Diffuse zrobiony od podstaw, Details ściągnięty z samochodu ESWC White i poddany delikatnej edycji.
I jak mam w zwyczaju, będą podziękowania

Raczej brakuje, ale spoko, kiedyś myliłem się z wpisywaniem miesięcymisza0 wrote:do ideału bardzo wiele pasuje ;P

I z tym się zgodzę ;P Jest to chyba najbardziej wqrwiające w tym wszystkim :/ale siatka bolidu jest podzielona w mało udany sposób i czasem trzeba nakładać malowanie na dwa oddalone od siebie elementy, które później są koło siebie.

no i w tym połowa skinmakerowego wyzwania ;pcrowmaster_13 wrote:siatka bolidu jest podzielona w mało udany sposób i czasem trzeba nakładać malowanie na dwa oddalone od siebie elementy, które później są koło siebie

Wiem, że to nie jest proste, bo sam próbałem ;P A mógłbys może dać link do stronki z której masz pędzle? Bo szukam fajnych w necie, ale jakos nic ciekawego nie umiem znaleźć ;P@Misza, pędzle i deseń były gotowe, ale to i tak nie oznacza, że jest pyk! i gotowe. Deseń nazywa się Stone, nazw pędzli nie pamiętam bo mam ich prawie 700 więc trudno to ogarnąć.