Ńezależni Pogromcy coraz bliżej upragnionego finału!
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img52.imageshack.us/img52/2899/logontc.jpg[/teaser]Nadeo Tournament Of Champions (NTC) Czyli to, na co czekają wszystkie najlepsze teamy na mapach Nadeo. W stawce znalazły się takie ekipy jak: SPA , HRK , Explode oraz nasza dotychczasowa duma Polski na nadeo, Ńezależni Pogromcy. Oprócz Ńp w ntc występują również inne drużyny z Polski , takie jak dobrze znane nam z PL10 Butchers Team , Team7 czy nowy na scenie tean dnB. [more]
Po 7 tygodniach ciężkiej rywalizacji w półfinale tych rozgrywek będziemy mieli przyjemność dopingować naszych rodaków. W 1/2 ńezależni pogromcy zmierzą się z francuskim teamem HRK(Heroik). Drużyna bardzo wymagająca, na tę chwile moim skromnym i nie oficjalnym zdaniem druga drużyna na świecie tuż za SPA. Szanse na wygraną oczywiście są , zważywszy na to że mapy nie pasują ani jednej ani drugiej drużynie. W każdym razie walka powinna być ciekawa. Niestety , nie wszystkim polskim drużynom udało się dojść do półfinału tego eventu . Team7 w decydującym meczu o wejście do 1/2 Finału , zaprzepaściło swoją szanse przegrywając z Wave. Drużyna popularnych "siódemek" będzie walczyć o miejsca 7-8. Nasi Rzeźnicy starali się , ale niestety poziom okazał się zbyt wysoki aby wyjść z ciężkiej grupy A. Dlatego będą walczyć o miejsca 9-10 i w tym o to pojedynku zmierzą się z portugalską potęgą, teamem SuB, który zawiódł podczas tego turnieju. Troszke gorzej, aczkolwiek wiem że dawali z siebie wszystko i tylko to się liczy, powiodło się nowym twarzom w turniejach nadeo , drużynie Global Warming Clan oraz dnB , chłopaki powalczą o prestiż w meczu o 11-12 miejsce
Za pomoc podczas pisania newsa chciałbym podziękować jednemu z organizatorów NTC – Becksowi, który bardzo pomógł mi przy tym newsie J
Po 7 tygodniach ciężkiej rywalizacji w półfinale tych rozgrywek będziemy mieli przyjemność dopingować naszych rodaków. W 1/2 ńezależni pogromcy zmierzą się z francuskim teamem HRK(Heroik). Drużyna bardzo wymagająca, na tę chwile moim skromnym i nie oficjalnym zdaniem druga drużyna na świecie tuż za SPA. Szanse na wygraną oczywiście są , zważywszy na to że mapy nie pasują ani jednej ani drugiej drużynie. W każdym razie walka powinna być ciekawa. Niestety , nie wszystkim polskim drużynom udało się dojść do półfinału tego eventu . Team7 w decydującym meczu o wejście do 1/2 Finału , zaprzepaściło swoją szanse przegrywając z Wave. Drużyna popularnych "siódemek" będzie walczyć o miejsca 7-8. Nasi Rzeźnicy starali się , ale niestety poziom okazał się zbyt wysoki aby wyjść z ciężkiej grupy A. Dlatego będą walczyć o miejsca 9-10 i w tym o to pojedynku zmierzą się z portugalską potęgą, teamem SuB, który zawiódł podczas tego turnieju. Troszke gorzej, aczkolwiek wiem że dawali z siebie wszystko i tylko to się liczy, powiodło się nowym twarzom w turniejach nadeo , drużynie Global Warming Clan oraz dnB , chłopaki powalczą o prestiż w meczu o 11-12 miejsce
Za pomoc podczas pisania newsa chciałbym podziękować jednemu z organizatorów NTC – Becksowi, który bardzo pomógł mi przy tym newsie J
Last edited by misza0 on 29 November 2011, 20:49, edited 1 time in total.
z hrk powinni sobie poradzić , wcale aż tak dobrze nie grają.
ustaw mecz jakoś by nie kolidowało mi z oglądaniem a graniem ;D
ustaw mecz jakoś by nie kolidowało mi z oglądaniem a graniem ;D
Sorry chłopaki ale nie nastawiajcie się na nic ;P z naszymi aktualnymi problemami kadrowymi zwycięstwo z HRK byłoby wyczynem historycznym dla nas
Ale postaramy się

HRK też ma problemy przecież, przytrenicie i chillout
Trzeba być pozytywnej myśli ;D powodzenia pogromcie ich tam "
HRK obudziło się pod koniec, i jednak wrąbało się w półfinał. Dla nas okazali się akurat jeszcze mniej wygodni niżeli Spa.. Może być niestety słabo
Potencjał w tym roku duży w polskich zespołach, a i tak wygląda na to że wyjdzie jak zawsze.. przynajmniej w naszym wypadku przez ostatni mecz, i "pomoc" DnB

ale że w podstawowej treści podałeś przykładowe 4 z 5 biorących udział drużyn, a pominąłeś tylko moją, to Ci nie daruję ;p
drużynie Global Warming Clan oraz dnB , chłopaki powalczą o prestiż w meczu o 11-12 miejsce

Wybacz Ciepły, ale nie do końca moja wina ;P Becksiu pomagał ^^
2 poprzednie tego typu turnieje skończone na 2 miejscu to by się przydała w końcu jakaś odmiana. Tylko czy to będzie 1 czy 4 

będę wyjątkowo wredny ;p Przeczytaj uważnie co napisał ciepły ;pbecksy wrote:drużynie Global Warming Clan oraz dnB , chłopaki powalczą o prestiż w meczu o 11-12 miejsce
a teraz
TRENIĆ TRENIĆ TRENIĆ TRENIĆ
- Jack Bauer
- Moderator
Widzę, że lata lecą, lidzerzy ńp się zmieniają, ale Ekwador wciąż na posterunku. 
Drużyna ńp z powodu problemów kadrowych została zmuszona do podjęcia decyzji o zakończeniu turnieju dla nas na 4 miejscu bez walki w pół finale oraz planowane już od kilku tygodniu zakończenie działalności temu wraz z dniem końca turnieju co ma miejsca dla nas już dziś. (jeb** przecinki)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany przeczytaniem kilku zdań z historii drużyny oraz zerknięcia na nie za krótką listę graczy którzy przewinęli się przez ponad 3 lata (70+ oO) to zapraszam pod adres www.npteam.eu lub http://www.tmds.pun.pl/viewtopic.php?id=213
Jeżeli ktoś jest zainteresowany przeczytaniem kilku zdań z historii drużyny oraz zerknięcia na nie za krótką listę graczy którzy przewinęli się przez ponad 3 lata (70+ oO) to zapraszam pod adres www.npteam.eu lub http://www.tmds.pun.pl/viewtopic.php?id=213

-
MyPowerIsDivine
- Jeździ konno
Cóż.. smutne, ale mimo wszystko myślę, że dobra decyzja.. Walkę niby możnaby podjąć, ale gdy ma się paru graczy w teamie aktywnych co to by była za walka... (mi wczoraj komp padł :d) GG ńp!

Szkoda bo ńp było najlepszą i pewnie już tak zostanie drużyną nadeo w Polsce. Wielkie osiągnięcia, wielcy gracze.
Haha. Ekwador rozbawiłeś mnie tym dopiskiem w nawiasie u Was na stronce. No, ale racja bo raz remis zaliczyliście.
Haha. Ekwador rozbawiłeś mnie tym dopiskiem w nawiasie u Was na stronce. No, ale racja bo raz remis zaliczyliście.
- peciolublin
- V.I.P.
hlip hlip , jak o was kutasy mozna zapomniec skoro tyle nam zawodu sprawiliscie (pozytywne myslenie ), szkoda szkoda i jeszcze raz szkoda
hah ale znajac zycie to jeszcze nas czyms zaskoczycie
botrex,jacoo,roman,ekwo,etis,becks,pancho,maso,jaroo,mypavlo i inni powodzenia ziomale
hah ale znajac zycie to jeszcze nas czyms zaskoczycie
botrex,jacoo,roman,ekwo,etis,becks,pancho,maso,jaroo,mypavlo i inni powodzenia ziomale