POL vs Acer !!!
POL vs Acer !!!
a kto złodziejem? :OOO
POL vs Acer !!!
Ja to mam w d*pie, nikomu nie kibicuję, tylko Polskiej reprezentacji w piłkę nożną - uważam, że nasi reprezentanci mogą odnieść sukces!
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
POL vs Acer !!!
tak kurfa, mogą oni co najwyżej nie wyjść z grupy
- Piotruś
- Pirat drogowy
POL vs Acer !!!
Tak, dokładnie Iam trzeba wierzyć w naszych no bo niby w kogo? W Niemców? W jakichś tam volkswagenów?
sorry za offtop ale kuźwa to co już przekazaliście to już zostało przekazane, można po offtopować
sorry za offtop ale kuźwa to co już przekazaliście to już zostało przekazane, można po offtopować
POL vs Acer !!!
Nie no, ludzie. Przecież z tej mojej wypowiedzi aż kipiało ironią.
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
POL vs Acer !!!
serio ;o ?
- Piotruś
- Pirat drogowy
POL vs Acer !!!
tak kipiało że się sam nie połapałeś że mój post to przedłużenie twojego;piam wrote:Nie no, ludzie. Przecież z tej mojej wypowiedzi aż kipiało ironią.
POL vs Acer !!!
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to MD gra dzisiaj z WRC zaległy mecz w grupie. Stawką jest awans do dalszej fazy turnieju (z tego co wiem, żebyśmy awansowali musimy wygrać 2:1 i bodaj 4 pkt. małymi - ale nie pamietam czy male się liczą). Jak coś stream robi ciacho
Mecz o 20.30
POL vs Acer !!!
Jak coś to wrzuć tutaj link do stream'a,
albo poinformuj ciacha co by to zrobił przedwcześnie.
albo poinformuj ciacha co by to zrobił przedwcześnie.

POL vs Acer !!!
spoko ;]
edit: link jak zawsze ;P jest gdzies na tmpl ;P
edit: link jak zawsze ;P jest gdzies na tmpl ;P
POL vs Acer !!!
http://pl.twitch.tv/trciacho WTF PO ANGIELSKIEMU NAPIEPRZAJĄ!
POL vs Acer !!!
No i oprócz POL, w playoffach mamy tez MD 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
POL vs Acer !!!
Próbowałem oglądać relację Ciacha, ale nie szło. Cały czas się zacinało i nie mogłem nic zobaczyć. Łącze mam 5Mb/s, zbędne pierdółki powyłączane. Wy też tak macie?
No i czytam, że po meczu kolejne balety były? Dziwni ludzie z tego WRC. Ze mną mogli ustalić mecz w kilku komentarzach a tutaj takie cyrki. Nie lubię tego robić, ale przyznaję Anubisowi rację
Od WRC odezwał się człowiek który nie mógł zatwierdzić daty i godziny na mecz. Po co się odzywał? Lider sprawę olał, admini TMM też polecieli w kulki. Dobrze, że macie zwycięstwo po walce chociaż jak byk należał się wam w/o.
No i czytam, że po meczu kolejne balety były? Dziwni ludzie z tego WRC. Ze mną mogli ustalić mecz w kilku komentarzach a tutaj takie cyrki. Nie lubię tego robić, ale przyznaję Anubisowi rację

C13
POL vs Acer !!!
Kurczecrowmaster_13 wrote:Próbowałem oglądać relację Ciacha, ale nie szło. Cały czas się zacinało i nie mogłem nic zobaczyć. Łącze mam 5Mb/s, zbędne pierdółki powyłączane. Wy też tak macie?
POL vs Acer !!!
Mi ładnie działało, mimo, ze mialem w tym samym czasie TM wlączone
Ale opzonienie macie niezłe, ok. 30-60s.