UKSW

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
oddowicz
Team Poland

UKSW

Post by oddowicz »

no pewnie Ozi ze dobrze. Przynajmniej masz pewność ze jeśli wygrasz to zwróci Ci się wpisowe :D
Image Image
Joker.
Why so serious?

UKSW

Post by Joker. »

Hehe, niedługo przegonimy Coda4 :)
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

UKSW

Post by Mały »

takie jedno pytanie? po ch** te glosy, skoro wiadomo, ze nikt (albo prawie nikt) ze sceny tm nie wylozy 80zl na mozliwosc grania na lanie :D
Image
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

UKSW

Post by iam »

Osobiście wolę zapłacić 50zł za Drafta w MtG - przynajmniej sobie pogram, karty dostanę... ;)
Toby
Forever Troll!

UKSW

Post by Toby »

Ja na 100% będę, niekoniecznie jako gracz :D
Zawsze mogę z Lewym pić w parku <3 :D
Jero
Admin

UKSW

Post by Jero »

Trolololo, już na równi z CODem.
Ale racja, w sumie nie wiem po co głosujemy skoro i tak prawie nikt (może ktoś komu nie żal na to kasy się zapisze, a co) się nie zjawi jako gracz :D
Image
Toby
Forever Troll!

UKSW

Post by Toby »

Ja wyłożę i wygram :D

666
Creative.
Doświadczony driver

UKSW

Post by Creative. »

Najs Toby :O Może się wybiorę ;]
Like that !
Image

Image

Image

Ger?!
Lewy
V.I.P.

UKSW

Post by Lewy »

Mały wrote:takie jedno pytanie? po ch** te glosy, skoro wiadomo, ze nikt (albo prawie nikt) ze sceny tm nie wylozy 80zl na mozliwosc grania na lanie :D
Toby wrote:Ja wyłożę i wygram :D
Moja krew :) Podzielimy się wygraną bo ja też wyłożę :)
Toby wrote:Ja na 100% będę, niekoniecznie jako gracz :D
Zawsze mogę z Lewym pić w parku <3 :D
No mówię, że moja krew ^^ Ba że wypijemy :)
Jero
Admin

UKSW

Post by Jero »

Ahaha, już na 1 miejscu xD
Wbijam i ja, napić się muszę wreszcie znów ze sceną :D
Image
Key.
Admin

UKSW

Post by Key. »

Ajem, ja tam bym wolał sld od drafta ;d

OnTop: Zobaczę listę nagród to może się nawet skuszę, ale nie wcześniej : P
Image
skt7
Pirat drogowy

UKSW

Post by skt7 »

Może kiedyś coś takiego na podlasiu wymyślą, to wspomogę grega w jego inicjatywie :) Nie bardzo mam czas tułać się po Polsce :x
Miłej zabawy :)
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
kyzzn
Ostra jak żyleta

UKSW

Post by kyzzn »

Jeśli w Wawie będzie się szykował jakiś zjazd różnych ludzi, to niech mi ktoś da znać (dzięki Szad:D), bo nie czytam wszystkich postów na forum i mogę przegapić ;)
ImageImageImage
ShaDDy
Emerytowany Admin

UKSW

Post by ShaDDy »

Ty zyjesz, aha
tgrs
Samochodowy prawiczek

UKSW

Post by tgrs »

Widzę, że zaprezentowana przez nas formuła niezbyt trafiła w Wasze oczekiwania. Bądźmy szczerzy - to jest lan przede wszystkim dla graczy. Ankieta jest jak zwykle wstępem do rozmów z poszczególnymi scenami. A wyjątkowo cieszy mnie Wasza aktywność - sam swego czasu sporo czasu grałem w Trackmanie (TOP1 warmińsko-mazurskiego w rankingu, hehe :D) i rozumiem, że wydawanie dużych pieniędzy na wpisowe do (jakby nie patrzeć) darmowej gry może być wręcz śmieszne.

Jednakże z wpisowego całkowicie nie możemy zrezygnować... Z drugiej strony mogę zapewnić, że nagrody mogłyby oscylować wokół 5000zł przy dużej frekwencji.

Rzeczywiście, formuła powinna być inna. Osobiście wole mieć 50 graczy, niż 10 "bogatszych". Zanim zaproponuję coś sam, powiedźcie - w jaki sposób widzielibyście ten LAN?

Czy jeślibyśmy zapewnili 6-8 stanowisk i obniżyli wpisowe to frekwencja mogłaby być wyższa?

tgrs,
Grupa GameFestival
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

UKSW

Post by Jakub »

cokolwiek nie mam nic konkretnego do powiedzenia na temat lana i na pewno mnie tam nie będzie z powodow odleglosci, ale az milo przeczytac post organizatora, który bardzo rozmyslnie dochodzi do sprawy TMN i widocznie naprawdę mysli o graczach.

tak mnie zaskoczyl ten post, ze musze autora pochwalic.
Szrama
Pirat drogowy

UKSW

Post by Szrama »

jedź nie marudź, kilka euro i masz pociąg pewnie :D a jak nie to kup sobie helikopter i już
Toby
Forever Troll!

UKSW

Post by Toby »

tgrs wrote:Widzę, że zaprezentowana przez nas formuła niezbyt trafiła w Wasze oczekiwania. Bądźmy szczerzy - to jest lan przede wszystkim dla graczy. Ankieta jest jak zwykle wstępem do rozmów z poszczególnymi scenami. A wyjątkowo cieszy mnie Wasza aktywność - sam swego czasu sporo czasu grałem w Trackmanie (TOP1 warmińsko-mazurskiego w rankingu, hehe :D) i rozumiem, że wydawanie dużych pieniędzy na wpisowe do (jakby nie patrzeć) darmowej gry może być wręcz śmieszne.

Jednakże z wpisowego całkowicie nie możemy zrezygnować... Z drugiej strony mogę zapewnić, że nagrody mogłyby oscylować wokół 5000zł przy dużej frekwencji.

Rzeczywiście, formuła powinna być inna. Osobiście wole mieć 50 graczy, niż 10 "bogatszych". Zanim zaproponuję coś sam, powiedźcie - w jaki sposób widzielibyście ten LAN?

Czy jeślibyśmy zapewnili 6-8 stanowisk i obniżyli wpisowe to frekwencja mogłaby być wyższa?

tgrs,
Grupa GameFestival
Tgrs, 80zł to troszkę dużo, zwłaszcza jeżeli ktoś jedzie z daleka (patrz. Lewy z Sopotu :P), więc myślę, że jakbyście ustalili jakieś bardziej przystępne wpisowe, toby więcej osób się skusiło.. ;) Myślę, że my wcale nie potrzebujemy jakiś mega super nagród, a ważniejsze jest to, by się dobrze bawić i "spotkać" ze sceną.. :)
Drugą sprawa jest przynoszenie własnego sprzętu.
Są 3 możliwości:
1. Albo ktoś ma swojego net/notebook'a, z którym bez problemu może się pojawić.
2. Gracz posiada własny komputer (stacjonarny), którego już tak łatwo nie jest przewieźć.. :/
Albo jest on za słaby.. :) (patrz. x3nun, ja :P)
3. Organizator udostępnia graczom komputery, w końcu nie muszą to być jakieś monstra wydajności, TM'ka dużo sprzętu nie pożera..

Tyle póki co ode mnie. :P
Key.
Admin

UKSW

Post by Key. »

Dla mnie to w zasadzie wszystko jedno czy BYOC czy nie, choć biorąc pod uwagę niektóre osoby ze sceny, te parę stanowisk wypadałoby zorganizować.

Jakby wpisowe było o 20-30 zł mniejsze to i więcej osób by się zapisało i suma summarum zysk byłby wyższy : P
Image
Lewy
V.I.P.

UKSW

Post by Lewy »

Toby wrote: (patrz. Lewy z Sopotu :P)
Z Gdańska synu z Gdańska :P
Post Reply

Return to “Turnieje”