http://www.youtube.com/watch?v=n3lb6lfAGzk
super filmik z rekordem swiata na i-9 [POL]lution
Kufowi do lutiona jeszcze dużo brakuje 
Widziałem już dawno replaya na tmx ;f
Nie umiem tylko przeskoczyć z toru na tor ;<
Nie umiem tylko przeskoczyć z toru na tor ;<
ciągle tylko o tym pie**olisz. gadasz to każdemu kogo widzisz, k**wa nie wypominaj mi jaki ten mój film jest a jaki nie jest.

Coof, Twoj film jest ok, ja tylko wyrazilem swoje zdanie, swoja opinie, nie wiedzialem ze tak Cie to urazi,Twoj film jest ok tym bardziej ze pierwszy w zyciu 
pozdro
pozdro
boż nie uraziło mnie to i wystawiając film liczę się z dobrymi jak i złymi ocenami. i ok oceniajcie go, ale kubuś już mi pokazywał ten link i opowiadał o tym miliardy miliardów razy.

-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Ale o co chodzi?
nic nic, my się tylko bawimy. w ogóle to ide spać. bb tmplFucking Nadeo wrote:Ale o co chodzi?

spijcie spijcie ja ide przyciac w VT3 ^^
Ciekawe czy oryginał ;]szopinski_pl wrote:spijcie spijcie ja ide przyciac w VT3 ^^
chyba Cie poku*wiło ^^R1ppp wrote:Ciekawe czy oryginał ;]szopinski_pl wrote:spijcie spijcie ja ide przyciac w VT3 ^^
-
/\/\ř Đĕ¥ïĿ
- Jeździ konno
Jakub daj spokój Coof'owi jo?to go trochę wkurza i nie musisz go ośmieszać
Swój chłop ^^szopinski_pl wrote:chyba Cie poku*wiło ^^R1ppp wrote:Ciekawe czy oryginał ;]szopinski_pl wrote:spijcie spijcie ja ide przyciac w VT3 ^^
Zara jakub Cie zwyzywa, choć pewnie skrótu nie rozszyfruje
ja coofa nie osmieszuje./\/\ř Đĕ¥ïĿ wrote:Jakub daj spokój Coof'owi jo?to go trochę wkurza i nie musisz go ośmieszać
bardzo go lubie, czesto se gadamy na teamspeaku, i dlatego myslalem, ze wezmie to z humorem.
z połykiem to Ty mi możesz wziąćBad Olo wrote:pewnie wziął z połykiem
spoko spoko jakub, już jest ok. glupio się unioslem. z resztą w każdym związku jakieś małe sprzeczki sąjakub wrote:ja coofa nie osmieszuje.
bardzo go lubie, czesto se gadamy na teamspeaku, i dlatego myslalem, ze wezmie to z humorem.

jakub wrote:ja coofa nie osmieszuje./\/\ř Đĕ¥ïĿ wrote:Jakub daj spokój Coof'owi jo?to go trochę wkurza i nie musisz go ośmieszać
upadłem na podłoge jak to przeczytałem maahahahahahahehehehhaahahahha^^
nie gniewaj się jakub ale ja pierd*le ;d;dd;d;d;d
a co on śmiesznego powiedział?szopinski_pl wrote:jakub wrote:ja coofa nie osmieszuje./\/\ř Đĕ¥ïĿ wrote:Jakub daj spokój Coof'owi jo?to go trochę wkurza i nie musisz go ośmieszać
upadłem na podłoge jak to przeczytałem maahahahahahahehehehhaahahahha^^
nie gniewaj się jakub ale ja pierd*le ;d;dd;d;d;d

chce replaye na avi skonwertować ale w tmn trzeba ustawić width i height... na ile to ustawić najlepiej?