Jakie macie opony zimowe?
-
exp300plus
- Jeździ konno
nie znam się. ja tylko jeżdżę.
//Nie wiedziałem, że mając 10 lat można mieć prawko ;p
//Nie wiedziałem, że mając 10 lat można mieć prawko ;p
- peciolublin
- V.I.P.
exp to sa opony w twoim samochodzie czy tylko pokazales rodzaj na jakiś laczach stoi twoj woz ??
-
exp300plus
- Jeździ konno
moje moje moje
ta jasne labo jest twoim samochodem.....
Ja mam jakieś barumy za 250zł sztuka. Dokładnie nie pamiętam jaki model, ale nie jestem z nich zadowolony. Raz mnie z drogi zerwało jak trafiłem zimą na utwardzoną koleinę i zerwało mnie na pobocze. Trzyma się drogi średnio, nie polecam tej firmy(przed zakupem każdy wulkanizator polecał te opony...) jeśli wymagacie jak najlepszej przyczepności, to nie polecam tej firmy.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Co do exp chłopie weź skończ szkołe i idz do pracy może przez wakacje zarobisz na taką jedną felgę z oponą
Pirelli 

-
exp300plus
- Jeździ konno
Code: Select all
idz do pracy może przez wakacje zarobisz na taką jedną felgę z oponą Smile Pirelli Smile
mówie że taka felga+opona kosztuje około 2200zł jedna a ty w tym wieku mozesz w ciagu 2 miechów w wakacje tyle zarobić. Więc weź nie pierol bo się uśmiałem 

-
exp300plus
- Jeździ konno
weź nie pierol bo się uśmiałem :D[Jakie macie opony zimowe?
Ile Ty masz lat ? iż mówisz, że wozisz się astonem skoro na felgach masz logo aston martin, na felgach (błąd w poprzednim poście)za 20 tys 4 szt 

Hahaha.. Exp jest chyba jednym z przypadkow, który nie dopuszcza do siebie faktu, ze inni użytkownicy internetu istnieja naprawdę.. No i moga z siebie robić niewiadomo kogo.. :C
+1Hahaha.. Exp jest chyba jednym z przypadkow, który nie dopuszcza do siebie faktu, ze inni użytkownicy internetu istnieja naprawdę.. No i moga z siebie robić niewiadomo kogo.. :C
No ale o Astonie zawsze pomarzyć można
-
exp300plus
- Jeździ konno
iż mówisz, że wozisz się astonemMoje moje moje!
22"
Przednie mają szerokość 9.0” i zakładane są na nie opony 275/25, zaś tylne, o szerokości 10.5”, maja 295/25.
Last edited by exp300plus on 17 November 2011, 5:39, edited 2 times in total.
- peciolublin
- V.I.P.
co do opon to mysle ze takie
, zalatwily by problem jazdy zima raz na zawsze

-
exp300plus
- Jeździ konno
powodzenia z tymi kolcami...
- peciolublin
- V.I.P.
Ale przyczepność musi być nieziemska
ale to prędzej na wiejskie drogi albo Syberia
bo na Polskie drogi z dziurawym asfaltem to tak srednio mi się widzi 

Kolce i asfalt?? Powodzenia
Ja tak samo jak kolega skt7, mam Barumy http://www.ceneo.pl/12267549 w standardowym rozmiarze 195/65R15. Miałem je założone na 2 komplet felg przy zakupie auta, i jak narazie jeździ mi się na nich zadziwiająco dobrze
Fakt, faktem, na przyszły sezon mam zamiar zakupić - GOODYEAR Ultra Grip 8 195/65R15 91T http://www.ceneo.pl/12267467
Ja tak samo jak kolega skt7, mam Barumy http://www.ceneo.pl/12267549 w standardowym rozmiarze 195/65R15. Miałem je założone na 2 komplet felg przy zakupie auta, i jak narazie jeździ mi się na nich zadziwiająco dobrze
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Exp, jak jesteś taki cwaniak to weź kartkę, napisz na niej markerem swój nick, postaw koło felgi, dopiero wtedy zrób zdjęcie i je tu wstaw. Jeśli to zrobisz, rozwiejesz wszelkie wątpliwości. Jeśli nie, potwierdzisz tylko to co piszą wszyscy po kolei.

C13
Melepeto jeden, to nie są opony Pirelli tylko Micheliny
Mercedes-CL65-AMG-Black-Edition-Anderson-Germany

http://www.gotbroken.com/2010-anderson- ... ent-page-3
tyle kosztuje jedna oponamówie że taka felga+opona kosztuje około 2200zł jedna a Ty w tym wieku mozesz w ciagu 2 miechów w wakacje tyle zarobić. Więc weź nie pierol bo się uśmiałem