Witojcie.
Mam do Was pewną prośbę.
Otóż, moje gimnazjum uruchomiło projekt w ramach konkursu wydawnictwa Nowa Era "Projekt z klasą". Dotyczy on zakresu robotyki. Spotykamy się raz w tygodniu - na naszych zajęciach poznajemy nowe zagadnienia z zakresu tej części techniki lub, tak jak to się dzieje ostatnio, programujemy sobie procesory pod wyświetlacze LED lub chociażby naszego szkolnego Mindstorma. Do wygrania w tym konkursie jest grant w wysokości 2000 zł na rozwój projektu. My chcemy przeznaczyć to na wyposażenie umożliwiające rozwój naszych zainteresowań.
Jeżeli chcielibyście wspomóc nas w walce o tą jakże cenną nagrodę, wystarczy, że wejdziecie na stronę http://www.nowaera.pl/component/projekt ... w=projekty i klikniecie w przycisk GŁOSUJ. Trzeba jeszcze potwierdzić głos poprzez e-mail (w tamtym roku były jakieś przekręty związane ze zmianami IP) i gotowe.
Was nic to nie kosztuje, a nam może to pomóc w znaczącym stopniu w ciekawy sposób przedstawić materiał z zakresu robotyki.
Pozdrawiam i bardzo na was liczę : )
Projekt z klasą - Akademia Robotyki
Poszło. Powodzenia 
Że też k**wa w moim gimnazjum nic ciekawego do robienia nie ma...
Głos oddany, 3mam kciuki.
Głos oddany, 3mam kciuki.

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
- Piotruś
- Pirat drogowy
kuerWa, ja o takich zajęciach to nawet nie miałem co marzyć, robotyka, programowanie procesorów pod wyświetlacze LED i to wszystko w gimnazjum o0/ Szacunek.
W imieniu wszystkich dziękuję! Jeżeli byłaby taka możliwość to wstawcie na inne zaprzyjaźnione wam fora internetowe. W tamtym roku niestety nie udało nam się z walkami robotów, dlatego w tym roku pełna mobilizacja :-)

- peciolublin
- V.I.P.
Dawno temu sam lubialem takie rzeczy probic, ale w sklepie był tylko 'maly majsterkowicz' wiec za duzego pola popisu nie było ,powodzenia