O co biega?

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
Bartek 95
Jeździ konno

O co biega?

Post by Bartek 95 »

Czesc wszystkim.chciałem się was zapytac o co chodzi?! bo jak kupilem TMU to na srednio-wysokich detalach i tak szarpalo wziolem na srednie detale trochę szarpalo (w internecie) a na faze sciagnalem sobie TMN i ustawilem wszystko na maxa (w necie) i nawet nie wiedzialem ze tak plynnie będzie chodzic w TMN - Max detal TMU - srednio-MAX , srednie detale :roll: :? Pozdr :wink:

[ Dodano 12 lipca 2007, 13:42 ]
Acha jeszcze chciałem się zapytac na jakich mogę detalach pograc w TMU bo na Hight nie mam co marzyc :evil:

[ Dodano 12 lipca 2007, 13:54 ]
HEH a zanim się zaladuje zdaze się przespac :/ na jakich detalach mogę pograc zeby nie byla taka osrana grafika i zeby normalnie chodzilo i się ladowalo
Boski
Doświadczony driver

O co biega?

Post by Boski »

Prawie zawsze jest tak ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o policje... Men czemu Ty się nas pytasz na jakich detalach możesz grać? Skąd my to mamy wiedzieć ? Popróbuj jakieś kombinacje ustawień i tyle...
Image
R1p
Lubi ostrą jazdę

O co biega?

Post by R1p »

Podaj konfig kompa
PS
TMU już tak ma, że chodzi prawie 2x gorzej od TMN
Bartek 95
Jeździ konno

O co biega?

Post by Bartek 95 »

Procesor 1.6 ram 512 karta grafiki 128mb Gforce N6200 :lol:
R1p
Lubi ostrą jazdę

O co biega?

Post by R1p »

Chcesz zeby się krócej ładowało i nie cięło to musisz zmniejszyc ustawienia grafiki, nie ma rady, bo ten komp to niestety cudo nie jest...
Bartek 95
Jeździ konno

O co biega?

Post by Bartek 95 »

Wystarczy zeby byla nawet dobra grafika :wink: :cry:
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

O co biega?

Post by Jakub »

nie będzie, bo twoja karta do dol geforce serii 6.
chyba tylko 6100 byla jeszcze gorsza, ale ta twoja tez niestety jest dosc slaba.
Twist
Zaczyna szaleć na ulicach

O co biega?

Post by Twist »

a mi znow na odwrot tmn muli i jak chce pozadnie pograc to na minimum.. zreszta na grafike nie zwracam uwagi się to dl amnie nie liczy.
Znowu na TMU mam High i normalnie 40 fps mam i nie narzekam.. Tylko ze na necie nei gram.. Musze sobie zakupic orgyniala czy cus.
ImageImage

hyhy
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

O co biega?

Post by Bad Olo »

O yey! ^^ Ja caly czas mialem NAJNOWSZE stery do grafiki i gralem na NISKICH, przedwczraj musialem wy***ać stery, i zainstalowalem stare stery ktore mam od nowosci, i co? I k**wa na wysokich teraz gram w TMN, trochę to jebniete ze na starszych lepiej chodzi niz na nowszych :|
Image
Yorgi
Zaczyna szaleć na ulicach

O co biega?

Post by Yorgi »

Byćmoże twoja karta graficzna nie jest najnowasza i producent sterowników w nowszych wersjach już tak bardzo się na niej nie skupia. Stery pisze pod najnowsze karty a stare ma głeboko... Też tak mam.
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”