PROBLEM !

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
antonii
Samochodowy prawiczek

PROBLEM !

Post by antonii »

Otoz szukalem na forum(być może niedokładnie!) ale chodzi mi głównie o to iz mialem dosc spora przerwe a raczej odlaczylm się od TM jednak gdy do niej powrocilem po okolo 2 latach sa jakieś zmiany. Nie mozna jeździć na serverze dluzej niz podajze 5 tras, nie ktore servery nie dzialaja i trzeba je oddawac do ulubionych.. Stad moja prosba i pytanie. Czy istnieje mozliwosc ominiecia tego jakos(nie liczac zakupu UNITED!), zeby grać mozna było dluzej przyjemniej i bez komplikacji ! Pozdrawiam i proszę o w miare jak najszybsza odpowiedz
Slash
Jeździ konno

PROBLEM !

Post by Slash »

Pisać pod koniec każdej mapy /afk :)
misza0
Pirat drogowy

PROBLEM !

Post by misza0 »

No faktycznie słabo szukałeś :P
W grudniu 2010r. (o ile się nie myle), w trackmani pojawiły się uniedogodnienia dla graczu TMNF. Od tamtego czasu gracze Ci nie mogą grać na serwerach bez dodania ich do ulubionych. Wyjątkiem są serwery freezone (w polsce np. Let's Rock, Flatout2, Bandit Zone). Jeśli grasz na serwerze typu freezone, co 5 map musisz jedną siedzieć na specu.

Edit: Chyba, że działa sposób z /afk ;P Osobiście nie wiem, bo kupiłem uf przy pierwszej okazji :)
Last edited by misza0 on 14 September 2011, 19:57, edited 1 time in total.
Szrama
Pirat drogowy

PROBLEM !

Post by Szrama »

Tak. Pod koniec czasu trwania rundy pewnie zauważyłeś, że wiele osób przechodzi na AFK, tym sposobem idzie ominąć ten niuans jaki nam zafundowali.
Joker.
Why so serious?

PROBLEM !

Post by Joker. »

Minusem schodzenia na AFK jest to że w kolejnym wyścigu nie dostaniesz LP, choć w sumie po zejściu z freezone też byś ich nie dostał :)
Post Reply

Return to “Pomoc”