oddo sucks!
(Dodano Pon Paź 31, 2011 9:46 am)
PL(OL) 10
PL10 kolejna garść informacji
Jakub POL się nie wstaiło na kwali i teraz będzie to narzekać jaka to ta edycja jest do dupy bo POL w drugiej lidze.
Jak dziecko nie przychodzi do szkoly, przynosi zwolnienie za ten dzień, ale nauczyciel nie robi mu lekcji od nowa.
Jak dziecko nie przychodzi do szkoly, przynosi zwolnienie za ten dzień, ale nauczyciel nie robi mu lekcji od nowa.
A mnie się chyba wydaje ze będziemy mieli wyjebane na to
masz racje, jesteśmy za slabi i się boimy, a ta edycja będzie najlepsza.lukeboss wrote:Jakub POL się nie wstaiło na kwali i teraz będzie to narzekać jaka to ta edycja jest do dupy bo POL w drugiej lidze.
Powiem tak wczoraj kulturalnie spożywałem brandy w super towarzystwie. I nagle dostaje spam na telefon, fb i się dziwiee co się dzieje Key do mnie pisze , siedziałem na macu więc nie mialem mumbla i zadzwoniłem do cezara co się dzieje i naprawdę moje zdziwienie było niesamowite jak się dowiedziałem, że POL tak postąpiło.
Sam osobiście cieszyłem się, że POL gra bo Jakub nawet trenił, Diav3liński się pokazał i mega fun
Mega mnie zasmuciła ta wiadomość ale cóż pozostawiłem decyzje w rekach Jakuba i taka też została podjęta.
Ostatnia edycja musiała być szałowa tego wszyscy chcieli przecież right?
Najpierw Słowik wielki dym teraz POL no dzieję się
Sam osobiście cieszyłem się, że POL gra bo Jakub nawet trenił, Diav3liński się pokazał i mega fun
Mega mnie zasmuciła ta wiadomość ale cóż pozostawiłem decyzje w rekach Jakuba i taka też została podjęta.
Ostatnia edycja musiała być szałowa tego wszyscy chcieli przecież right?
Najpierw Słowik wielki dym teraz POL no dzieję się

nie no jakub każdy piszac ze to pl będzie najslabsze ma racje, ale jednoczesnie to jest kazdego wina, zamiast tak pisać trzeba się wziac w garsc i niech każdy kto narzeka zrobi coś na plus.
a twoje ze jesteście slabi i się boimy to chyba takie najgrosze wytlumaczenie jakie być, pewnie sam nie wiesz co było tego powodem.
a twoje ze jesteście slabi i się boimy to chyba takie najgrosze wytlumaczenie jakie być, pewnie sam nie wiesz co było tego powodem.
Last edited by lukeboss on 31 October 2011, 10:37, edited 1 time in total.
jedyne co mnie wkurwia jest, ze wygralismy kwali, która przez voting każdy chciał od razu.
pozniej przez pierdolona scene, która się zmienia co 2 tygodnie, staly team, jak nasz, jet poszkodzony.
dlatego nazekam na PL 10.
a kwali nie gralismy, bo widocznie nie chcielismy. nikomu nie daje winy.
pozniej przez pierdolona scene, która się zmienia co 2 tygodnie, staly team, jak nasz, jet poszkodzony.
dlatego nazekam na PL 10.
a kwali nie gralismy, bo widocznie nie chcielismy. nikomu nie daje winy.