Adamek - Kliczko
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Adamek - Kliczko
Ma ktoś adres jakiejś strony w necie gdzie można obejrzeć walkę na żywca? Nie bardzo uśmiecha mi się bulić 40zł za jeden kanał. Im szybciej tym lepiej 

C13
Adamek - Kliczko
Masz RTL? To oglądaj na RTL.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Adamek - Kliczko
Jakbym miał RTL to bym nie robił tematu
Chciałem jakąś stronę bo nawet mając kablówkę nie obejrzę. W UPC trzeba mieć dekoder telewizji cyfrowej a ja go nie mam więc szukam obejścia.

C13
Adamek - Kliczko
Zapewne sporo streamów będzie dostępnych już jutro w godzinach porannych. Osobiście żałuję, że myp2p padło, bo był to świetny serwis, więc teraz niezbyt ogarniam, gdzie można by szukać jakichkolwiek streamów.
Adamek - Kliczko
pewnie na www.meczyki.pl będzie
Adamek - Kliczko
http://satkurier.pl/news/68600/adamek-k ... jrzec.html
Nie wiem, na ile to prawdziwe, ale dodało mi nadziei, że jednak będę mógł obejrzeć walkę w większym formacie i lepszej jakości niż slide show na moim necie
Nie wiem, na ile to prawdziwe, ale dodało mi nadziei, że jednak będę mógł obejrzeć walkę w większym formacie i lepszej jakości niż slide show na moim necie
Adamek - Kliczko
Przykro mi creative
tylko:
RTL CH
RTL Television
RTL Austia
RTL Deutschland
RTL Schweiz

tylko:
RTL CH
RTL Television
RTL Austia
RTL Deutschland
RTL Schweiz

Adamek - Kliczko
kto ma zwykła satelitę pooglada
na rtl
Adamek - Kliczko
Z tego linka, co podałem:

Więc jeśli szczęśliwi posiadacze jednej z wymienionych sieci nie martwili się o możliwość obejrzenia walki, chyba jednak powinni zacząćWiadomo już, że cześć sieci kablowych zdecyduje się na emisję PPV, blokując RTL (jeśli jest w ofercie). W PPV transmisja pojawi się m.in. w sieciach INEA, UPC, Vectra i ASTA-NET.
Adamek - Kliczko
Noku*wa.
Adamek - Kliczko
http://www.sportlemon.tv/Walkę pokaże za darmo niemiecka stacja RTL, jej władze zapowiedziały, że nie zakodują kanału na czas walki, czego domagali się organizatorzy.Studio przed walką ma rozpocząć się o 22:10. Stacja nie pokaże innych walk podczas gali.
Zawsze jest tam kilka linkwo do różnych transmisji i zawsze chociaż 2 działają
Adamek - Kliczko
PPV oplacone DZIFFFFFKO
przeciez to było wiadome od samego poczatku ze zablokuja, typowa zagrywka rtl aby mało ludzili kupilo ppv, bo chca zemscic się na kliczce.
ale typowe polskie myslenie - szkoda mi 30zl na walke imo stulecia, bo będę mial za darmo. Nie tym razem i dobrze! 
a tak w ogóle, to Obstawiam Kliczko TKO w 10 rundzie
przeciez to było wiadome od samego poczatku ze zablokuja, typowa zagrywka rtl aby mało ludzili kupilo ppv, bo chca zemscic się na kliczce.
a tak w ogóle, to Obstawiam Kliczko TKO w 10 rundzie
Adamek - Kliczko
rtl nic nie blokuje, głąbie.
Adamek - Kliczko
Się ma dobrą kablóweczkę, to i RTL HD zakurwili kilka dni temu ku uciesze abonentów
jeb** jakieś ppv i inne takie, nie dość że polski bokser nakurwia to jeszcze w Polsce walczą.. ;]
Adamek - Kliczko
fajnie by było jakby ktoś zapłacił,a walka skończyła się w 1 rundzie
Adamek - Kliczko
Nie po to płace 60-70zł miesięcznie, żeby mi blikowali walke. RTL nie zablokuje tej walki i tyle.
I nie 30 zł tylko 40. I już jedna taka walka stulecia była hmmm 2 (3?) miesiące temu, kliczko-haye ;] Pomijam, że praktycznie każda gala jest reklamowana walką stulecia
Co do samej walki - Adamek może wygrać na punkty, jak się nie da trafić. Problem jest taki, że Tomek nie ma uderzenia nokautującego (ofc. mówie o wadze ciężkiej), a Kliczko potrafi wygrać jednym ciosem
I nie 30 zł tylko 40. I już jedna taka walka stulecia była hmmm 2 (3?) miesiące temu, kliczko-haye ;] Pomijam, że praktycznie każda gala jest reklamowana walką stulecia
Co do samej walki - Adamek może wygrać na punkty, jak się nie da trafić. Problem jest taki, że Tomek nie ma uderzenia nokautującego (ofc. mówie o wadze ciężkiej), a Kliczko potrafi wygrać jednym ciosem