Trackmania na UKSW GameFestival 2011!
Na początku września na naszym forum pojawiła się informacja o UKSW GameFestival 2011. Dzięki temu, że sporo ludzi zagłosowało w ankiecie na Trackmanię, znalazła się ona wśród pięciu innych gier w tym turnieju. [more]
Teraz trochę informacji o turnieju:
- Termin: 12-13 listopada (weekend)
- Miejsce: Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie (UKSW)
- Nagrody: 40 000zł (do podziału na wszystkie gry w zależności od zainteresowania)
- Komputery: Wspomagany BYOC (Bring Your Own Computer) - komputery przynosicie samodzielnie - my zapewniamy całą infrastrukturę - będzie istniała możliwość odpłatnego wypożyczenia monitora
- Zapisy: do 6 listopada. Do 24.10 obniżone wpisowe.
- Eliminacje: BRAK! Zapisujesz się – Płacisz – Przyjeżdzasz i grasz!
-Noclegi: informacje o miejscach noclegu przedstawimy wam przed końcem października – prawdopodobnie zaproponujemy jeden akademik.
Trackmania:
Turniej odbędzie się 13 listopada (niedziela). Wpisowe wynosi 40 zł (do 24.10) lub 50 zł (po 24.10). Na grę przeznaczone zostaną 64 sloty. I chyba najważniejsze – zawody odbędą się na komputerach organizatora. Na nagrody przewidziane zostało 4000zł.
Jak się zapisać:
Zapisy przyjmowane są pod adresem mailowym: zapisy_tm@gamefestival.pl
Wzór wiadomości:
"Nazwa Turnieju:
Informacje : imię, nazwisko, ksywka, data urodzenia, numer dokumentu ze zdjęciem (np. dowód osobisty, prawo jazdy, legitymacja szkolna - tylko w przypadku osób niepełnoletnich - jego posiadanie na miejscu będzie obowiązkowe)
Dane kontaktowe
Telefon komórkowy:
Gadu-Gadu:
Oświadczam, że akceptuję regulamin imprezy i rozgrywek dostępny pod adresem www.gamefestival.pl.
"
W mailu zwrotnym znajduje się informacja o sposobie wpłaty wpisowego.
Teraz trochę informacji o turnieju:
- Termin: 12-13 listopada (weekend)
- Miejsce: Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie (UKSW)
- Nagrody: 40 000zł (do podziału na wszystkie gry w zależności od zainteresowania)
- Komputery: Wspomagany BYOC (Bring Your Own Computer) - komputery przynosicie samodzielnie - my zapewniamy całą infrastrukturę - będzie istniała możliwość odpłatnego wypożyczenia monitora
- Zapisy: do 6 listopada. Do 24.10 obniżone wpisowe.
- Eliminacje: BRAK! Zapisujesz się – Płacisz – Przyjeżdzasz i grasz!
-Noclegi: informacje o miejscach noclegu przedstawimy wam przed końcem października – prawdopodobnie zaproponujemy jeden akademik.
Trackmania:
Turniej odbędzie się 13 listopada (niedziela). Wpisowe wynosi 40 zł (do 24.10) lub 50 zł (po 24.10). Na grę przeznaczone zostaną 64 sloty. I chyba najważniejsze – zawody odbędą się na komputerach organizatora. Na nagrody przewidziane zostało 4000zł.
Jak się zapisać:
Zapisy przyjmowane są pod adresem mailowym: zapisy_tm@gamefestival.pl
Wzór wiadomości:
"Nazwa Turnieju:
Informacje : imię, nazwisko, ksywka, data urodzenia, numer dokumentu ze zdjęciem (np. dowód osobisty, prawo jazdy, legitymacja szkolna - tylko w przypadku osób niepełnoletnich - jego posiadanie na miejscu będzie obowiązkowe)
Dane kontaktowe
Telefon komórkowy:
Gadu-Gadu:
Oświadczam, że akceptuję regulamin imprezy i rozgrywek dostępny pod adresem www.gamefestival.pl.
"
W mailu zwrotnym znajduje się informacja o sposobie wpłaty wpisowego.
Nic tylko placic i jechac
Pytanie z czym do czego.. ;d
Pytanie z czym do czego.. ;d
Misza, czemu Ty o tym piszesz? :E
A czemu miałbym tego nie pisać?
A masz jakiś związek z tym lanem?
Pojawisz się na nim?
Organizujesz go?
Sponsorujesz?
Albo cokolwiek?
:3
Pojawisz się na nim?
Organizujesz go?
Sponsorujesz?
Albo cokolwiek?
:3
A czy to ma jakieś znaczenie? Jest to wydarzenie na scenie TM, więc chyba dobrze, żeby ludzie o tym wiedzieli, prawda? Na tej zasadzie nie powinienm pisać np. o STC, bo ani go nie organizuje, sponsoruje itp. 
przepraszam, że zaspamuje ale pierdolisz Toby bez sensu
No możesz możesz o tym pisać, ale w twoim wykonaniu post jest troszkę do dupy, bo o UKSW było już pisane, a ty tylko przepisałeś to, co było na gamefestival.pl..
Toby, nie każdy wchodzi na stronke gamefestival. To tak samo, po co pisać o jakimś turnieju, skoro wyniki są na stronie danego turnieju? Po co pisać o meczu w np. piłce nożnej, skoro można mecz obejrzeć? Wszystko działa na tej samej zasadzie ;P
przyganial kociol garnkowiKiciak wrote:Toby, ty naprawdę jesteś idiotą.
Pod takimi newsami powinny być zawsze wyłączane komentarze. :F Niepotrzebny syf się robi.
tak, zezwalam na usunięcie mojego też ;o
tak, zezwalam na usunięcie mojego też ;o
- peciolublin
- V.I.P.
miszka bardzo fajny poscik , szkoda ze ja nie dam radu się poajwic na tym lanie , ale może jacys ode mnie będą mieli mozliwosc się pokazac 
No Panowie i Megane
Licze na czynny udział na Turnieju
żebyśmy się spotkali znowu popili i ogólnie ;D Live ! 

jak się znajdzie nocleg to a i owszem 
na pewno ktos nas przygarnie ;D
PS: To teraz wiecie na co są mapy
także przysyłajcie , wysyłajcie ;D lole i RPG potrzebuje jakieś
pilnie 
PS: To teraz wiecie na co są mapy

a nie mowilem? :p
Sun, może będziesz wiedzial... Wyslalem mejla z danymi w czwartek, do dziś nie mam zwrotnego z info o wplacie.
Sun, może będziesz wiedzial... Wyslalem mejla z danymi w czwartek, do dziś nie mam zwrotnego z info o wplacie.
Zaraz się dowiem co i jak
Key ale o tym każdy już wcześniej wiedział:D
no wlasnie mam doszlo do nich zaraz będą ogarniac bo ciezki weekend mieli odnoscie calej imprezy
no wlasnie mam doszlo do nich zaraz będą ogarniac bo ciezki weekend mieli odnoscie calej imprezy

Sun,a na chwile obecną ile masz map?