[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
akurat zauwazylem, ze na thehut.com mozna zamowic blu-ray wrestlemania 26 za 9.95 + 0.99 za przesylke, co jest zajebista cena, no i the hut akceptuje paypal.
to jest naprawdę niska cena za wersje PAL (w USA sa trochę tansze, ale nie leca na wszystkich playerach/napedach, bo sa to wersje NTSC), normalnie wrestlemania na blu-ray kosztuja kolo 20-30 euro.
3 dyski blu-ray, kolo wrestlemanii 26, mamy taksze kompletna ceremonie HALL of FAME, bonus walki i kompletne przedwrestlemaniowe edycje SMACKDOWN oraz RAW, w sumie az 10!!! godzin wrestlingu w HD. ja sobie zamowilem.
no i nie mozna zapomnac, ze we 26tce mamy ostatnia walke heartbreak kida, seana michaelsa, który po przegranej walce z the undertakerem, daje mu reke, porzegnaje się od fanow i ma lzy w oczach.
kolo tego mozna się tez cieszyc z pozna vendetta breta "the hitmana" hearta z vincem macmahonem.
jak już wracamy do wrestlingu, może ktos by przeniosl posty dotyczujace wrestling i zrobil odzielny temat na offtopie, co?
http://www.thehut.com/blu-ray/wrestlema ... 06963.html
to jest naprawdę niska cena za wersje PAL (w USA sa trochę tansze, ale nie leca na wszystkich playerach/napedach, bo sa to wersje NTSC), normalnie wrestlemania na blu-ray kosztuja kolo 20-30 euro.
3 dyski blu-ray, kolo wrestlemanii 26, mamy taksze kompletna ceremonie HALL of FAME, bonus walki i kompletne przedwrestlemaniowe edycje SMACKDOWN oraz RAW, w sumie az 10!!! godzin wrestlingu w HD. ja sobie zamowilem.
no i nie mozna zapomnac, ze we 26tce mamy ostatnia walke heartbreak kida, seana michaelsa, który po przegranej walce z the undertakerem, daje mu reke, porzegnaje się od fanow i ma lzy w oczach.
kolo tego mozna się tez cieszyc z pozna vendetta breta "the hitmana" hearta z vincem macmahonem.
jak już wracamy do wrestlingu, może ktos by przeniosl posty dotyczujace wrestling i zrobil odzielny temat na offtopie, co?
http://www.thehut.com/blu-ray/wrestlema ... 06963.html
Last edited by Jakub on 05 November 2011, 14:37, edited 1 time in total.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Załóż temat o wrestlingu, nikt Ci nie będzie przenosił 
Jakbym mógł, to bym przeniósł, ale nie mam mocy sprawczej, wybacz
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
obawiam się, ze będzie raczej mało postow w takim nowym topiku, wiec fajnie by było przeniesc te istniejace, zeby chociaż wrazenie zainteresowania powstalo.iam wrote:Załóż temat o wrestlingu, nikt Ci nie będzie przenosił
ale jak nie idzie, to nie.
a headadmin tez tego nie umie, panie headadminie?
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Myślę, że znalazło by się kilku fanów wrestlingu na tmpl. Ja też lubię to oglądać, ale taki temat byłby dla mnie nie do obejrzenia z racji tego, że oglądam tylko na Extreme Sports Channel który ma około 3-4 tygodnie opóźnienia (dla wtajemniczonych - ostatnio pokazywali galę Hell in a Cell). Nie chciałbym przeczytać czegoś co zdarzy się dopiero za jakiś czas bo odbierze mi to radochę.

C13
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
A ja się zastanawiam jak to mozna ogladac
o co w tym chodzi? Przeciez to jest tak glupie, ze glowa boli.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
też nie chce ; <crowmaster_13 wrote:Myślę, że znalazło by się kilku fanów wrestlingu na tmpl. Ja też lubię to oglądać, ale taki temat byłby dla mnie nie do obejrzenia z racji tego, że oglądam tylko na Extreme Sports Channel który ma około 3-4 tygodnie opóźnienia (dla wtajemniczonych - ostatnio pokazywali galę Hell in a Cell). Nie chciałbym przeczytać czegoś co zdarzy się dopiero za jakiś czas bo odbierze mi to radochę.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
nie pomyliliscie czasem tematow? 
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
No trochę tak.. 
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Nie 
To było celowe z naszej strony, zrobilismy to w celu zagubienia adminów i ogarnięcia bałaganu, w końcu coś się dzieje !
To było celowe z naszej strony, zrobilismy to w celu zagubienia adminów i ogarnięcia bałaganu, w końcu coś się dzieje !