NBA Basketball
NBA Basketball
Tja, 1sza porażka w sezonie. OKC też na razie niewesoło, więc po dzisiejszym dniu może nie zostać ani jedna drużyna bez porażki :F
Edit: OKC też w dupę ;c
Edit: OKC też w dupę ;c

NBA Basketball
Ale żeby dostać z Mavs ? Srsly ?
NBA Basketball
Głosowanie na All-Star można uznać za otwarte!
http://www.nba.com/allstar/2012/asb/eng ... =&cid=#608
Moje typy:
Zachód
Forward - Kevin Love
Forward - Kevin Durant
Guard - Kobe Bryant
Guard - Chris Paul
Center - Andrew Bynum
Wschód
Forward - LeBron James
Forward - Chris Bosh
Guard - Dwayne Wade
Guard - Derrick Rose
Center - Dwight Howard
Wielu nawrzuca, że faworyzuję Miami - ale Bosh faktycznie gra świetnie, cokolwiek o nim mówić - nie zawodzi
A Wasze typy?
PS: Nie nominujcie Gortata, bo to będzie przykre, jak zagra w meczu gwiazd...
http://www.nba.com/allstar/2012/asb/eng ... =&cid=#608
Moje typy:
Zachód
Forward - Kevin Love
Forward - Kevin Durant
Guard - Kobe Bryant
Guard - Chris Paul
Center - Andrew Bynum
Wschód
Forward - LeBron James
Forward - Chris Bosh
Guard - Dwayne Wade
Guard - Derrick Rose
Center - Dwight Howard
Wielu nawrzuca, że faworyzuję Miami - ale Bosh faktycznie gra świetnie, cokolwiek o nim mówić - nie zawodzi
A Wasze typy?
PS: Nie nominujcie Gortata, bo to będzie przykre, jak zagra w meczu gwiazd...
NBA Basketball
przecie do pierwszej piatki i tak nie ma szans wejsc w glosowaniu, a rezerwowych wybieraja trenerzy drużyn wiec na to czy usiadzie na lawce kibice wplywu nie maja, ale raczej marne sa szanse na to ze trener zachodu wezmie go na lawke.iam wrote: PS: Nie nominujcie Gortata, bo to będzie przykre, jak zagra w meczu gwiazd...
NBA Basketball
Ja zagłosuję dopiero za 3tyg, bo narazie początek sezonu i ciężko powiedzieć kto wymiata/będzie wymiatał w tym sezonie 

NBA Basketball
jak nie na rondo to też na zwykłe skrzyżowanie nie głosujcie !
NBA Basketball
DLATEGO GŁOSOWAŁEM NA BOSHA!
Jeb na tie 3pt poleciało na 0.6 do końca!
FU ATLANTA !
Jeb na tie 3pt poleciało na 0.6 do końca!
FU ATLANTA !
NBA Basketball
Nanana 3 OT, Miami ofc wygrywa, bez Wade'a i LeBrona, 7-1 start, nanana 
NBA Basketball
Czikago fajnie ograło Łorlendoł, a teraz Phoenix chyba grają mecz życia z Blazersami - 16-26, Gortat jak na razie 4pkt/1reb/1stl 
NBA Basketball
nash mi się podoba, jak narazie. 5/5 fg i 6 ast.
nie zle jaja by były, jak suns z 2-4 wygraliby z trailblazers 5-1.
gortat mimo, ze nie robi za wiele punktów, i tak dziś jest bardzo wazny, bo znakomicie gra bez pilki.
EDIT: 15 punktów przewagi suns w polowie, uj uj uj.
nie zle jaja by były, jak suns z 2-4 wygraliby z trailblazers 5-1.
gortat mimo, ze nie robi za wiele punktów, i tak dziś jest bardzo wazny, bo znakomicie gra bez pilki.
EDIT: 15 punktów przewagi suns w polowie, uj uj uj.
NBA Basketball
Na mambla byś wszedł pogadać o meczu, ku*wa !
A walcie się, idę spać.
A walcie się, idę spać.
NBA Basketball
Chyba pierwszy mecz Suns bez grania padaki.
Dalej to nie forma na PO, ale jak się Dudley i Frye ustabilizuja rzutowo to może być groznie i co najwazniejsze skutecznie. Bo na poprawe rzutowa Hilla nie licze, tzn na pewno nastapi bo nie mozna miec 0% za 3 caly sezon, ale rewelacji nie będzie.
A gra Gortata na naprawdę przyzwoitym poziomie nie liczac oczywiście zastawiania wlasnej deski. Bo w ataku to wiadomo ciezej jemu bo gra wysoko wyciagniety.
Co do PTB to naprawdę fajna gra Feltona, akurat nie w tym meczu ale podoba mi się jego przyspieszanie akcji <good> .
A teraz ide robić z odkurzaczem inne rzeczy niz wy wszyscy elo ;p
Dalej to nie forma na PO, ale jak się Dudley i Frye ustabilizuja rzutowo to może być groznie i co najwazniejsze skutecznie. Bo na poprawe rzutowa Hilla nie licze, tzn na pewno nastapi bo nie mozna miec 0% za 3 caly sezon, ale rewelacji nie będzie.
A gra Gortata na naprawdę przyzwoitym poziomie nie liczac oczywiście zastawiania wlasnej deski. Bo w ataku to wiadomo ciezej jemu bo gra wysoko wyciagniety.
Co do PTB to naprawdę fajna gra Feltona, akurat nie w tym meczu ale podoba mi się jego przyspieszanie akcji <good> .
A teraz ide robić z odkurzaczem inne rzeczy niz wy wszyscy elo ;p
NBA Basketball
Skoro ja dzisiaj odkurzaczem odkurzałem to aż nie chcę wiedzieć co ty z odkurzaczem robisz łoli ;E byś się k**wa wstydził.
NBA Basketball
Moje Typy na ASG
Zachód
Forward - Kevin Love
Forward - Kevin Durant
Guard - Kobe Bryant
Guard - Russel Westbrook
Center - Tim Duncan
Wschód
Forward - LeBron James
Forward - Chris Bosh
Guard - Dwayne Wade
Guard - Rajon Rondo
Center - Dwight Howard
Zaglosowalem bardzo podobnie jak Ajem, gdyż jak nie patrząc, nie ma zbyt wielu innych opcji.
A Tima Duncan'a wziąłem bo go lubie tylko dla tego.
Znając życie na 100% zobaczymy też Kevina Garnett'a, gdyż będzie miał okazje występować chyba po raz 15 w meczu gwiazd, a rekord ma Shaq 16 więc będą chcieli pobić ten rekord. Tak samo będą chcieli pewnie Bryanta do 20 ASG dociągnąć..
Zachód
Forward - Kevin Love
Forward - Kevin Durant
Guard - Kobe Bryant
Guard - Russel Westbrook
Center - Tim Duncan
Wschód
Forward - LeBron James
Forward - Chris Bosh
Guard - Dwayne Wade
Guard - Rajon Rondo
Center - Dwight Howard
Zaglosowalem bardzo podobnie jak Ajem, gdyż jak nie patrząc, nie ma zbyt wielu innych opcji.
A Tima Duncan'a wziąłem bo go lubie tylko dla tego.
Znając życie na 100% zobaczymy też Kevina Garnett'a, gdyż będzie miał okazje występować chyba po raz 15 w meczu gwiazd, a rekord ma Shaq 16 więc będą chcieli pobić ten rekord. Tak samo będą chcieli pewnie Bryanta do 20 ASG dociągnąć..

NBA Basketball
Mi się wydaje, że PGE Turów Zgorzelec wspiera WOŚP ;d
NBA Basketball
Oglądacie może coś teraz?;> Ja jakoś tak włączyłam sobie Miami vs. NJN, aby zobaczyć, jak LeBron zapodaje 22 pkt w pierwszej kwarcie. Dzikus jeden.