Chodziło mi o to: (Podobny filmik do tego, który kiedyś widziałem. Tamten był lepszy, bo było więcej ujęć z różnych dzielnic, gdzie naprawdę było ciasno i modlili się zaraz przy drzwiach, oknach etc)Tyle, że ciągle obracamy się w sferze danych grup wyznaniowych, więc nie rozumiem dlaczego wciąż jest najpierw Polska. Czy dajmy na to Polak, nie może być muzułmaninem i blokować Ci wejścia do domy w porze jego modłów?
I skoro wszyscy się modlą, to kto blokuje całe dzielnice
http://www.youtube.com/watch?v=B5Ig7F0ygpg
Owszem może się zdarzyć, że mógłby blokować, choć nie sadzę aby to przybierało takie formy jak na powyższym filmiku.
Co do kłócenia się z ludzka naturą chodziło mi o prokreację. Adopcja nie kłóci się z naturą, to racja, kłócić się może ze światopoglądem, wychowaniem.
Nietrafione porównanie. Gej jak spuści się w dupsko czy gardło drugiego, nie zapłodni go. Lesbijka też na palcu czy języku nie produkuje plemników. Doskonale sobie zdaję sprawę, że jakiś homoseksualista może mieć dziecko np. z pierwszego małżeństwa, które się rozpadło itp itd.Nie wiem jak to jest u chomików, ale niektóre związki(nieformalne) homoseksualne mają dzieci. Najczęściej ze związku z partnerem innej płci. Zgadniesz dlaczego tak jest?
Na sygnaturze mogę mieć nawet swastykę. Wam się źle kojarzy, większości wyłącznie z Hitlerem a mi z Wszechświatem, Słońcem. Kwestia interpretacji, także w obecnym przypadku.Umieszczanie takiej grafiki w sygnaturze sugeruje, że jesteś. Bez względu na to czy Ty tak uważasz.
@Kiciak
W ten sposób stałbyś się jednym z tych, których nazywasz ścierwem (...).Módl się żebym cie nigdy nie spotkał bo parę zębów stracisz. Nienawidze czegoś takiego
@Jakub
1. Przeczytaj dokładniej posty.pogladami ktore wyczytuje u abszta i jaro w sumie zgadzacie się z pogladami 3. reichu
2. Doinformuj się z historii; dużo by nam brakowało do 'poglądów 3 Rzeszy'.
@mikohn_vegas
Czy jak nie podobają mi się klocki LEGO to jestem Legofobem?Czy z tego co piszesz nie wynika jasno, że jesteś homofobem? Jak ci się coś nie podoba to wyrażasz właśnie niechęć do tego.
I tak, znałem/znam kilku homo.