Scrappler Birthday Event 2012!

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Joł joł!

W związku z tym, iż nasz Scrappler ma dzisiaj urodzinki, organizuje turniej o przecudownie prostych zasadach:

Kto do jutra rano na trasie mini 37 walnie najlepszy lokal na serwerze TURBO MINI, wygrywa URODZINOWĄ SKRZYNKĘ PIWA!!

Powodzenia, and wszystkiego najlepszego Scrapp!
Ksenuns0n
Pirat drogowy

Post by Ksenuns0n »

co ? Piwo ? nołlajfienie masz jak w banku :D No i oczywiście wszystkiego najlepszego wujek ! :)
Image
Image
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

Fszystkiego najlepshego Skarp !!!!!!!!
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

Najlepszego Scrap, życzy słoik.
misza0
Pirat drogowy

Post by misza0 »

100 lat
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

kochany scrapplerze.
zaslugujesz na dużo wiecej niz 6 postow z gratulacjami na urodziny.

scena się trochę zmienila, nie każdy teraz Ciebie zna.
może przypomniijmy, ze byles pierwszy, który organizowal trackmanski lan. nawet ja na nim bylem i było superowsko. to był chyba rok 2007, jak zle nie pamietam.
dalej organizujesz lany i troszczysz się o scene, za to ci dziekuje.

osobiscie oczywiście laczy mnie z toba wiele klutni (prawie tyle, ile mialem z mor_olo, który stal się moim kumplem i nawet odwiedzil mnie w berlinie), ale jednak calkiem subjektywnie najbardziej pamietam, jak mnie z mor_olo z dworca samochodem odebrales i powiedziales mi coś w stylu "k**wa, ale ty jesteś gruby" :)

ogolnie musze ci dziekowac za to, ze kolo jurka tylko przez Ciebie, nie jestem najstarszy byk na tmpl.

ciesze się, ze znow stoi twoj mini serwer i staralem się wczoraj wygrac skrzynke. niestety nie starczylo calkiem, ale i tak fajnie grać na miniasach, kiedy rownoczesnie także stoi stary i dobry server pol nadeo. to tak, jak kiedyś.

zycze Tobie jak najlepiej i chce ci powiedziec, ze klutnie z toba zawsze były na poziomie.
respekt stary chuju!

Image

przypominajac sobie wczorajsze tematy na teamspeaku, proszę kazdego na zdieciu, który nie chce być widziany na publicznym forum, zameldowac się i go od razu skasuje.
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

no to zacznę tak samo :D
kochany jakubie,

dziękuję za życzenia i życzliwe słowa. Ja mam w pamięci też mnóstwo zadym ale żeby nie było wątpliwości, mam je też głęboko w du... :D bo jest mnóstwo powodów dla których trzeba i powinno się je mieć w du...e

wróciłem trochę...mini jest, nadeo jest, gramy to tu to tam i jósz :)
jak mówię, grałem z coreyami, bazzamy, szramskymy za granicą gdzie nie było mocy adma czy opa :( a czase była potrzebna więc zrobiłem server. traktuję to jak zabawę a czasem banda nupów w niej przeszkadza ^^ .

byłem cyknięty wczoraj, bo znów konkurs zrobiłem :D, tak więc ogłaszam, że wstałem i wygrał: Lukiii. Poproszę Cię o adres i imię i nazwisko. W poniedziałek zajmę się organiozwaniem wygranej :) (jest tylko pytanie ile masz lat? bo może 13 i zamiast browarów pójdzie paaaaka emenemsów :P )
dane wyślij na: scrappler@onet.eu

ilość wpisów mała hehe ale za każdy dziękuje <poklon> :)
...
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

I jest to zajebistą sprawą, że wg mnie jedne z najlepszych miniasów wróciły do Polski , bo to od nich zaczynałem w połowie 2007 roku zanim usłyszałem co to w ogóle jest tmpl. Może chociaż trochę się starym pipom przypomną czasy na TMN jak to tyle świetnych osób siedziało zawsze na serwerze z miniasami czy to psmini czy fcmini (chyba dobrze pamiętam :D) i w zajebistej atmosferze się wszyscy bawili, dzięki czemu również i ja miałem zaszczyt zasilić kilka razy scrapplany :)
buziaa :D
Robot
Pirat drogowy

Post by Robot »

1oo lat
Image
Kaz3k.
Doświadczony driver

Post by Kaz3k. »

Niedługo i u mnie ruszą stare dobre mini na serwerze :)
Postaram się dać range od 50k do 90k i jakąś fajną muzę wrzucić, aa i tu prośba do was, jeżeli pomoglibyście mi zarzucić jakieś mapy na serwer, to piszcie mi na PW albo GG :) 700870
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

50-90 K, to mapy muszą mieć ponad 50 sek., albo ponad 1 min. Więc nie wal głupot o mini, w dodatku w temacie do tego nie przeznaczonym.

Scrappi najlepszego wujaszku !
Jurek
Gangsta Mapper

Post by Jurek »

Wszystkiego Najlepszego Scrapp. :alko:
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

zo syćkie zycynia piknie dzinkuje :D
sksynecka pyndzi do zwycińscy
heja ;)
...
floccus
Jeździ konno

Post by floccus »

Wszystkiego najlepszego Scrappy, dużo zdrowia i 100 lat!!!
Piotruś
Pirat drogowy

Post by Piotruś »

Niech ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...Spóźnione ale szczere wuja, od pitmana, z podziękowaniem za twoje LANy, że jeszcze jest powód by się tu odzywać i te mordy oglądać... ;)
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

ojej.... rok temu nie zapomniałem - w tym - jako, że "troszke" wygasła moja obecność to tu i ówdzie niestety tak się stało. Jest mi głupio.... bardzo - o mnie Scrapp nie zapomniałeś w tym roku. Ale Wujku! Nie przejmuj się - wiedz, że ja jeszcze sprawie Ci taki prezent, że będziesz w ciężkim szoku.... ale wszystko w swoim czasie!
no i tak btw.... jak to moja koleżanka powiedziała - ludzie ze stycznia są zajebiści !!!!!!!!! :D

happy birthday to Scrapp !!!

(Dodano Sob Lut 04, 2012 1:30 pm)
aaaa i ta foota! Ha - koszulka cały czas przeze mnie 'katowana' :D
piękne czasy - piękni ludzie - tzn z twarzy (prócz Moni, of course - pozdro Karol) brzydcy - ale wewnętrznie PIĘĘKNIII!!!

pozdro biczasy
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Post Reply

Return to “Turnieje”