http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 62429#auto
mój pierwszy track w TMU, grajcie oceniajcie
falubaz - trasy TMU
falubaz - trasy TMU
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
falubaz - trasy TMU
Traska fajna- szczególnie początek i koniec. Nie podoba mi się tylko brak kamery na loopie, kilka checkpointów pod rząd i nazwa. A reszta wporządku ;-)
falubaz - trasy TMU
oki w 2 wersji to poprawie
Siekiera=Siekierka
-
|NFS|Shadow
- Samochodowy prawiczek
falubaz - trasy TMU
Chętnie bym ściągnoł ale niewiem z jakiej to jest stronki bo jej nie znam.
falubaz - trasy TMU
poprostu kliknij napis "ha" na szocie no0bie i nie pucuj się nastepnym razem do takich rzeczy jak nie chcesz zostać wysmianym zal.eu ...
@ a tak BTW to na dole szota ( czyt. screenshoot) masz adres stronki

@ a tak BTW to na dole szota ( czyt. screenshoot) masz adres stronki
falubaz - trasy TMU
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 62871#auto
wyjebana trasa z serii (ch*jowe trasy) mojego brata, jest to zaje*isty speed track
dawajcie awardy na tą trase!
wyjebana trasa z serii (ch*jowe trasy) mojego brata, jest to zaje*isty speed track
dawajcie awardy na tą trase!
Siekiera=Siekierka
falubaz - trasy TMU
ta 2 trasa to jest jakaś dziwna.... nie podoba mi się..... 
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
falubaz - trasy TMU
no i o to chodziło mojemu bratu, to będzie seria ch**owych map
Siekiera=Siekierka