Manager League

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
iam
Admin Mniejszy

Manager League

Post by iam »

Yo!

Idąc za tematem, że Smuda trenować nie potrafi szukałem jakiejś fajnej gry przeglądarkowej, jeśli chodzi o bycie managerem. Pograłem chwilkę w sokker - biedne, pograłem w cośtam jeszcze, znudziło się... i natknąłem się na Manager League.

Powiem szczerze, wciągnęła mnie ta gra, dzisiaj o 15:00 (a właściwie to jutro) zaczyna się pierwsza runda nowego sezonu, więc malutko czasu zostało! Postanowiłem, że się podzielę tymże, bo mi się bardzo podoba, ma sporo opcji, bardzo fajnie jest ogólnie rozwiązana.

Bez ceregieli: tu macie link mój polecający do rejestracji http://www.managerleague.com/index.pl?ref=591414

A tutaj normalnie, do gry: http://www.managerleague.com. Rejestrujemy się, dostajemy maila i układamy skład ;) Jakby ktoś grał, to szukać managera nickiem ajemik.

Nie wiem, czy Wam się spodoba, ale co tam ;p
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Manager League

Post by JarOo »

www.hattrick.org
Najstarsza i chyba najbardziej popularna gra menedżerska online. Inne gry się na niej się chyba wzorowały, chodź tak naprawdę nie wiem na czym polega managerleague. Poleca hattricka !!!
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

Manager League

Post by iam »

Widziałem, że trzy osoby zarejestrowały się z mojego refferala - za co dziękuję ;)

Jak na razie pierwsza kolejka, jedną drużyną 2:0 do przodu, czekam na wyniki z drugiej. Czyli wszystko dobrze ustawione ;)

Informacja, która może się przydać - sezon trwa jeden miesiąc, więc całkiem niedługo.

Jakbyście mieli jakieś pytania, to zapraszam, śmiało pisać ;)
iam
Admin Mniejszy

Manager League

Post by iam »

Tak się wszyscy jarają piłką nożną, a w menedżera nie grają ? ;p

To sobie popiszę do siebie, a co !

Sezon 76 - trzecie miejsce w 5. lidze, nagroda za najlepszego zawodnika dywizji + najlepszy bramkarz ;)
Sezon 77 - drugie miejsce w 5. lidze, przegrana w barażach niestety, również nagrody za bramkarza i król strzelców
Sezon 78 - w końcu awans do 4. ligi, zakończony w środku tabeli, nie jest źle.

Planuję wyszkolić młodzież i startować do 3. ligi, na razie czekam 4h na rozpoczęcie nowego sezonu, fajnie byłoby dostać juniora na obronę ;D
oddowicz
Team Poland

Manager League

Post by oddowicz »

hattrick rox :D
Image Image
Cheddar
Jeździ konno

Manager League

Post by Cheddar »

goalunited.classic.org bardzo wciagajaca gra gram już z 3 rok :D
iam
Admin Mniejszy

Manager League

Post by iam »

Ci, którzy się zarejestrowali - dzięki wielkie i dodajcie mnie do znajomych, albo tutaj pytajcie, jak będziecie mieli jakieś pytania ;)

Jak na razie nie jest źle, striker Q69 5 gwiazdek, jest wporzo ;d
Post Reply

Return to “Off-Topic”