GPRO

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Key.
Admin

GPRO

Post by Key. »

Lox - zatrudniłem losowego przez przypadek, bo myślałem, że już we wtorek wyścig, a przespałem rynek transferowy.
Image
Sairop
Jeździ konno

GPRO

Post by Sairop »

Graty Fhran 4 miejsca, Ja na początek 8 i się nawet ciesze.
Image
Lox
Moderator

GPRO

Post by Lox »

no, teraz to się właściwie dla mnie zaczął sezon. 2 miejsce i oby tak dalej, nie zamierzam schodzić z podium ^^
Fhrancuz
Doświadczony driver

GPRO

Post by Fhrancuz »

Błysk, blysk niszczy grupę;]
Ja oponę straciłem i uj...
Fhrancuz
Doświadczony driver

GPRO

Post by Fhrancuz »

Jeżeli GPRo się nie myli, to nasz przyszły pierwszy zawodnik w PRO ma dzisiaj urodziny! Sto lat Lox i powodzenia w przyszłych wyścigach. :winner:
Lox
Moderator

GPRO

Post by Lox »

Bynajmniej ;p

Gratulacje za wczorajsze zwycięstwo, a teraz czeka nas największa niewiadoma sezonu :mrgreen:
Lox
Moderator

GPRO

Post by Lox »

No i kolejny sezon się kończy. Teoretycznie prowadzę w swojej grupie dwoma punktami, ale koleś za mną w końcówce sezonu jest nie do pobicia i na 90% po dzisiejszym wyścigu stracę wygraną. No ale drugie miejsce też dobre, a z taką kasą to już w ogóle ^^

Pro, nadchodzę.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

GPRO

Post by Maciuś »

A ja znów mam nerwy w strzępach, bo jestem na granicy. Cały sezon jeździłem równo około drugiej dziesiątki, jak spadnę przez jakiegoś jednorazowego fiuta, to się wkvrwię :E
pikaczu
Doświadczony driver

GPRO

Post by pikaczu »

Maciuś wrote:A ja znów mam nerwy w strzępach, bo jestem na granicy. Cały sezon jeździłem równo około drugiej dziesiątki, jak spadnę przez jakiegoś jednorazowego fiuta, to się wkvrwię :E
]

obyś spadł! :D
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
Fhrancuz
Doświadczony driver

GPRO

Post by Fhrancuz »

Szkoda Lox;/ Gdyby B.Jankovic wyprzedził twojego rywala miałbyś majstra w swojej grupie, ale i tak graty za 2 miejsce i awans do Pro, który jest historyczny wśród graczy TM.
Mac się utrzymał;] Szrama, Key i Cezar coś zaniechali swoje poczynania. Za to Mtik w przyszłym sezonie powalczy o awans do Pro (jeżeli tylko zatrzyma kiero), a Sairopek do Amateur.
Co do mnie... Bd się starał o pierwszą czwórkę, ale czarno to widzę;/

Może ktoś się zainteresuje i od tych wakacji zacznie zabawę z wirtualnymi wyścigami :D
Lox
Moderator

GPRO

Post by Lox »

No wiem wiem, było cholernie blisko. Zarówno w R16 jak i R17 miałem nieco pecha no i wyszło jak wyszło. Ale i tak był to mój najlepszy sezon jak na razie więc nie ma co narzekać.

W ogóle to rzondze, po 8 sezonach grania dopiero teraz się nauczyłem dokładnie ustawiać setup bolidu :mrgreen:

Mac jak zwykle na krawędzi, może byś się ogarnął w końcu nasz weteranie? ;p
Lox
Moderator

GPRO

Post by Lox »

w piątek zaczyna się kolejny sezon gpro, pora na małe podsumowanie.

ha. przetrwałem pierwszy sezon w pro, w tym będzie już konkretniej.

fhrancuza czeka debiut w pro, pamiętaj - dopiero tutaj zaczyna się prawdziwe ściganie :mrgreen:

mtik zamierza powalczyć o awans do pro, miejmy nadzieję, że w końcu się uda.

a tymczasem mac przestał grać. nup.

dziękuję za uwagę i dobranoc.
Fhrancuz
Doświadczony driver

GPRO

Post by Fhrancuz »

Wiem Lox;] Kumple z teamu zrobili mi takie pranie mózgu, że nie wiem jaką strategię obrać. Poza tym teraz Sairop bd się przygotowywał do awansu.

Chłopaki! Zapraszam, do powrotu tych starszych i tych kompletnie nowych do pasjonującej gry.
Lox wrote:Adres gry to http://gpro.se , na początek polecam przeczytać zasady gry, a jeśli zdecydujecie się na rejestrację, obowiązkowo przeczytajcie "poradnik nowicjusza".
Początki bywają trudne, ale w razie czego służymy pomocą. Pozdrawiam
Szrama
Pirat drogowy

GPRO

Post by Szrama »

No nic, też postaram się wrócić :D Może znów będzie tak spektakularny awans ligę wyżej z 10 punktami na końcu sezonu :D
Fhrancuz
Doświadczony driver

GPRO

Post by Fhrancuz »

Lox zrób update pierwszego posta.
Za nami pierwszy wyścig. Z loxem nie zdobyliśmy żadnych punktów. Szrama też na 0, za to Sairop aż 4pkt.
Może ktoś jeszcze wróci, bądź dołączy?;D
Szrama
Pirat drogowy

GPRO

Post by Szrama »

Wziąłem sobie jakiegoś nuba 19 letniego za drajwera :D Chyba, że ktoś ma jakiegoś wymiatacza pasującego do rookie gdzieś w zakładkach to w takim razie poprosiłbym namiary.

Aż mi się przypomina mój 1wszy sezon, gdy z losowego kierowcy wyrósł taki bot że japierdole.
Lox
Moderator

GPRO

Post by Lox »

Fhrancuz wrote:Lox zrób update pierwszego posta.
gotowe.

co do pierwszego wyścigu, miałem w ch** pecha - najpierw błąd na starcie kosztujący 8 miejsc, dzięki czemu zostałem przyblokowany przez wolniejszych kierowców, bo kiedy tylko można było, miałem tempo pierwszej szóstki. jakby tego było mało, 1/3 wyścigu przejechałem z awarią po tym jak NOWE hamulce się zjebały.

w drugim wyścigu z kolei jestem dziwnie wolny bez wyraźnego powodu, tak więc na dobry wynik nie ma co liczyć.
Szrama
Pirat drogowy

GPRO

Post by Szrama »

U mnie w 1wszym wyścigu zawiodła i taktyka i kierowca, którego dzisiaj (mam nadzieję) zmieniam na nieco lepszy model :P pozdro fhran
digger
V.I.P.

GPRO

Post by digger »

Ej a cały widok wyścigu to tylko co widać na powtórce? Bo z ciekawości założyłem sobie konto ale średnio to dla mnie czytelne jest :)
Image
Lox
Moderator

GPRO

Post by Lox »

owszem. jedyna różnica to że masz jeszcze wskaźniki swojego paliwa i stanu opon.
Post Reply

Return to “Off-Topic”