Snooker?
Snooker?
Nie tylko Ronnie zachęca do oglądania, jest jeszcze Martin Gould ;P Może nie gra super, ale przynajmniej nie gra przez 10-15 minut odstawnytch, a wbijać próbuje nawet jak ma snookera.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
Gould tak samo mnie zachęca jak Ebdon. Chociaż ten ostatni to potrafi nieźle wkurzyć. Jak niektórzy szurają kijem max 3 razy i uderzają tak ten potrafi takich szurnięć zrobić osiem.misza0 wrote:Martin Gould ;P
A za Ronnie'm jakoś nie przepadam, wydaje mi się taki arogancki jakiś. Pewnie zaraz się ktoś zbuli, ale chciałbym żeby daleko doszedł Trump. Nie musi wygrywać całego turnieju, ale lubię oglądać jego uderzenia szczególnie jak już jest w miarę pewny wygranego frejma i wali wstecznymi rotacjami po czterech bandach i ma dobrą pozycję do następnej bili.
A może wyskoczy ktoś znienacka i wygra? Oby było ciekawie

C13
Snooker?
Snooker przez niektórych specjalistów uważany jest jednym z najbardziej aroganckich sportów, więc Ronnie pasuje tu idealnie ^^. Chociaż arogancją tego nazwać nie można, to jest po prostu Ronnie, a nie jakaś gwiazda, która chce pokazać jak jest zajebistą osobą.
Arogancki bardziej jest jeszcze gówniarz w snookerze Judd Trump, w tym sezonie Ronnie uciszył Judd'a, a ten nabrał trochę szacunku.
Chociaż jeżeli Ronnie nie zdobędzie mistrzostwa, to chciałbym aby wygrał właśnie Trump. Rok temu to dla niego się należało mistrzostwo, a nie dla Higginsa, chuja który sprzedawał fream'y
Arogancki bardziej jest jeszcze gówniarz w snookerze Judd Trump, w tym sezonie Ronnie uciszył Judd'a, a ten nabrał trochę szacunku.
Chociaż jeżeli Ronnie nie zdobędzie mistrzostwa, to chciałbym aby wygrał właśnie Trump. Rok temu to dla niego się należało mistrzostwo, a nie dla Higginsa, chuja który sprzedawał fream'y

- Jack Bauer
- Moderator
Snooker?
O'Sullivan ma już wszystko w d*pie. Czy wygra, czy przegra - jemu to już różnicy nie robi.
Higgins chyba nic nie ugra w tym roku. W tym sezonie tylko raz dotarł do półfinału. Wydaje mi się, że MŚ może wygrać ktoś z tej czwórki: Ding, Selby, Trump, Maguire.
Higgins chyba nic nie ugra w tym roku. W tym sezonie tylko raz dotarł do półfinału. Wydaje mi się, że MŚ może wygrać ktoś z tej czwórki: Ding, Selby, Trump, Maguire.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
Muehehehehehehehestys wrote: A co do max break'a to także liczę na to, że zrobi to Ronnie, zapewne będzie też blisko tego Hendry(jak on jeszcze gra, albo będzie grał) bo to była taka "maszyna do robienia max breaków

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
Ronnie vs. Ebdon na otwartym Eurosprcie. Oglądaliście od samego początku? Komentarz rozpoczęła psra nr 2, nagle cisza i komentują ci co prawie zawsze. Okazało się, że tamci pomylili drzwi 

C13
- Jack Bauer
- Moderator
Snooker?
Ten drugi garnitur komentatorów jakoś mi nie podchodzi. Kruk i Jewtuch dodają jakieś statystyki, historyjki, anegdoty ze świata snookera. Pozostali są jacyś sztywni.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
Źli nie są, znają się na rzeczy i to jest najważniejsze. Czasami trochę za dużo gadają, Kruk i Jewtuch potrafią kilka minut siedzieć cicho i też jest gites. Niektóre żarty też mają niezłe. Dziś Kruk mówi, że "przed chwilą dzwoniła do mnie żona i pyta dlaczego na Eurosport Player gadamy po rusku? Odpowiedziałem >nie znaju<"
Obok tych dwóch gości co komentują biathlon (jak jest sezon) to moja ulubiona para nawijaczy.

C13
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Snooker?
Czasem odpowiadają
Pierwsza runda ciekawie leci, a styl w jakim przegrał Mark Allen trochę mnie rozbawił 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
A o co w ogóle chodzi z Allenem? Wiem, że po jednym z poprzednich turniejów napisał, że miasto śmierdzi i leżą zdechłe koty na ulicach. Tutaj co zrobił? Komentatorzy mówili, że wypowiadał się rasistowski sposób? I że wszystko jest na stronie Eurosportu, ale nie mogę tego znaleźć.

C13
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Snooker?
Też nie wiem co dokładnie powiedział, ale ogólnie widać że skośnoocy drażnią
Wczoraj bodajże wydał oświadczenie, które już pewnie czytałeś.
http://www.worldsnooker.com/page/NewsAr ... 83,00.html
A po meczu z Cao był zły na niego, że się nie przyznał do faulu (chociaż sam nie wiem czy tam był błąd). Także Allen wypad z baru
Wczoraj bodajże wydał oświadczenie, które już pewnie czytałeś.
http://www.worldsnooker.com/page/NewsAr ... 83,00.html
A po meczu z Cao był zły na niego, że się nie przyznał do faulu (chociaż sam nie wiem czy tam był błąd). Także Allen wypad z baru
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
W 2. rundzie Higgins gra z Hendrym, a O'Sullivan z Willamsem, jaram się
Pełno niespodzianek w tych mistrzostwach. Liczyłem na dobry występ Ebdona i Lee, a oni odpadli w 1. rundzie. Ebdon co prawda nie miał szczęścia, bo trafił na Ronniego, ale Lee powinien wygrać z Higginsonem. Szkoda też Allena, choć jego zachowanie po meczu nie było najlepsze i jakaś przerwa mu się przyda.
- Jack Bauer
- Moderator
Snooker?
Hendry zmiażdzył Higginsa, O'Sullivan wybija snookera z głowy Williamsa. Nieprawdopodobny mecz Carter - Trump! Carter wygrał przegrywając 12-9. No, no pokazał charakter. Biedaczek "Trampek", aż się popłakał.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
Zgadzam się odnośnie tego "nieprawdopodobny mecz", ale nie podobało mi się zachowanie Cartera po jednym z zagrań Trumpa. Zawsze wydawało mi się, że snookerzyści to dżentelmani, ładnie ubrani, niepokazujący po sobie większych emocji a tu co? Każdy może zobaczyć na filmie, na samym końcu to jest.
CPYK
CPYK

C13
- Jack Bauer
- Moderator
Snooker?
Półfinały:
Maguire - Cartet
O'Sullivan - Stevens
Finał będzie wysokich lotów: Maguire vs O'Sullivan.
Prawdopodobnie Kacper Filipiak zakończy swój udział w Maintourze na jednym sezonie. Zajmuje obecnie 97 na 98 sklasyfikowanych graczy.
Maguire - Cartet
O'Sullivan - Stevens
Finał będzie wysokich lotów: Maguire vs O'Sullivan.
Prawdopodobnie Kacper Filipiak zakończy swój udział w Maintourze na jednym sezonie. Zajmuje obecnie 97 na 98 sklasyfikowanych graczy.