Serwer >> .pl rounds
Serwer >> .pl rounds
noooo chyba się resneło ;/
Serwer >> .pl rounds
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 10884#auto - propozycja trasy na serwer 
Serwer >> .pl rounds
Co jest z serwerem ostatnio..? Co wchodze to nikogo nie ma, stracil swoja popularnosc..?
Serwer >> .pl rounds
nom ostatnio coś pusto tam musze sam grać.
Serwer >> .pl rounds
Ja myśle ze to przez platające figle aseco ktore nie zawsze dziala, a wiem ze swojego przykładu ze niektorzy graja po to zeby srubowac rekordy on-line i być w top5 wiec mysle ze to może być przyczyna pustek 
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Serwer >> .pl rounds
Jakby ludzie nie pisali tylu pierdół w zapytaniach do aseco....
To by było ok, Scary już w harmonogramie swoim zaznaczyl lekką zmianę w dzialaniu
pozdro....
To by było ok, Scary już w harmonogramie swoim zaznaczyl lekką zmianę w dzialaniu
pozdro....
Serwer >> .pl rounds
jakie jest hasło do tego serva?
Serwer >> .pl rounds
pass jest bo był rank boost, przez co mozna było zyskac 1 mln pkt w noc i być w top 10 polski i swiata, ale to już nie dziala bo już nie pamietam kto resnal aseco 
Serwer >> .pl rounds
poco ta smutna twarz?Seque wrote:pass jest bo był rank boost, przez co mozna było zyskac 1 mln pkt w noc i być w top 10 polski i swiata, ale to już nie dziala bo już nie pamietam kto resnal aseco
ciesz się, ze nie czytasz regularnie albo w ogole miedzynarodowego forum tm, bo bys wiedzial jaki fajny obciach tam był dla polskich graczy przez to co się tam stalo.
Serwer >> .pl rounds
jakubooo to nie nasza wina, że aseco tam walneło taki numer. a poza tym nie ma co się śmiać z Polaków, bo to nie tylko oni siedzieli i płakali, że na tego serwa wejść nie mogą.

Serwer >> .pl rounds
ja tylko mowie, co tam się dzialo na tym forum.
niestety dzialo się to w polsce, i niestety było tam dużo polskich graczy.
ale było, minelo.
ja tam pisalem parę postow, i próbowałem wytlumaczyc sytuacje.
mysle, ze jest ok.
niestety dzialo się to w polsce, i niestety było tam dużo polskich graczy.
ale było, minelo.
ja tam pisalem parę postow, i próbowałem wytlumaczyc sytuacje.
mysle, ze jest ok.