Znikające LP
Znikające LP
Mam pytanie. Czasem jak wchodzę pograć po jakimś czasie zauważam że mam mniej LP niż gdy z gry wychodziłem. Zwracałem już na to uwagę nie raz, czy tak to ma być, że jak nie gram to mi odejmują czy to jakiś błąd? Pytam się, bo już trochę czasu stoję z miejscu przez te pkt.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Znikające LP
Temat poruszany tysiąc pięćset sto dziewięćset razy.
W nocy z niedzieli na poniedziałek każdego tygodnia Nadeo odejmuje punkty LP. Chodzi o zachowanie pewnych proporcji. Górnym limitem jest 100 000 LP, jeśli gracz zbliża się do osiągnięcia tej sumy jest w TOP 100 rankingu światowego. Aby w tej setce nie było za tłoczno Nadeo zabiera punkty, które potem należy odzyskać. Nie jest to żaden błąd czy kara za nie wchodzenie do gry przez jakiś tam czas.
Pamiętaj też, że na ten ranking nikt nie patrzy. Możesz być w TOP 1000 na świecie i przegrywać z osobą która ma ranking ~200 000. Liczą się czasy osiągane na trasach a nie punkciki bo żadnych korzyści z tego nie ma.
W nocy z niedzieli na poniedziałek każdego tygodnia Nadeo odejmuje punkty LP. Chodzi o zachowanie pewnych proporcji. Górnym limitem jest 100 000 LP, jeśli gracz zbliża się do osiągnięcia tej sumy jest w TOP 100 rankingu światowego. Aby w tej setce nie było za tłoczno Nadeo zabiera punkty, które potem należy odzyskać. Nie jest to żaden błąd czy kara za nie wchodzenie do gry przez jakiś tam czas.
Pamiętaj też, że na ten ranking nikt nie patrzy. Możesz być w TOP 1000 na świecie i przegrywać z osobą która ma ranking ~200 000. Liczą się czasy osiągane na trasach a nie punkciki bo żadnych korzyści z tego nie ma.

C13
Znikające LP
Dzięki za wytłumaczenie, sry że powtarzane, ale dopiero ostatnio to zauważyłem. Tyle że te pkt są odejmowane codziennie, a nie tylko jednej nocy, bo u mnie regularnie się to dzieje.
Pozdro.
Pozdro.