Czy ktos Pomoże
- Error_TM
- Zaczyna szaleć na ulicach
Czy ktos Pomoże
Witam mam do was pytanie czy ktoś z was umie zrobić stronke w html iz potrzebuje nie potrafie a już nie raz robiłem i mi nie wychodziło czy może mi ktos pomóc ?
Czy ktos Pomoże
Na tym forum jest mnóstwo osób które znają html i nie tylko ale nikt ci nie zrobi strony za darmo...
Możemy ci poprawić cześć kodu lub coś doradzić ale robić musisz sam bo inaczej nigdy się nie nauczysz.
Możemy ci poprawić cześć kodu lub coś doradzić ale robić musisz sam bo inaczej nigdy się nie nauczysz.

]Czy ktos Pomoże
HTML to banalny język ;P Ale jak chcesz to ściągnij sobie jakiś program. Jest wiele programów w których komputer robi kod HTML, a Ty tylko wybierasz co gdzie ma być 
- Error_TM
Czy ktos Pomoże
No wiem mam coś takiego robiłem ale nic na serio mi nie wychodzi no wiem ze na 100 % nikt za darmo nie będzie chchiał zrobić ale można uzodnić co i jak zawsze

- Jack Bauer
- Moderator
- mikohn_vegas
Czy ktos Pomoże
A ile kasiwa jesteś w stanie upłynnić? I rzuć jakimiś szczegółami odnośnie co to ma być i jak wyglądac 
Czy ktos Pomoże
Ty Luke zamiast pierdolić i służyć dobrymi radami lepiej naszą stronę ogarnij, bo ni chuja nie działa 
Czy ktos Pomoże
Dżoker hakerzy są silniejsi ode mnie
strona dopiero będzie działać 5go listopada. Jakimś cudem transfer miesięczny się skończył. Boty jakieś robią robote.
- Error_TM
Czy ktos Pomoże
Co do ubf jak się orientuję to jest też forum tylko piszą ze strona już nie raz tam robiłem wiec wiem.
A co do cba to tylko jest hosting.
A ja dalej jestem zielony w tych sprawach.
Czy ktos Pomoże
Kup sobie pc format. Za 8 zł masz tam program do robienia stron www oraz opisane pokrótce jak to zrobić. Masz tam też gotowe szablony. Wsio.
Czy ktos Pomoże
Mam takie wrażenie, że kiedyś pierwsza głębsza myśl Cie zabije.
Gdybym nie wiedział, wszedłbym na stronę pc format i sprawdził. Ale oszczędzę Ci tego wysiłku i napisze po prostu tak.
Gdybym nie wiedział, wszedłbym na stronę pc format i sprawdził. Ale oszczędzę Ci tego wysiłku i napisze po prostu tak.
- Error_TM
Czy ktos Pomoże
No dzięki za ułatwienie życia ale po co pc format nie można jakos inaczej tego zrobić ?

Czy ktos Pomoże
Można. Żeby odpalić notatnik, znaleźć w google kurs html i zacząć pisać trzeba by mieć iq w okolicach - bo ja wiem - iq ameby. Jednak powiem Ci szczerze, że wg mnie jest to dla Ciebie obecnie niewykonalne i ponad siły. Sugeruje dać sobie spokój.
Czy ktos Pomoże
jak jesteś już na tyle leniwy ze nie chce Ci się zaglebic w to, bo to proste jak budowa cepa to otworz sobie dokument w Wordzie, zrób jak chcesz zeby wygladaa strona, tabele itd itp i zapisz jako dokument html, prosciej się nie da.
Stary jak Ciebie przerasta jezyk html to nie wroze Ci dobrej przyszlosci.
sa gotowe strony, tzw CMSy w których dodajesz tylko tresc, jedynie jako taka trudnosc to zainstalowanie tego, ale mało tego... sa serwisy, ktore podalem Ci wyzej, ktore instaluja to za Ciebie wzamian za umieszczenie reklam, wystarczy się zarejestrowac i probowac coś samemu zrobić.
A jak nie chcesz reklam to kup hosting, zainstaluj CMS typu wordpress, php fusion, php nuke, jportal, czy web spell typowy cms dla gier.
Stary jak Ciebie przerasta jezyk html to nie wroze Ci dobrej przyszlosci.
sa gotowe strony, tzw CMSy w których dodajesz tylko tresc, jedynie jako taka trudnosc to zainstalowanie tego, ale mało tego... sa serwisy, ktore podalem Ci wyzej, ktore instaluja to za Ciebie wzamian za umieszczenie reklam, wystarczy się zarejestrowac i probowac coś samemu zrobić.
A jak nie chcesz reklam to kup hosting, zainstaluj CMS typu wordpress, php fusion, php nuke, jportal, czy web spell typowy cms dla gier.
Czy ktos Pomoże
http://www.kurshtml.edu.pl/
Towarzyszyło mi w gimnazjum,, polecam dla zielonych.
Jak za trudne do ogarnięcia to polecam gotowce, w których tylko zmieniasz grafikę, kolorki, teksty.
http://www.webs.com/
Towarzyszyło mi w gimnazjum,, polecam dla zielonych.
Jak za trudne do ogarnięcia to polecam gotowce, w których tylko zmieniasz grafikę, kolorki, teksty.
http://www.webs.com/