Wielka Piłka według nas ! x2

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Jak nie wyjda z tej grupy, to Polska reprezentacja powinna nie startowac już nigdy do MŚ i ME.
Image
Image
Image
raven
Jeździ konno

Post by raven »

Los dał nam ogromną szansę. Będziemy frajerami jak z tej grupy nie wyjdziemy.
baronn
Doświadczony driver

Post by baronn »

Wielkie szczęście,choć nie rozumiem waszych komentarzy bo drużyny: Grecji,Czech i Rosji są o klasę lepsi od naszej marnej reprezentacji :)
Image
Image
Image
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

Kiciak wrote:Jak nie wyjda z tej grupy, to Polska reprezentacja powinna nie startowac już nigdy do MŚ i ME.
Zgadzam się, choć Rosja może być mocnym przeciwnikiem. Grecja zaskoczyła już w 2004, nie warto tego powtarzać :P. Czechy nas ograli jak się sypała reprezentacja, a wcześniej i taka ich pokonaliśmy.
Ogólnie nieźle może być.
Natomiast miodnie mi wygląda grupa B. Tutaj to będą mecze.
Pavlo_my
Jeździ konno

Post by Pavlo_my »

Moim zdaniem Polska ma spore szanse żeby wyjść z grupy i to też dlatego , że gramy u siebie.
raven
Jeździ konno

Post by raven »

Tak, grupa B jest przednia. Mam nadzieję, że ogromną sensację sprawią Portugalczycy i wykopią szkopków, bo awans Holandii i odpadnięcie Danii jest bardzo prawdopodobne :D
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

Woooohoooooo k**wa! Jak nasi nie zlekceważą przeciwników (na MŚ 2006 do tej pory nie mogę im darować porażki z Ekwadorem...) to jest szansa, że zagramy coś więcej niż mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor...
A no i strasznie przykro mi, że Portugalia, Niemcy i Holandia są w jednej grupie... Trzy fenomenalne drużyny, a tylko dwa miejsca, ehhh...
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

juhuuu!
pijemy?
raven
Jeździ konno

Post by raven »

@up, po trzecim meczu, daj Boże :D
luka
Rudy

Post by luka »

Poszczęściło siię Polsce ;d ale cóż, każda z tych 15 drużyn jest lepsza od Polski, mielismy ogromnego farta, że trafiliśmy na drużyny, z którymi mamy największe szanse na równą walkę .

Osobiście uważam, że Polska pokona Grecje, ale po porażce z Rosją opadną im skrzydła i przegrają z Czechami, które będą u nas w grupie czarnym koniem i wyjdą z 2 miejsca :d Ale miejmy nadzieję i głęboko w to wierzmy, że Polska wyjdzie z tej stosunkowo "prostej" grupy. Bo może te losowanie to znak od Boga i nareszcie nadejdą dni chwały w polskiej piłce :D

Co do grupy B ( Holandia, Niemcy, Portugalia, Dania ) - no Danii się nie poszczęściło, ale może nas zaskoczy i zrobi niespodziankę, w końcu to też bardzo mocna ekipa :) Nie mogę sobie wyobrazić fazy pucharowej bez jednej z tych 3 drużyn - Holandii, Niemiec i Portugalii. Będą zajebiście ciekawe mecze :)

W grupie C Chorwacja pewnie powalczy o awans z Włochami, Hiszpanie powinni wyjść gładko, Irlandia outsider ;d

Grupa D bardzo wyrównana i 1 mecz w grupie między Francją, a Angilią uhh nie mogę się doczekać ;d W tej grupie szanse na wyjście ma każda z drużyn, też będzie ciekawie :-)

To tylko moje zdanie :)
Image

Image
Image
wickeD
Redaktor

Post by wickeD »

Piłkarsko bardzo przyjemna grupa dla nas. Mogło być o wiele gorzej, a tak mamy prawo mieć jakieś nadzieje, że jednak naszym grajkom uda się z grupy wyjść. Mecz z Rosją zapowiada się bardzo interesująco.

Jednak z perspektywy miast-organizatorów może być słabo. Jedyne ciekawe drużyny to Hiszpania i Włochy. Choć mecz Irlandii z Chorwacją w Poznaniu zapowiada się gorąco. ;)
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by JarOo »

Czyli na pewno nie przejdziemy ćwierćfinału, bo trafiamy później na grupę B. Mecz z Grecją będzie najłatwiejszy na pierwszy rzut oka, chociaż w 2004 dla Portugalczyków też był. Rosja wiadomo silna drużyna, można zremisować, a nawet wygrać, przewyższają nas, ale nie aż tak bardzo (teoretycznie). Jak sobie nie zapewnimy tymi dwoma meczami awansu, to z Czechami we Wrocławiu 150 km od swojej granicy będzie bardzo ciężko, poza tym bój o życie to będzie na pewno jak nie dla nas to dla nich. Teraz tylko żeby Smuda zaczął myśleć i wybrał najlepszych, a nie swoich ulubieńców, których zawsze powołuje, aż myślimy, ze są najlepsi, bo innych nie powołuje.O przygotowanie do turnieju jestem spokojny, bo on akurat umie przygotować szczyt formy drużyny co udowodnił wielokrotnie w różnych klubach.
Image
Image
Jakub

Post by Jakub »

mi tu niemieccy kumple pierdola, ze mamy najlatwiejsza grupe.
oczywiście znalazlem sposob się bronic.
mamy samych bylych mistrzow europy!
ZSSR (1960), Czechoslowacja (1976), Grecja (2004).

HIIHIHIHIHIHIHHIHI!!!!!!!!!!
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

I jak zwykle tuż po losowaniu wszyscy znają wyniki meczów. Podacie mi numery do Lotka...? Ludzie, nic nie jest pewne. Trafiliśmy bardzo dobrą grupę, gdzie wszystkie zespoły stoją na równi. Kompletnie nie rozumiem tych, którzy piszą, że i tak jesteśmy najsłabsi. Moją opinię o poziomie drużyn grupy A już wyraziłem, ale jest jeszcze jedno, co może mieć duży wpływ: gra u siebie. Kibice bardzo pomogą naszym piłkarzom i uważam, że to może decydować w tak wyrównanej grupie.
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

Image Image
Jakub

Post by Jakub »

ej, ozborn, chce kreske na twojej kartce!
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

Joker & Iam

Image
Image Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Gudbaj Menczester gudbaaaaaaaaj :D
Image
Image
Image
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

menczestery Kiciak, menczesterYY :D
Image Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Oddo, jak ja na to liczyłem, że się odezwiesz ;D ch** no, nic nie pokazali w tej edycji ligi mistrzów - zapewne od dziś sromotne porażki faworytów w pucharach będzie się nazywać "syndromem manchesterskim" ;D
Post Reply

Return to “Off-Topic”