Witam.
Dawno nie robilem zadnych tras ale dziś mnie naszlo i zrobilem taka na której mozna się poslizgac
Licze na jakieś komentarze
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 07565#auto
Ærial by nawias
Ærial by nawias
Niezła, podoba mi się
Ten start to na początku bym powiedział że niedopracowany ale z czasem mi wychodził za każdym razem
Ogółem wszystko jest ok, ale czasami przydałaby się strzałka albo jakiś warning, bo jadę ostro z góry i nagle zakręt w lewo którego kompletnie nie było widać ;~)
Ten start to na początku bym powiedział że niedopracowany ale z czasem mi wychodził za każdym razem
Ogółem wszystko jest ok, ale czasami przydałaby się strzałka albo jakiś warning, bo jadę ostro z góry i nagle zakręt w lewo którego kompletnie nie było widać ;~)
Ærial by nawias
Wystarczy lekko strzalka w tyl i już swobodnie opadasz na kolaAres wrote:Ten start to na początku bym powiedział że niedopracowany
Ærial by nawias
nie chciałem robić typowego PFa bo te ostatnio mnie wkurzaja i tylko zabieraja czas :p poza tym w intro zrobilem mala podpowiedz co tam trzeba zrobić :]
btw thx gobis ;]
btw thx gobis ;]
Ærial by nawias
Czytaj uważnie gobis ;>Ares wrote: Ten start to na początku bym powiedział że niedopracowany ale z czasem mi wychodził za każdym razem