Jak dla mnie to nawet jak by to wpisowe wynosiło 50 zł to i tak dla niektórych za dużotgrs wrote:Widzę, że zaprezentowana przez nas formuła niezbyt trafiła w Wasze oczekiwania. Bądźmy szczerzy - to jest lan przede wszystkim dla graczy. Ankieta jest jak zwykle wstępem do rozmów z poszczególnymi scenami. A wyjątkowo cieszy mnie Wasza aktywność - sam swego czasu sporo czasu grałem w Trackmanie (TOP1 warmińsko-mazurskiego w rankingu, hehe) i rozumiem, że wydawanie dużych pieniędzy na wpisowe do (jakby nie patrzeć) darmowej gry może być wręcz śmieszne.
Jednakże z wpisowego całkowicie nie możemy zrezygnować... Z drugiej strony mogę zapewnić, że nagrody mogłyby oscylować wokół 5000zł przy dużej frekwencji.
Rzeczywiście, formuła powinna być inna. Osobiście wole mieć 50 graczy, niż 10 "bogatszych". Zanim zaproponuję coś sam, powiedźcie - w jaki sposób widzielibyście ten LAN?
Czy jeślibyśmy zapewnili 6-8 stanowisk i obniżyli wpisowe to frekwencja mogłaby być wyższa?
Co do komputerów. BYOC jest dobre ale dla kogoś kto jedzie z daleka pociągiem (a wszyscy praktycznie tak podróżują) zabranie ze sobą stacjonarnego komputera będzie problemem. Chyba, że laptop ale to też nie wszyscy mają takie maszyny żeby uciągnęły TMke