Bukmacherzy

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
piana
Zaczyna szaleć na ulicach

Bukmacherzy

Post by piana »

na bahu jest to ujęte w podobny sposób.
Image

Image
Kubek

Bukmacherzy

Post by Kubek »

A nie możesz grać w Totomixie jak masz takie problemy? czy stsie? Skreślasz w domu, płacisz gotówką, wypłacasz gotówkę, zero problemów. Nie oszukają Cie też raczej, przynajmniej nigdy nie słyszałem, a mase osób znajomych gra. Czy Ci się z domu nie chce wychodzić? Stawki to tez raczej groszowe sprawy, chyba że zamierzasz grać dużymi stawkami, w co wątpię.
piana

Bukmacherzy

Post by piana »

Po pierwsze grając przez intnernet jestem w stanie w każdej chwili obstawić meczyk w 1 minutę , poza tym w grając w lokalach płaci się dodatkowo opłatę w wysokości ~10%
Image

Image
CzuB

Bukmacherzy

Post by CzuB »

Piana, kolega wpłacił pieniądze z konta dziewczyny na BAH. Obrócił to w kilka dni, założył konto w banku, żeby przelać haj. Wszystko poszło gładko i zero niedociągnięć :) więc nie widzę problemu żebyś wpłacił pieniądze na bet365 czy też BAH
piana

Bukmacherzy

Post by piana »

ok, spróbuje.
Image

Image
JarOo

Bukmacherzy

Post by JarOo »

Po co się pytać. W bukmacherze trzeba samemu nabyć doświadczenie i one nauczy jak obstawiać, żadne rady nie pomogą, bo ja też się na początku pytałem i nie zbyt to wyszło. Każdy musi przebyć początki sam. A na pytanie jaki najlepszy to nie wiem, wszędzie kursy podobne, ale słyszałem, że można kokosów dorobić się stawiając online. Jednak nie polecam ogółem tego, bo jak się wygra na początku to się myśli, że można cały czas wygrywać, tylko szczęście potem nie dopisuje i gra się dalej. Szczególnie łatwo stracić w necie (łatwo się klika), a tak to przynajmniej trzeba ruszyć dupę, żeby obstawić. Ogółem jak się na początku przegrywa to jest to w pewnym sensie szczęście, bo traktujesz to jako odskocznię i wiesz, że to gra gorzej jak się szybko wygra, to możliwe uzależnienie, bo mam dwóch kolegów z klasy uzależnionych od tego.
Image
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”