Fotografia
-
MyPowerIsDivine
- Jeździ konno
Fotografia
@Słowik - Twoje zdjęcia to niestety, ale zwykłe zdjęcia, nic poza tym.
Niekwestionowanym kozakiem w tej sprawie jest Coof, który robi przecudowne zdjęcia - mam nadzieję, że kiedyś i Twoje zdjecia, Kófje, sprzedadzą się za jakieś 90mln dolarów - bo ponoć tyle kosztowało zdjęcie niemieckiej rzeczki, ubaw
Niekwestionowanym kozakiem w tej sprawie jest Coof, który robi przecudowne zdjęcia - mam nadzieję, że kiedyś i Twoje zdjecia, Kófje, sprzedadzą się za jakieś 90mln dolarów - bo ponoć tyle kosztowało zdjęcie niemieckiej rzeczki, ubaw
-
exp300plus
- Jeździ konno
Fotografia
szczerze? Coof robi zajebiste zdjęcia, szczególnie wybitne portretowe, ale artystycznymi bym ich nie nazwał. jest granica pomiędzy poprawnością (albo i wybitnością) techniczną a walorami artystycznymi. generalnie ciężko portrety podpiąć pod fotografię artystyczną, bo mija się to z założeniami - portret ma dobrze przedstawić daną osobę, zarówno realistycznie i estetycznie. fotografia artystyczna natomiast nie ma odwzorowywać rzeczywistości, ale prezentować jej fragment w innym niż ogólnie widzianym ujęciu, a powinna wręcz kreować własną rzeczywistość (nie mówię tu o tonach photoshopa i tworzeniu fotomontaży po których wynik końcowy niewiele ma wspólnego z oryginalnym zdjęciem). zresztą to taka zawiła i subiektywna tematyka, że można by pisać bez końca a i tak każdy ma swoje zdanie. ogólnie przyjmowane pojęcie fotografii artystycznej to jednak ciut inna bajka od tego co jest w tym temacie prezentowane.ozborn wrote:Słowik, szczerze? Sorry, ale te zdjęcia, moim zdaniem, nadają się tylko i wyłącznie na portale typu fotka ;f
Nie widzę na nich nic "artystycznego", popatrz na fotę suna, bądź qfa.
Fotografia
No to i ja dodam parę zdjęć:)
Letni widok z okna :

By kubsonita
Fotka za którą dostałem 250 zł

I na koniec ta niewyraźna ważka

Śmiało mówcie co źle, to mi tylko pomoże w robieniu lepszych zdjęć

Letni widok z okna :

By kubsonita
Fotka za którą dostałem 250 zł

I na koniec ta niewyraźna ważka

Śmiało mówcie co źle, to mi tylko pomoże w robieniu lepszych zdjęć
- peciolublin
- V.I.P.
Fotografia
Fotografia
Można to nazwać wielkim kanionem.
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=41. ... 13&vpsrc=6
Zobacz sobie od Burgomillodo wstecz i na przybliżeniu, bo widać akurat doskonale.
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=41. ... 13&vpsrc=6
Zobacz sobie od Burgomillodo wstecz i na przybliżeniu, bo widać akurat doskonale.
-
exp300plus
- Jeździ konno
Fotografia
Niestety(albo stety) fotografię musiałem z braku czasu porzucić. Wstawiam kilka fotek, które uważam za najlepsze co udało mi się osiągnąć korzystając z kompaktu Konica Minolta Z3.

-
exp300plus
- Jeździ konno
-
exp300plus
- Jeździ konno
Fotografia
jakieś potwierdzenie ze to twoje zdjecie? tez mogę spamować randomowymi fotkami z internetu i być zajebistym