Fajne gry na PC przy użyciu pada?
Jak w temacie:
Zastanawia mnie, jakie gierki (poza ścigałkami i FIFA/PES) supportują pada? Pograłbym sobie w coś, żeby nie uważać, iż zakup pada był tylko i wyłącznie pod TM i FIFA ;p
Zastanawia mnie, jakie gierki (poza ścigałkami i FIFA/PES) supportują pada? Pograłbym sobie w coś, żeby nie uważać, iż zakup pada był tylko i wyłącznie pod TM i FIFA ;p
pady sa przede wszystkim na scigalki i fife. chyba ze lubisz strzelanki na padzie grać.
masz fife 12 oryginal?:P
masz fife 12 oryginal?:P
Kiciak, powiedz mi, k**wa, czego nie zrozumiałeś w zdaniu "poza ścigałkami i FIFA/PES" ? 
widzę że nic się tu nie zmieniło , ktoś piszę głupotę Iam krzyczy następny offtopuje 
tym postem mialem na celu przedstawic opinie ze gra na padzie w co innego niz sciaglki lub fifa lub jak jeff slusznie zauwazyl NBA(mozna dac jeszcze NHL NFL itd) jest bez sensu, tyle, po co te nerwy?:<
iam nie krzyczy, po prostu to się rozumie samo przez się, że głównie pady do kompa są pod ścigałki/sportowe - po prostu chciałbym poznać opinie, czy do czegoś jeszcze fajnie byłoby używać.
Tak z głowy pomyślałem o H.A.W.X ;P
Tak z głowy pomyślałem o H.A.W.X ;P
Pad może przyda Ci się jeszcze do otwierania piwa, uduszenia się , związania kogoś , uderzenia kogoś uderzenia siebie i ma jeszcze wiele innych zastosowań:)
Już właśnie zauważyłem, że bardzo przyjemnie się nim rzuca, ma odpowiednią wagę i kształt do miotania o ścianę 
a Jakub dalej zachwyca swoją kreatywnością
fajnie tu czasami wpaść;D
Na pada z pc ciekawe gry to Clive Baker's Jericho(klimatyczny FPS, gierka sprzed paru lat, ale grafika jeszcze się trzyma, no i jest bardzo tania), Bionic Commando Rearmed - platformówka, coś sobie przypomne to napiszę jezszce.
me love u long time
oj, me love u long time!
oj, me love u long time!
Zapomniałem o Rugby Challenge, które jest znakomitą grą (jeśli się ktoś rugby interesuje, oczywiście!) - polecam na pada, świetnie się gra !
virtual tenis, winter sports
O ile dobrze pamiętam ostatnio wywiązała się dyskusja na temat Limbo. Osobiście nie grałem w nią na padzie, ale podobno wtedy gra jest jeszce przyjemniejsza pod względem interfesju 

- peciolublin
- V.I.P.
rugby jest zajebista gra na pada 
ale lepiej jednak się gra samemu na boisku
ale lepiej jednak się gra samemu na boisku
Przeszedłem Limbo na padzie i grało się wyśmieniciepiana wrote:O ile dobrze pamiętam ostatnio wywiązała się dyskusja na temat Limbo. Osobiście nie grałem w nią na padzie, ale podobno wtedy gra jest jeszce przyjemniejsza pod względem interfesju