Problem ze skinem auta .
Problem ze skinem auta .
Witam . Wczoraj kupilem tmuf i chciałem miec auto z carpack . Sciagnalem auto i wkleilem ''nierozpakowane'' do folderu StadiumCar . Wchodze do gry i wybieram go w somochodach . I tutaj pojawia się problem . Jak wchodze na server to zamiast nowego auta widze bialy podstawowy bolid . Jak zrobić zebym ja ten nowy samochod widzial ?
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Problem ze skinem auta .
Moje dokumenty\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon\StadiumCar
Ja mam wklejone do takiej ścieżki i wszystko jest w porządku. Spróbuj jeszcze raz to zrobić i może się uda.
Ja mam wklejone do takiej ścieżki i wszystko jest w porządku. Spróbuj jeszcze raz to zrobić i może się uda.

C13
Problem ze skinem auta .
już wiem na czy polegal problem . W grze musialem wejsc w opcje zaawansowane i zaznaczyc opcje '' Dopusc wlasne modele samochodow ''
Problem ze skinem auta .
Najmocniej przepraszam, że odkopuje temat, ale mam podobny problem. Różnica jest taka, że mam TMUF a w opcjach nie mogę włączyć tej opcji poniżej. Aktualizowałem grę do 2.21.26pl.
Problem ze skinem auta .
Jak grasz offline to wiadome ze nie mozesz tego wlaczyc, zaloguj się i w 99% będzie ta opcja smigala ;]
Problem ze skinem auta .
Myślałem, że można w singleplayer jeździć innymi autkami... Szkoda.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Problem ze skinem auta .
W singlu możesz jeździć innymi samochodami. Musisz wejść w Profil -> Samochody i wybrać konkretne auto na wybrane środowisko (Coast, Desert itd). Całą bazę samochodów znajdziesz -> tutaj <-.
Opcja, którą zaznaczyłeś na podanym screenie odnosi się do samochodów innych graczy na serwerze. Jeśli ją zaznaczysz to po chwili będziesz widział, że ktoś jeździ niestandardowym bolidem (drużynowym lub coś w tym stylu). Jeśli opcja będzie wyłączona to będziesz widział tylko szare autka.
Opcja, którą zaznaczyłeś na podanym screenie odnosi się do samochodów innych graczy na serwerze. Jeśli ją zaznaczysz to po chwili będziesz widział, że ktoś jeździ niestandardowym bolidem (drużynowym lub coś w tym stylu). Jeśli opcja będzie wyłączona to będziesz widział tylko szare autka.

C13
Problem ze skinem auta .
Problem naprawiony
. Dzięki Belek.
Problem ze skinem auta .
Witam ja tez mam problem ze skinen tylko, że w TMNF.
Pobrałem skin i pomalowalem zas go po swojemu w gimpie następnie wrucilem go na swoj serwer www i dodalem link do locatora wrzucilem w StadiumCar ale ludzie widzą bolid Polski.
Pobrałem skin i pomalowalem zas go po swojemu w gimpie następnie wrucilem go na swoj serwer www i dodalem link do locatora wrzucilem w StadiumCar ale ludzie widzą bolid Polski.
Problem ze skinem auta .
Tak ciężko przeczytać FAQ? Chyba w 1 punkcie o tym jest...
Napisze to jeszcze raz, tak, żeby wszyscy widzieli
JEŚLI MASZ TMNF I POMALUJESZ BOLID INNI ZAWSZE BĘDĄ WIDZIELI BOLID POLSKI/SZARY BOLID. TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!
JEŚLI MASZ TMNF I POMALUJESZ BOLID INNI ZAWSZE BĘDĄ WIDZIELI BOLID POLSKI/SZARY BOLID. TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!
Problem ze skinem auta .
ale samochod jest wrzucony jako inny skin i loc jest podany to niegomisza0 wrote:Tak ciężko przeczytać FAQ? Chyba w 1 punkcie o tym jest...
Problem ze skinem auta .
To nic nie zmienia, masz TMNF - widać tylko skiny państw które są odrazu w grze