PL4 ?
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL4 ?
chyba nie rozumiesz problematyki.damianhhh wrote:ja jestem:P
btw przestancie z tymi skinami... POL jak chce to niech se zrobi polski narodowy skin i problem z glowy^^
polski narodowy skin jest skin customowy.
poprostu ktos go zrobil, i nazwal go tak.
przez jego promocje na tmpl.info każdy mysli, ze to narodowy skin polski, ale tak nie jest.
wiec dac skin polski narodowy w tym problemu nam nie pomoze, to tak samo jak bysmy dali nasz teamowy skin.
tylko skiny, ktore sa w grze oryginalnej, sa skiny niecustomowe, i pokazuja się u kazdego w grze online.
@mor_olo
nie jestem pewny, czy nawet jak każdy sciagnie skin kazdego teamu bioracego udzial w PL4, i będzie go mial na kompie, ze naprawdę będzie go w meczu tez widzial.
roznica miedzy tmn a tmo i tms jest taka, ze w tmn nie ma klucza, aby się zarejestrowac na www.trackmanianations.com, przez co nie mozna tylko dawac voty na stardaysy, ale przerz co dopiero pokazuja się custom skiny innym gracza w grze online.
PL4 ?
Przetestowalem z ripem i gronem i działało bez zarzutu, jedynie ripp nie widzial skinow ale nei widzial tez swojego przez to ze mial w opcja ustawione ignore player skins, natomiast najwazniejsze ze ja i grono widzielismy jego skin.
Miejmy nadzieje ze wyjdzie to na PL4 w 100%, na pewno warto sprobowac.
Miejmy nadzieje ze wyjdzie to na PL4 w 100%, na pewno warto sprobowac.
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
jeszcze mała propozycja ode mnie:
zróbcie mały poradnik ze screnami jak ustawić serw na mecz bo niektórzy z nowych uczestników mogą nie wiedzieć jak dobrze to zrobić, żeby dobrze działał tryb punktowania (alternate), myślę że to pomoże i wyeliminuje późniejsze przykre sytuacje. Chodzi przede wszystkim o debiutujące klany . pozdrawiam
zróbcie mały poradnik ze screnami jak ustawić serw na mecz bo niektórzy z nowych uczestników mogą nie wiedzieć jak dobrze to zrobić, żeby dobrze działał tryb punktowania (alternate), myślę że to pomoże i wyeliminuje późniejsze przykre sytuacje. Chodzi przede wszystkim o debiutujące klany . pozdrawiam
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL4 ?
Mor Olo skina, trasy, uczestnikow na gadu napisac i wyslac czy na email?? bo nie wiem;?

PL4 ?
bo popatrzcie:
ja mam skin polteamu z swoim nickiem i widzą go niektorzy (np. lution - bo on robil skina i ma go na kompie)
nie mam klucza do TMN wiec inni nie widzą mego skina bo musialbym go wrzucic czy coś zl ocatorem grzebac (kiedyś zalozylem wątek o tym ale nikt dokładnie nie umial odpowiedziec) to nie wiem jak będzie ze skoinami chyba trzeba będzie je gdzies wrzucic czy coś
ja mam skin polteamu z swoim nickiem i widzą go niektorzy (np. lution - bo on robil skina i ma go na kompie)
nie mam klucza do TMN wiec inni nie widzą mego skina bo musialbym go wrzucic czy coś zl ocatorem grzebac (kiedyś zalozylem wątek o tym ale nikt dokładnie nie umial odpowiedziec) to nie wiem jak będzie ze skoinami chyba trzeba będzie je gdzies wrzucic czy coś
Last edited by LECHU on 09 July 2007, 16:51, edited 2 times in total.

PL4 ?
jak umiesz napisac mi skina na gg to spoko 
Wysylajcie wszystko na mejla
Wysylajcie wszystko na mejla
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
wez mor_olo zrób taki plan rozgrywek, zeby te prawdopodobnie najsilniesze teamy się spotkaly dopiero na koniec.
w ten spodob utrzymamy najdluzej interesujaca sytuacje w lidzie.
chodci mi o EM, #pS i [POL].
w ostatni weekend niech graja EM z #pS, to będzie prawdopodobnie jakby final. a w 2 przedostatnie weekendy dawaj te dwie druzyny vs [POL].
podobne się to robi w pilce noznej, zeby utrzymac trochę interesujaca sytuacje, bo jak np EM wygra z #pS już na poczatku, to raczej #pS ich już nie przegoni. tak samo z [POL] i #pS lub EM.
wiesz o co mi chodci, mysl o tym jak zrobisz plan.
pozdro
w ostatni weekend niech graja EM z #pS, to będzie prawdopodobnie jakby final. a w 2 przedostatnie weekendy dawaj te dwie druzyny vs [POL].
podobne się to robi w pilce noznej, zeby utrzymac trochę interesujaca sytuacje, bo jak np EM wygra z #pS już na poczatku, to raczej #pS ich już nie przegoni. tak samo z [POL] i #pS lub EM.
wiesz o co mi chodci, mysl o tym jak zrobisz plan.
pozdro
PL4 ?
Tu się nie do konca zgodze,
po pierwsze inne klany np. GT tez daja rade
Najwazniejsze zeby w kazdej kolejce był jakiś ciekawy meczyk który mozna transmitowac (wyrownany):)
Dobrze by było jakby mecz otwarcia tez był emocjonujacy
po pierwsze inne klany np. GT tez daja rade
Najwazniejsze zeby w kazdej kolejce był jakiś ciekawy meczyk który mozna transmitowac (wyrownany):)
Dobrze by było jakby mecz otwarcia tez był emocjonujacy
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
co to za głupoty, to może zróbcie odrazu ligę tylko dla trzech klanów, skoro ją chcecie ustawiać pod teoretycznie najsilniejsze klany, ja mam jeszcze lepszy pomysł może wszystkie inne klany na meczach z EM i ps niech stoją i dadzą im wygrać po 3:0 żeby był fajny finał co wy na to, ale będzie fajna ligajakub wrote:wez mor_olo zrób taki plan rozgrywek, zeby te prawdopodobnie najsilniesze teamy się spotkaly dopiero na koniec.
Last edited by bulet on 10 July 2007, 8:00, edited 1 time in total.
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL4 ?
Jakby były tylko 2 dobre teamy to może i mialo by to sens ale wedlug mnie sa 4 ktore podejma rowna walke na pewno, inni mam nadzieje ze nie pozostana dluzni. I prawdę mowiac wszystko może się zmienic w każdym momencie. np. EM przegra z Ps ale za to pozniej wygra z Pol a ps przegra z pol, jest to na pewno mozliwy uklad do tego dochodzi jeszcze GT co znacznie powieksza mozliwosci, i pewnie jakieś odkrycie turnieju.
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
nie zapominajcie o xp !!wzmocniliśmy się osttanio i mamy zamiar ciężko trenować i sprawić nie jedną niespodziankę !! w końcu jeszcze nie stałem na podium PL
(dwa razy 4. :/ ) więc Jakub nie bądź taki pewien swoich wyników bo poprzednie edycje dokładnie pokazały ze pewne nie musi się zdarzyc !!
Peace 4 all

<- Drzwi