zna ktoś jakiś dobry program, bezpłatny antywirusowy,
nie avast, (reklama upgrade, płatnej wersji, potrafi wkurwić) ?
antywirus
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
antywirus
Ja używam AVG i jestem zadowolony. Od Avasta też uciekłem bo dziwnym trafem za każdym razem jak szukał aktualizacji (czyli praktycznie codziennie) to traciłem dźwięk w kompie.

C13
antywirus
przytocze tu pewne madre zdanie, gdy w sklepie pytalem się przy okazji zakupy jakiegoś tam sprzetu o program antywirusowy sprzedawca, który zajmowal się tez naprawianiem kompów odpowiedział mi, że zaden program antywirusowy nie zabezpieczy Ci komputera przez poważnym wirusem.

Policja sledzi to forumozborn wrote:co miesiac reset keya, i heja na kolejne 30 dni.
antywirus
W testach w ostatnim czasie wygrywa kasperski, jeżeli chcesz darmowy to polecić mogę tak jak koledzy wyżej AVG (w przeciwieństwie do większości darmowych antywirów, tego się nawet nie zauważa).
No i może to banał, ale najważniejsza jest rozwaga, bo nawet najlepszemu programowi zdarza się coś przepuścić
No i może to banał, ale najważniejsza jest rozwaga, bo nawet najlepszemu programowi zdarza się coś przepuścić
Re: antywirus
Wydaje mi się, żeby w avascie nie wyskakiwały reklamy to wystarczy tylko zarejestrowac ten program. W menu jest taka opcja nawet: Konserwacja>Rejestracja... i po kłopociesavier wrote:nie avast, (reklama upgrade, płatnej wersji, potrafi wkurwić) ?
antywirus
Inaczej mówiąc: nie zamykaj drzwi, bo złodziej i tak Cie okradnie.lukeboss wrote:przytocze tu pewne madre zdanie, gdy w sklepie pytalem się przy okazji zakupy jakiegoś tam sprzetu o program antywirusowy sprzedawca, który zajmowal się tez naprawianiem kompów odpowiedział mi, że zaden program antywirusowy nie zabezpieczy Ci komputera przez poważnym wirusem.