Kolejna porcja:
Mapy Shadowa - dopuszczone (były lekkie poprawki)
Mapy Macka - dopuszczone (to samo

)
Loony-A : Bardzo dobra trasa, sporo technicznych sekcji, taki maly labirynt ale w koncu mapy się trenuje wiec to nie stanowi problemu. Swietna robota!
Loony-B : skomentuje jednym zdaniem: nowa era, lepsza

bardzo dobra mapa, nie wiele w niej techniki, troszke szczescia, ale do scigania jak najbardziej się nadaje ! To co jest techniczne jes t po prostu trudne.
Loony-C : PERFEKCJA ! Majstersztyk ! Wg mnie mapa mistrzostwo swiata!
Ogolnei mapy sa bardzo dobre, troszke labirynty z nich, troszke efekciarskie, ale swietne do scigania ! Brawo ! póki co najlepszy pack (chodź mapy osobne sa lepsze od tych, ale mapy jako 3 prezentuja się swietnie - zadnych poprawek, sama czysta technika)! (chodź zaraz biore się za kolejne)
Fred-A : mapa znakomita! Nie wymaga wielkiej techniki ale jezdzi się swietnie. 1 długi skok, ale nei sprawia problemow

Spora odwaga z loopem, ale już takie trasy bywaly, loop jest taki jaki b yc powinien! Wielkie brawa
Rip-A : crap map...
Rip-B : Tu jest lepiej. jest potencjal! Popraw najdluzszy offroad, i wjazdy na pozostałe. co do skokow, powinienes troszke przedluzyc odcinki na ktore się spada, banda czolowa i nie ma szans na dokonczenie. Tez brak plynnoski póki co zakrety sa kanciaste, ale przypuscmy ze na to da się przymknac oko i nazwac "oryginalnoscia" (tak jak toffik...)

lepiej niz było Rip ogolnie mowiac
Majak - obie mapy przechodza
Sokół-A : Coz nie widzialem ze takie swietna mapy robisz, brawo

! Nie jest to idealna turniejowka ale dobry tech. Glowny zarzut to to ze zakrety się powtarzaja. Jest ich dużo, i mozna spotkac wiele powtarzajacych się (np ten z podstawowych segmentow, który zaczyna się po podbiciu) co nie zmienia faktu ze wielkie brawa

A i kapitalny finisz
Sokół-B : Znowu wielkie brawa

! Fajny masz styl tych trasek. Superowy start, zakrety te same, ale tu jest ich mniej, mysle ze takie 3 zakrety jak tu to max, to podkresla twoj styl, a w tej mapie nie ma ich nadmiaru

Bardzo dobra traska, wielkie brawa again
Sokół-C : Trasa ma 1 wielka wade - jest jednopoziomowa. Techniczna, ale jednak to mnie odstrasza, pogadam z Mor_Olem na ten temat, dziś przele mu traski i pogadamy głównie na jej temat

Ogolnie wielkie brawa, póki co 2 mapy przechodza dalej, swietne trasy, ciekawy styl, osobiscie tez uwielbiam takie zakrety z podbicia, bo ZAWSZE sa na drifcie ! Brawo !
Sebik-A : coś jak TinyTech tylko mniej tiny

Bardzo dobra pewna sekwencja przed 20 sekunda, gdzie jest rozdwojenie drogi, mistrzostwo wg mnie !

jest jeszcze skok, ale jak pa trzylem, nawet startujac od 0 z segmentu blizej niz boost (poprzedzajacy skoczka) mozna bez problemu ten skok zrobić ! Jak na moj gust to za dużo slupkow, ale wrazenie wielce pozytywne - przechodzi dalej.
Sebik-B : Bardzo oryginalna i dosyc fajna trasa, jednak zbyt krotka. W 1 probie zrobilem poniżej 50 sek, wiec pewnie poniżej 45 będzie się ja jeździć. Bym był za tym, zebys dorobil jeszcze kilka sekund
Sebik-C : Niesamowicie intensywnie techniczna trasa

Pozytywnie ogolnie mowiac, jeśli ktos takie lubi na pewno nie poczuje się zawiedziony.
Ogolnie skwitowac mogę to slowami "techniczny hardcore!"

niesamowita intensywnosc

Jednak proponuje Sebik przedluzyc trase B.
To już koniec tras n a ten moment, dalej niecierpliwie czekam na propozycje Khasiusa i Jakuba

:D:D !
I tak sobie mysle... ze zeby moje mapy nie były wysmiane to musze sprezyc dupe

niesamowicie wysoki poziom trasek w PL4, wielkie brawa panowie !