Cut vs Orange

Locked
Max7
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by Max7 »

Orange to przepraszam za wyrażenie, jedna wielka pomyłka, najpierw mają skład, potem wychodzą z gry, bluzgają (bambix, mezo) wgl coś jest nie ten teges, zgłaszam ż Orange dało w/o zgodnie z tym co mi napisali

Dowód:

Image

BTW sory że założylem ten temat, ale nie widziałem odrębnego na wyniki ; ))http://www64.zippyshare.com/i/3047045/161/walkower.JPG
lukeboss
Doświadczony driver

Cut vs Orange

Post by lukeboss »

do mnie dochodzily skargi, jako ze jestem sedzia, i bylem parę minut przed meczem na serwie. Po wyjsciu zmienilisce hasło na serwer i nie można było wejsć. A wychodzili ponieważ idiotycznym pomysłem było rozgrywanie meczów na serwerze freezone. Punkty też mielisce zle ustawione. Jestem za tym by powtorzyć mecz w pn lub we wtorek już z jakimś sedzią na serwerze.

w/w link nie działa
Max7
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by Max7 »

to nie będzie potrzebnem Cut już nie ma, Orange gratulacje ; **
Vego
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by Vego »

Max7 wrote:to nie będzie potrzebnem Cut już nie ma, Orange gratulacje ; **
2 Liga same w/o ? :roll:
Image
Key.
Admin

Cut vs Orange

Post by Key. »

Skoro CUT już nie ma to po kiego wafla się zapisywaliście na PL jak de facto z góry wiedzieliście, że tak będzie? Jeśli dobrze zrozumiałem to chcieliście rozgrywać mecz na źle ustawionym FreeZonie, co jest po prostu idiotyzmem, w związku z czym powinniście rozegrać ten mecz na serwie Orange, bądź jeśli takowego Orange nie posiada, zgłosić się do administratorów PL10... I popraw link dowodu, bo coś jednak nie działa.
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Cut vs Orange

Post by ShaDDy »

Vego wrote:
a co Shad mówił?
lukeboss
Doświadczony driver

Cut vs Orange

Post by lukeboss »

mecz o pierwsze miejsce pomiedzy FoF a Orange teraz będzie :)
Vego
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by Vego »

ShaDDy wrote:
Vego wrote:
a co Shad mówił?
a Shad ma zawsze racje , widocznie :D no prawie ...
Image
lukeboss
Doświadczony driver

Cut vs Orange

Post by lukeboss »

jako ze pol nie gra to będzie jakiś rilej z meczu orange vs fof?
sniezynka_orange_team
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by sniezynka_orange_team »

MAX wczoraj mi napisal ze nie będzie kolejnego meczu ze nikt nie będzie decydowal za niego.. Potem dowiedzialam się ze oddali mecz i ze CUT rozpadl się.. i nie dziwie się i szczerze podejrzewam ze przez MAXA także już nie ma CUTA. Tak jak pisalam w innym temacie to tak wlasnie wyszlo....

Serwer zle ustawiony był, ciagle były problemy, nasz nie mogl wejsc bo max tak mieszal...

ps. Byli czlonkowie CUT (oprocz MAXA - go nie chcemy) jak coś ORANGE jest dla was otwarte i zapraszamy.
Last edited by sniezynka_orange_team on 07 November 2011, 13:38, edited 1 time in total.
Sniezynka_Orange_Team

www.orange-tm.cba.pl
Max7
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by Max7 »

Śniezynko, jesteście ZA SŁABI to raz, dwa nie przeze mnie się rozpadło CUT, trzy Wy robiliście bajzel (bambix) musiał łoch wyzywać? nie potrafiliście go ogarnąć, ODBIJ ODE MNIE, nie mam zamiaru iść do Was bo chcę się rozwijać, dziękuję dobranoc

BTW jak pisałem wcześniej odbij ode mnie dziecko ; **
sniezynka_orange_team
Jeździ konno

Cut vs Orange

Po pierwsze nikt Ciebie do nas nie zaprasza gdyz wyzej pisze "OPROCZ MAXA" - najpierw rozumuj co ktos pisze potem się wypowiadaj. Kolejna sprawa ty nie ogarniales serwera, prosilismy kilka razy wposc bambixa - ty nadal nic, zmieniales hasło czy coś ze nawet od was NEQ nie mogl wejsc.

I wiele osob widzialo jaki syf robiles, jak się zachowywales...

Popracuj nad soba...

Ps. może nie jesteśmy mocni ale chociaż staramy się i nie gramy cwaniakow i kogos wyzszego i lepszego. I każdy stara się jak może i wie jaka jest jego rola - wiec może ty dorosnij.
Sniezynka_Orange_Team

www.orange-tm.cba.pl
Max7
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by Max7 »

Śnieżynko, proponuję skończyć tą denną dyskusję ; ** prosiliście wpuść bambixa, ściągnąłem mu bana a on co? wszedł na serwer i zaczął bluzgać... nie potraficie zapanować nad swoim teamem ; ** długo tak nie pociągniecie ; )) Pracy nad sobą wymaga Bambix ;] hasło zostało zmienione, napisałem że jest hunters1 a Wy wpisywaliście z L (małe) lub i (drukowane) ^^ to nie moja wina, ponadto dobrze by było gdyby FoF wygrało ; ))

BTW przypuszczam że każdemu kto by z Wami grał nie ważne czy to SPW, BT, XST czy inne teamy, jak by doszło do takiej sytuacji że bambix bluzga i byście go nie ogarneli skończyło by się tak samo jak wczoraj na naszym PSEUDO meczu ;]

Pozdrawiam, Temat do zamknięcia
sniezynka_orange_team
Jeździ konno

Cut vs Orange

Nawet z "1" osoby nie mogly wejsc... wiec przestan wymyslac.
Co do bambixa wie jaki jesteś wiec trochę go ponioslo, ale jakos reszta osob normalnie się zachowywala a ty cwaniakowales, ciagle problemy z serwerem i w ogole z toba wiec kazdemu nerwy puszczaja...

A jak FOF wygra to wygra na pewno to przyjmiemy normalnie i z godnoscią, bo oni w przeciwienstwie do Ciebie sa normalni i rola lidera czy v-ce jest dobrze przydzielona.

PS. Inne teamy maja normalnych ludzi wiec bambix normalnie by się zachowywal bo nie mialby podstaw ktore ty dawales co krok. I to każdy Ciebie mial dosc wiec to tez o czyms swiadczy...

Dziekuje i pozdrawiam temat do zamkniecia.

PS. MAX przestan do mnie na gg wypisywac, bo pokazujesz wlasnie swoj niski poziom tymi tekstami.
Last edited by sniezynka_orange_team on 07 November 2011, 14:19, edited 1 time in total.
Sniezynka_Orange_Team

www.orange-tm.cba.pl
Max7
Jeździ konno

Cut vs Orange

Post by Max7 »

Kurrrr.... chciałem napisać ostro ale nie ; ))
Powtórzę jeszcze raz, odbij ode mnie, Wy może ustawiliście serw? zlaliście całkowicie jak się przenieśliśmy do Was

BTW Ty zachowujesz się jak dziecko, Was widzisz w samych superlatywach a inni to dno, daleko tak nie zajedziecie cześć
sniezynka_orange_team
Jeździ konno

Cut vs Orange

Nie, niezlalismy tylko Luke napisal mi ze na dzisiaj przeniesiemy i tyle. A ze potem wyszlo ze wy oddaliscie mecz, ze się rozpadliscie to już twoj problem.

I ty skonczp okazywac swoj niski poziom bo to forum nie jest od twoich problemow tylko od trackmanii.

Ps. Twoje ostatnie zdanie ze nas widze w superlatywach a innych jako dno - to twoje i wylacznie tylko twoje zdanie. Oceniam rzeczywisty fakt twojej osoby, a nie inne teamy.

Bo znam inne teamy i o nich zlego zdania nie powiem.

DLA mnie temat zamkniety
Sniezynka_Orange_Team

www.orange-tm.cba.pl
Locked

Return to “Polish League 10”