ScrappLan 2012, 15/16/17 CZERWCA
Grunt to dobra autoprezentacjagregorian wrote:jest dosc duza szansa ze człowiek zyg za domkniem zawita

bociu wino, robot drinka... znaczy wódkę z kilkoma kropelkami soku do zabarwienia tego... drinka ;dchybeck wrote:bodajże botrex, pił przez to wino za 3 złote, a później wino z wódąScrappler wrote:który klaps przywiózł alko i rurę?? co wyście tam pili przez ten wąż??
a co do samych leji, no to napisałem wcześniej, że wezmę ;p i jeszcze salcio weźmie widzę, no to odważni będą mogli pić z kilku naraz
botrex tez pil chrzczone wino
wiem, bo preparowalismy mu te miksutre (nie pamietam już z kim).
niestety zauwazyl, ze smak winka nie taki jak powinien... ale dopil ;D
niestety zauwazyl, ze smak winka nie taki jak powinien... ale dopil ;D

Ja już myślę gdzie by tu zostawić samochód ^^ Ale chyba w łodzi postoi 
Zonkuś
ale że boisz się, ze kołpaka stracisz, albo ktoś ci urwie klamkę, albo wgniecie maskę?
eeeee tam
eeeee tam
Ja myślę, że on bardziej boi się o okoliczne drzewa i nie tylko 
Nie mam kołpaków po pierwsze ^^ bo ich nienawidzę.
Po drugie dokładnie tak jak pisze Lewy trzeba dbać o naturę
Po drugie dokładnie tak jak pisze Lewy trzeba dbać o naturę
Zonkuś
pierwszorzędny parking, potwierdzam! : )Joker. wrote:U mnie pod blokiem zostaw, tam masz serwis 24/7.

podniecenie wzrasta jak przed wycieczką szkolną :F
Moim zdaniem ku chwale pierwszego lana, tamtego klimatu no i oczywiście Jakuba wszyscy winniśmy nakurwiać REDSY! A nie tam, jakieś tanie wino i spiryt z sokiem browarnym czy tam winnym :F
pozdrówka Biczasy
Moim zdaniem ku chwale pierwszego lana, tamtego klimatu no i oczywiście Jakuba wszyscy winniśmy nakurwiać REDSY! A nie tam, jakieś tanie wino i spiryt z sokiem browarnym czy tam winnym :F
pozdrówka Biczasy
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
no to jebniecie na plecy 
Słuchajta i mam nadzieję, że nie rozwalę wszystkiego ale dowiedziałem się że 16 mam ślub mega przyjaciela i k**wa czarna d*pa w pizdu. Nie da rady olać, bo to dla mnie nie byle kto i ślub niby raz w życiu
hihi, to się obaczy, a laniora można robić co ile się chce....
Bardzo was przepraszam ale musimy przełożyć imprezę o tydzień do przodu. Jutro z samego rana atakuję babkę z ośrodka czy będą wolne miejsca.
Napiszę, jak tylko potiwerdzę termin, że domki i pokoje są wolne.
BAŁDZO BAŁDZO mi przykro z powodu tej zmiany ale jest tak wcześnie, że mam nadzieje, że jakoś to poukładamy, każdy u siebie.
yo
uncle
Słuchajta i mam nadzieję, że nie rozwalę wszystkiego ale dowiedziałem się że 16 mam ślub mega przyjaciela i k**wa czarna d*pa w pizdu. Nie da rady olać, bo to dla mnie nie byle kto i ślub niby raz w życiu
Bardzo was przepraszam ale musimy przełożyć imprezę o tydzień do przodu. Jutro z samego rana atakuję babkę z ośrodka czy będą wolne miejsca.
Napiszę, jak tylko potiwerdzę termin, że domki i pokoje są wolne.
BAŁDZO BAŁDZO mi przykro z powodu tej zmiany ale jest tak wcześnie, że mam nadzieje, że jakoś to poukładamy, każdy u siebie.
yo
uncle
...
jop na 22-24, czekam na godzinę 9, by jej nie atakować za wcześnie i napiszę co i jak
Notabene to będą sobótki, jeśli ktoś jeszcze pamięta co to znaczy
(Dodano 16 Maj 2012, 7:46)
dziś pani Wanda nie odpowie, bo nie ma jej w pracy, jutro rano będzie to się wyjaśni.
sory batory jeszcze raz - już ostatni
Notabene to będą sobótki, jeśli ktoś jeszcze pamięta co to znaczy
(Dodano 16 Maj 2012, 7:46)
dziś pani Wanda nie odpowie, bo nie ma jej w pracy, jutro rano będzie to się wyjaśni.
sory batory jeszcze raz - już ostatni
...
więc yo ku...rcze
Nie da rady nic przełożyć, tak więc nie przekładamy. Jedyna różnica to taka, ze wuja z wami w sobotni wieczór nie będzie. Będę z piątku na sobotę i w sobotę po południu znikam.
TERMIN ZOSTAJE BEZ ZMIAN.
PS.
Będzie trzeba wyznaczyć jednego chętnego do ogarniania tematu, by was policja nie pozawijała
i by nie przyszło komuś prać pościeli

Nie da rady nic przełożyć, tak więc nie przekładamy. Jedyna różnica to taka, ze wuja z wami w sobotni wieczór nie będzie. Będę z piątku na sobotę i w sobotę po południu znikam.
TERMIN ZOSTAJE BEZ ZMIAN.
PS.
Będzie trzeba wyznaczyć jednego chętnego do ogarniania tematu, by was policja nie pozawijała
...
Nie żebym się wpierdalał czy coś, ale czy to nie jest dobry moment, na listę PEWNYCH uczestników i podzielenie ich między domki?

- złozi
- Junior ujeżdżacz
świetna myśl star warsie
W takim razie na każdym zebraniu ktoś musi zacząć. Dziękuję 
1. Lewy ( zawsze chciałem to powiedzieć patrząc na komentarze pod artykułami. PIERWSZY
)
1. Lewy ( zawsze chciałem to powiedzieć patrząc na komentarze pod artykułami. PIERWSZY

--->