Czołem, otóż mój problem polega na tym, iż miałem Trackmanie United Forever, zrobiłem konto z hasłem innym niż zazwyczaj mam (nie wiem czemu tak zrobiłem). Minęły ze 2 lata i wróciłem do TUF, ale tu zaczynają się schody, bo pamiętam login, ale hasła ani e-maila już nie.
I tu moje pytanie, czy da się w jakiś sposób sprawdzić jaki e-mail był przypisany do mojego profilu? Bo gdybym tego maila miał to podejrzewam ze znałbym do niego hasło, i bezproblemowo mógłbym te moje hasło przywrócić opcją "zapomniałem hasła".
Z góry dzięki za pomoc. Pozdro
Zapomniane hasło
- michalecpl
- Jeździ konno
Zapomniane hasło
no cóż, chyba zostaje mi napisanie emaila do nadeo.
Zapomniane hasło
No też nie wiem jak by Ci pomóc. Jedyne rozwiązanie to właśnie pisać do Nadeo. Tylko zapewne będzie Ci ciężko znając sam login chyba, że masz jeszcze CD-Key który przypisałeś to zwiększa Twoje szanse 

Zapomniane hasło
albo popróbuj maile które używałeś, może ci się przypomną
Zapomniane hasło
do nadeo trzeba wyslac jakiś tekst ze zapomniales hasla + login + zdjecie ksiazeczki z keyem ;p
- michalecpl
- Jeździ konno
Zapomniane hasło
Tzn mam oryginalna grę of korz, i mógłbym owego emaila wysłać, ale znając życie będą odpowiadać "schematycznie" albo przyjdzie auto-reply. No cóż popróbuje jeszcze kilka haseł do konta i emaili, jak nie pomoże to napisze do Nadeo, dzięki za próbę pomocy mi
Temat do zamknięcia.
Pozdro MichalecPL.
Temat do zamknięcia.
Pozdro MichalecPL.