Otóż mam problem z głośnikami. wszystko powinno chodzić gładko. ale nie wiem czemu, nie chcą chodzić.
Zauważyłem, że tam koło godziny zawsze była taka kulka co się w nią wciskalo i tam głośność się zmieniało, ale jej teraz nie ma.
Kolena rzecz, chciałem ją w panelach sterowania przywrócić ale wgl nie mogę tam nic zrobić, wtf?
problem z głośnikami.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
problem z głośnikami.
Ja dla moich głośników odciąłem nóżki, już nie chodzą. Polecam.
Ostatecznie, jeżeli posiadasz Win 7, daj PPM na pasek zadań, właściwości, zakładka "pasek zadań", Obszar powiadomień, i daj "Dostosuj".
Poszukaj tam tej ikonki którą widziałeś w trayuu (obok zegarka), ustaw ją tak, aby była wyświetlana cały czas.
Ostatecznie, jeżeli posiadasz Win 7, daj PPM na pasek zadań, właściwości, zakładka "pasek zadań", Obszar powiadomień, i daj "Dostosuj".
Poszukaj tam tej ikonki którą widziałeś w trayuu (obok zegarka), ustaw ją tak, aby była wyświetlana cały czas.
problem z głośnikami.
coś musze jakiś realtek ac97 zatualizować... ale jak biore to prosi o płyte której nie mam..

problem z głośnikami.
sry za off. ale wiem czemu tak mam.
Otóż ktoś usunął z kompa soundmax. Próbuję jakieś ściągać, ale żadne nie działa pytam się Was jaka będzie dobra do
1.windows xp
2. płyta głowna ASUS P4P800S SE.
Licze na szybką odpowiedź, bo chce sobie oglądać mecze z wczoraj. NBA ofc.
Otóż ktoś usunął z kompa soundmax. Próbuję jakieś ściągać, ale żadne nie działa pytam się Was jaka będzie dobra do
1.windows xp
2. płyta głowna ASUS P4P800S SE.
Licze na szybką odpowiedź, bo chce sobie oglądać mecze z wczoraj. NBA ofc.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
problem z głośnikami.
W takim razie przejdź tu
http://support.asus.com/Download.aspx?S ... SE&p=1&os=
Z wybierałki wybierz XP
nastepnie AUDIO
i pobierasz, powinno trybić
gl
http://support.asus.com/Download.aspx?S ... SE&p=1&os=
Z wybierałki wybierz XP
nastepnie AUDIO
i pobierasz, powinno trybić
gl
problem z głośnikami.
wtf?nie odnaleziono sterownika! Uruchom ponowmnie system i rozpocznij jeszcze raz instalacje

problem z głośnikami.
Czyżbyś miał sobie zaktualizować / zreinstalować sterowniki do karty dzwiekowej? 
problem z głośnikami.
a ch** go wie.. w pizdu już nic nie zrobi ebo kurwica mnie złapała.
tam biore start-uruchom-dxdiax-dzwięk i tam nic nie ma zero. czyli co to oznacza w pizdu k**wa, i już po chuju nie obejze mecza soibe normalnie.
tam biore start-uruchom-dxdiax-dzwięk i tam nic nie ma zero. czyli co to oznacza w pizdu k**wa, i już po chuju nie obejze mecza soibe normalnie.