Co sami o sobie myślimy.....
- Piotruś
- Pirat drogowy
Dobra.
ch** z tym że spożywałem trunek , mam za sobą 12 h godzin w pracy i mnie coś kuźwa łapie na wywody ale dobra do odważnych świat należy.
Myślę że jestem jeb*** w dupę pizdą, mogę być kolegą, mogę być psiapsiółem ale ogólnie jestem dupkiem bo jestem za bardzo w porządku wobec znajomych i nie potrafię nie wyjść z koncepcją pomocy. Wkurwiają mnie związki na niby i ciągłe żale że jakiś facet jest chujem a ja tego słucham i staram się do tego odnieść i pocieszyć. tępy ch** ze mnie.
podaj dalej...
ch** z tym że spożywałem trunek , mam za sobą 12 h godzin w pracy i mnie coś kuźwa łapie na wywody ale dobra do odważnych świat należy.
Myślę że jestem jeb*** w dupę pizdą, mogę być kolegą, mogę być psiapsiółem ale ogólnie jestem dupkiem bo jestem za bardzo w porządku wobec znajomych i nie potrafię nie wyjść z koncepcją pomocy. Wkurwiają mnie związki na niby i ciągłe żale że jakiś facet jest chujem a ja tego słucham i staram się do tego odnieść i pocieszyć. tępy ch** ze mnie.
podaj dalej...
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Nie mam przyjaciół 
- Piotruś
- Pirat drogowy
jeszcze dla łodda napiszę: stary zbytnio się angażuję,jeb*** ze mnie w dupę altruista
A ja myślę ozborn że to prawda. nie masz przyjaciół, wybacz.
ja mam dwie potężne wady - jestem zbyt zajebisty i zbyt szczery.
ja mam dwie potężne wady - jestem zbyt zajebisty i zbyt szczery.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Taka prawda
- peciolublin
- V.I.P.
pete to ze kogos pocieszasz to nie znaczy ze jesteś dupkiem i pizda .Ten kto ci nawija makaron o swoim nieudanym zwiazku lub przyjazni jest zyciowym poprancem (nawet jeżeli to jest baba)który w takich momentach szuka zeby komus się wyzalic ( a ty byles za blisko).Z wlasnego doswiadczenia wiem ze wtedy trzeba panne wziasc i zaprosic do siebie a wszystko już potoczy się samo ...
Nie uzalaj się nad soba , masz jaja ? masz ,jesteś mezczyzna? jesteś , wiec glowa do gory chlopaku
Nie uzalaj się nad soba , masz jaja ? masz ,jesteś mezczyzna? jesteś , wiec glowa do gory chlopaku
- Piotruś
- Pirat drogowy
ale tu smutków najebałem....przepraszam....
- peciolublin
- V.I.P.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
to nie je głupie ^^peciolublin wrote:pete to ze kogos pocieszasz to nie znaczy ze jesteś dupkiem i pizda .Ten kto ci nawija makaron o swoim nieudanym zwiazku lub przyjazni jest zyciowym poprancem (nawet jeżeli to jest baba)który w takich momentach szuka zeby komus się wyzalic ( a ty byles za blisko).Z wlasnego doswiadczenia wiem ze wtedy trzeba panne wziasc i zaprosic do siebie a wszystko już potoczy się samo ...
- peciolublin
- V.I.P.
ozborn pisze to z wlasnego doswiadczenia , hehe wiec wiem co jest na rzeczy 
kurcze dobre ;/
szkoda, że czasem nie wychodzi ...
szkoda, że czasem nie wychodzi ...