narodowosci to nie będziemy na szarym koncu.
ja tam jusz pkt nabijam w jeden dzień 130 gram na servie DIEBANANANABANDE no i z nawiasikiem i innymi gralismy na uk round
Polska w ladderze!
z tego co Hylis napisal na tm-forum, opcja zmiany kraju na Polske będzie dodana w nadchodzacym tygodniu, także mozna grać na starych profilach na razie 
Polska w ladderze!
no to super wracam na moje pierwsze konto (dla ciekawskich moj nick Karol). a dokładnie wiesz kiedy bedzio mozna?
Polska w ladderze!
hmmm, mamy już lipiec, a dalej nie ma możliwości zmiany nations
załamka, tym bardziej że założyłem sobie nowe konto i pomyłkowo kliknąłem na INA flaga podobna a niestety śpiący już byłem i literek nie dowidziałem
jak będzie taka możliwość to dajcie piszcie tutaj
załamka, tym bardziej że założyłem sobie nowe konto i pomyłkowo kliknąłem na INA flaga podobna a niestety śpiący już byłem i literek nie dowidziałem
Polska w ladderze!
co? narodowość możesz se zmieniać kiedy chcesz, a jeśli chcesz mieć polską flagę i skin musisz ściągnąć go. Polska w ladderze jest normalnie. nie czaję

Polska w ladderze!
bo to stary temat jest a pan tjeezero go odswiezyl i bez sensu teraz jest bo będziecie myslec ze to jakas nowosc...
Za takie coś powinni banowac.. odswiezyl roczny temat

hyhy
Polska w ladderze!
Takie coś to się nazywa głupota ludzka albo SPAMTwist wrote:bo to stary temat jest a pan tjeezero go odswiezyl i bez sensu teraz jest bo będziecie myslec ze to jakas nowosc...